Advies

Sollicitatiebrief vs. motivatiebrief: Wat is het verschil?

Solliciteren voor een nieuwe baan kan spannend zijn. Het opsturen van een sollicitatiebrief en motivatiebrief kan helpen om jouw toekomstige werkgever te overtuigen dat jij de perfecte kandidaat bent. Maar wat maakt deze twee brieven anders? En bestaat er eigenlijk wel een verschil? We leggen het je in dit artikel graag uit.

Lees verder

Dit wist je nog niet over werken voor een uitzendbureau

Er zijn veel verkeerde ideeën over werken voor een uitzendbureau. Sommige mensen vertellen verhalen die niet helemaal juist zijn. We vertellen je graag meer over wat wel en wat niet klopt.

Lees verder

De populairste vragen tijdens je sollicitatie

Vragen die je bijna altijd krijgt en die iemand kunnen vertellen of je bij het bedrijf past en geschikt bent voor de baan. Hoe je deze vragen het best kunt beantwoorden en een blijvende indruk kunt achterlaten.

Lees verder

Verbeter je vaardigheden en kennis

Blijf niet stilstaan in je loopbaan, maar investeer in jezelf en creëer nieuwe kansen voor een succesvolle toekomst. UBN Uitzendbureau biedt verschillende cursussen om verder te groeien.

Lees verder

Belangrijke tips voor je LinkedIn-profiel

LinkedIn-tips zijn belangrijk omdat ze je helpen om een professioneel en aantrekkelijk online imago op te bouwen. Je kunt potentiële werkgevers aantrekken en je netwerk uitbreiden.

Lees verder

Sollicitatietips om succes te vergroten

Sollicitatietips bieden waardevolle begeleiding en advies om je sollicitatiesucces te vergroten, je zelfvertrouwen te versterken en je voor te bereiden op een positieve indruk tijdens het sollicitatieproces.

Lees verder