UBN Inhouse Santrade

Operationeel inkoper 32-40 uur per week

  • Den Hoorn
  • 32
  • €2.500,00 - €3.400,00 per maand
Een baan als operationeel inkoper met doorgroeimogelijkheden! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en vind je het leuk om de bestaande functie van inkoper verder te ontwikkelen binnen onze organisatie, een nieuw distributiecentrum gevestigd in Den Hoorn.Een bedrijf dat zich bezighoudt met de distributie van gereedschappen en metalen. We bieden je:Een inspirerende en gevarieerde positie, met een marktcomfort salaris en arbeidsvoorwaarden. Reiskostenvergoeding van 0,23 cent per kilometer. Pensioenopbouw. Uitgebreide opleidingsfaciliteiten. Doorgroeimogelijkheden. 25 vakantiedagen per jaar.
Bekijk vacature

Parttime Recruiter

  • Den Hoorn
  • 24
  • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben je klaar om als parttime recruiter bij UBN Uitzendbureau avontuurlijk werk te doen? Direct op onze locatie bij Santrade in Den Hoorn? Naast je sterke planningskwaliteiten ben je ook super communicatief en vind je het fijn met mensen te werken. Bij UBN in Den Hoorn hebben we een geweldige kans voor je! Als parttime recruiter ga je aan de slag bij Santrade, een grote logistieke klant in Den Hoorn. Naast het plannen heb je dagelijks contact om meteen alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we je? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00 op fulltime basis. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Een laptop en telefoon liggen voor je klaar. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Parttime Inhouse Recruiter

  • Den Hoorn
  • 24
  • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben je klaar om als parttime inhouse recruiter bij UBN Uitzendbureau avontuurlijk werk te doen? Direct op onze locatie bij Santrade in Den Hoorn? Naast je sterke planningskwaliteiten ben je ook super communicatief en vind je het fijn met mensen te werken. Bij UBN in Den Hoorn hebben we een geweldige kans voor je! Als parttime inhouse recruiter ga je aan de slag bij Santrade, een grote logistieke klant in Den Hoorn. Naast het plannen heb je dagelijks contact om meteen alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we je? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00 op fulltime basis. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Een laptop en telefoon liggen voor je klaar. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Team Santrade

Jeroen

Manager inhouses

Michelle

Senior Inhouse Consultant

Lilyanne

Inhouse Consultant

Over Santrade

Santrade, gevestigd in Den Hoorn, is een 1 van de 4 distributiecentra van de Sandvik Group uit Zweden. Het is een goed georganiseerd bedrijf waar wereldwijd 42.000 mensen werken, vertegenwoordigt in ongeveer 150 landen. De organisatie is een grote leverancier van apparatuur, gereedschappen, diensten, ondersteuning en technische oplossingen voor o.a. de mijnbouw.

Bij Santrade Den Hoorn houden we ons bezig met de distributie van speciale gereedschappen en harde metalen, die vanuit de hele wereld besteld worden. Als orderpicker verzamel je een breed aanbod aan gereedschappen en zorg je ervoor dat ze verzendklaar zijn. De merken zijn verdeeld onder verschillende afdelingen waar ruim 250 medewerkers werkzaam zijn.

Op de afdelingen heerst een gezellige en familiare sfeer. Dat uit zich bijvoorbeeld in een gezellig avondje uit op zijn tijd!

Kom je vanuit Delft of Rotterdam? Binnen 20 minuten ben jij op locatie om aan de slag te gaan bij deze leuke organisatie.

Neem contact op met UBN Santrade

Stuur ons vrijblijvend een bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.