UBN Inhouse Santrade

Team Santrade

Jeroen

Manager inhouses

Michelle

Senior Inhouse Consultant

Lilyanne

Inhouse Consultant

Vacatures

Ga bij Santrade aan de slag om als orderpicker duizenden schroeven, bouten en moeren te verzamelen en de klant tevreden te stellen. Of wil je liever starten als facilitair administratief medewerker? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures!

Over Santrade

Santrade, gevestigd in Den Hoorn, is een 1 van de 4 distributiecentra van de Sandvik Group uit Zweden. Het is een goed georganiseerd bedrijf waar wereldwijd 42.000 mensen werken, vertegenwoordigt in ongeveer 150 landen. De organisatie is een grote leverancier van apparatuur, gereedschappen, diensten, ondersteuning en technische oplossingen voor o.a. de mijnbouw.

Bij Santrade Den Hoorn houden we ons bezig met de distributie van speciale gereedschappen en harde metalen, die vanuit de hele wereld besteld worden. Als orderpicker verzamel je een breed aanbod aan gereedschappen en zorg je ervoor dat ze verzendklaar zijn. De merken zijn verdeeld onder verschillende afdelingen waar ruim 250 medewerkers werkzaam zijn.

Op de afdelingen heerst een gezellige en familiare sfeer. Dat uit zich bijvoorbeeld in een gezellig avondje uit op zijn tijd!

Kom je vanuit Delft of Rotterdam? Binnen 20 minuten ben jij op locatie om aan de slag te gaan bij deze leuke organisatie.

Neem contact op met UBN Santrade

Stuur ons vrijblijvend een bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.