Schoonmaak vacatures

Vacatures

Specialistisch reiniger

  • Leek
  • 40
  • €2.309,98 per maand
Wil je werken op unieke locaties, waarbij geen dag hetzelfde is? We zijn per direct op zoek naar een Specialistische reiniger. Je gaat € 2.308,98 bruto per maand verdienen. Jij bent iemand die op details let. Het fijn vind om elke dag met je collega’s op pad te gaan en samen het werk te klaren. Je stapt op in Leek of Groningen. Heb je geen ervaring? Maak je geen zorgen ook dan kan je solliciteren. Hoe ziet je dag eruit als specialistisch reiniger? Je start je dag samen met je collega’s om 6:45 en neemt een kop koffie om de dag te bespreken. Vervolgens stappen jullie om 7 uur samen in de auto en gaan naar de klant toe. Rond 16 uur ben je klaar met werken en rijden jullie samen richting Leek. Bekijk hieronder wat we bieden: Salaris van €13,27 bruto per uur. Voor 21 jaar en ouder. 8,33% vakantiegeld. Wekelijkse salarisbetaling. Kom ons team versterken. Solliciteer nu!
Bekijk vacature

Gevelreiniger

  • Leek
  • 40
  • €2.308,98 per maand
Wil je werken op verschillende locaties, waarbij geen dag hetzelfde is? We zijn per direct op zoek naar een ervaren gevelreiniger. Je gaat € 2.308,98 bruto per maand verdienen. Je bent iemand die op details let. Je werkt voornamelijk alleen. Soms kan het wel eens voor komen dat je met een collega op pad gaat. Voor deze functie is het van belang dat je een rijbewijs hebt. Hoe ziet je dag eruit als gevelreiniger? Je start je dag samen met je collega’s. Om 6:45 ga je met je collega’s een kop koffie drinken en de dag bespreken. Vervolgens stappen jullie om 7 uur in de auto en gaan naar de klant toe. Rond 16 uur ben je klaar met werken en rijd je richting kantoor. Dit krijg je van ons: Salaris van € 13,27 bruto per uur, afhankelijk van je werkervaring (vanaf 21 jaar). 8,33% vakantiegeld. Wekelijkse salarisbetaling.
Bekijk vacature

Schoonmaker en reiniger

Bij de organisaties waar je komt te werken is hygiëne van groot belang. Jij vindt het dan ook heerlijk om alles netjes en ordelijk te maken. Met de geur van allesreiniger of bleek ga jij met je doekje enthousiast aan de slag en zorg jij ervoor dat alles glanst. Wat daarnaast nog een groot voordeel is, is dat je met de baan schoonmaker automatisch calorieën verbrandt. Dat abonement op de sportschool is dus niet meer nodig! Met het stoffen, stofzuigen en dweilen ben je fysiek behoorlijk goed bezig. Gelukkig doe je het werk niet alleen. De schoonmaakwerkzaamheden pak je samen met je collega’s op, wat het ook nog eens gezellig maakt.

Schoonmaak vacatures zowel parttime als fulltime

Het fijne is dat wij schoonmaak vacatures hebben voor verschillende uren. Soms zijn de werkzaamheden overdag en anders in de avonduren. Hierdoor kan je de baan makkelijk combineren met school of je thuissituatie. Schoonmakers zijn altijd en op elk moment nodig. Elke organisatie wilt dat het bij hun hygiënisch en schoon is. Of dit nou een kantoor, zorginstelling of een vakantiepark is, zij hebben jou nodig

Kom kennismaken

Wij helpen je graag ontdekken welk schoonmaakwerkzaamheden het beste bij je past. Kom bij ons langs om kennis te maken. Al vanaf 1991 werken wij op deze persoonlijke manier. Wij willen jou spreken om erachter te komen of de vacature schoonmaker echt bij je past of dat wij misschien nog een baan open hebben staan waarvan we samen achter komen dat dit een betere match is. Wij winden er geen doekjes om, maar geven precies aan wat de functies inhouden. Solliciteer op een van onze schoonmaak vacatures of kom langs bij een van de vestigingen.

Diploma of certificaat nodig bij schoonmaak vacature?

Een diploma of certificaat is niet nodig. Tijdens de werkzaamheden leer je vanzelf wat belangrijk is om op te letten. Dat je nauwkeurig werkt en fysiek in orde bent is belangrijk. Soms kunnen schoonmaakwerkzaamheden best pittig zijn of sta je in een verkeerde houding. Wij zorgen ervoor dat je juist begeleid wordt zodat je veilig en ergonomisch gezond werkt als schoonmaker.

Maak een afspraak voor een persoonlijk besprek bij een van onze vestigingen.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact op!

Stel je vraag of meld je vacature aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.