UBN Apeldoorn

Vestiging Apeldoorn

UBN Uitzendbureau is geen anoniem uitzendbureau in Amsterdam waarbij jij slechts het zoveelste nummer bent en na een sollicitatie niets meer hoort. Wij doen er alles aan om onze uitzendkrachten te leren kennen en nodigen je altijd uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek! We geloven dat dit de basis is voor een langdurige relatie met wederzijds vertrouwen. Zo helpen we jou aan een baan die perfect bij je past.

Bereikbaarheid & parkeren

Bij ons in de straat is het betaald parkeren tussen 09.00 – 18.00 uur. Let op! Je mag hier maximaal 2 uur parkeren. Je kan bij de parkeerautomaat zowel met telefoon als met pinpas betalen.

Wanneer je met het OV komt stap je uit op Station Apeldoorn. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar onze UBN vestiging. Je kan vanaf het station ook de bus pakken, dan dien je uit te stappen bij halte Marktplein.

Team Apeldoorn

Ebony

Senior Consultant

Nick

Consultant

Lichelle

Consultant

Sarah

Consultant

Nigel

Consultant

Heftruckchauffeur

 • Hasselt
 • 40
 • €2.436,00 - €2.958,00 per maand
Sta jij klaar voor een nieuwe rit als heftruckchauffeur? Verken de mogelijkheden in Hasselt! Duik in een wereld van een aantrekkelijk salaris, flexibele werktijden, een hecht team en volop groeikansen. Je volgende avontuur als heftruckchauffeur wacht op jou, hier! Lees gauw wat we voor je in petto hebben: Een goed salaris van tussen de € 14,- en € 17,- bruto per uur exclusief ploegentoeslag. Een fulltime baan in de 2 ploegen. De kans op een overname door het bedrijf zelf bij goed functioneren. Diverse doorgroeimogelijkheden.
Bekijk vacature

Elektromonteur

 • Uddel
 • 40
 • €2.600,00 - €3.100,00 per week
Wil jij de drijvende kracht zijn achter een soepel draaiende productie van hoogwaardig ruwvoer voor kalveren? Heb je affiniteit met de agrarische sector en ben je bekend met industriële elektrische systemen? Dan hebben we een geweldige kans voor jou als elektromonteur voor ons ruwvoer productiebedrijf! Wat bieden we je als elektromonteur: Een goed salaris tussen de € 2.600,- en € 3.100,-. De mogelijkheid om (intern) opleidingen te volgen. Veel verantwoordelijkheid en afwisseling. Bij goed functioneren een kans op overname.
Bekijk vacature

Operator

 • Uddel
 • 40
 • €2.600,00 - €3.100,00 per week
Wil jij deel uitmaken van een team dat verantwoordelijk is voor de productie van hoogwaardig ruwvoer voor kalveren? Ben je een tech-liefhebber die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan zoeken wij jou als operator voor ons ruwvoer productiebedrijf! Wat bieden we je als operator: Een goed salaris tussen de € 2.600,- en € 3.100,- excl. ploegentoeslag. De mogelijkheid om (intern) opleidingen te volgen. Veel verantwoordelijkheid en afwisseling. Bij goed functioneren een kans op overname.
Bekijk vacature

Heftruckchauffeur

 • Apeldoorn
 • 36
 • €2.354,22
Hey heftruckexpert! Bestuur je de heftruck alsof je een pro bent? En blijf je altijd rustig? Zelfs als je tussen stapels koeienhuiden navigeert? Dan hebben we bij onze opdrachtgever in Apeldoorn de perfecte baan van heftruckchauffeur voor je! Voor de functie van heftruckchauffeur bieden we je het volgende: Een goed salaris van € 13,53 bruto per uur, exclusief ploegentoeslag wanneer je in de ploegendienst werkt; De mogelijkheid om (intern) opleidingen te volgen; Een warme maaltijd wanneer je in de late dienst werkt; Een veilige werkomgeving; Bij goed functioneren een kans op overname.
Bekijk vacature

Vellenbewerker

 • Apeldoorn
 • 36
 • €2.120,00 per maand
Heb je altijd al in de productie willen werken en ben je benieuwd hoe het proces van leerbewerking gaat? Lees dan snel verder voor deze vacature van vellenbewerker. Voor onze opdrachtgever in Apeldoorn zijn we op zoek naar productiemedewerkers die vol enthousiasme willen starten met deze uitdaging. Lees gauw de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: Een goed salaris van € 13,53 bruto per uur, exclusief ploegentoeslag. De mogelijkheid om (intern) opleidingen te volgen. Een warme maaltijd wanneer je in de late dienst werkt. Een veilige werkomgeving. Bij goed functioneren een kans op overname.
Bekijk vacature

Neem contact op met UBN Apeldoorn

Stuur ons vrijblijvend een bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.