Werving & Selectie

Je bent aan het groeien of één van je toppers gaat vertrekken? Wij staan graag voor je klaar om jou te helpen bij het vervullen van je vacature. UBN kent de logistieke en industriële branche op hun duimpje.

Schakel de hulp in van een echte specialist

UBN Uitzendbureau is een echte specialist. Wij hebben daarom inmiddels in de logistieke en industriële branche een mooie pool van kandidaten opgebouwd.

UBN Uitzendbureau bemiddelt getalenteerde kandidaten in de logistieke en industriële branche in heel Nederland. Bij de bemiddeling staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal. Wij geloven erin dat je elkaar eerst echt moet leren kennen om voor elkaar van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Onze ervaren recruiters zijn gedreven en leveren kwaliteit. Dagelijks zetten zij zich in om de beste professionals en werkgevers naar volle tevredenheid met elkaar te verbinden. En heeft u hier en daar hulp nodig, wij adviseren u graag.

UBN selecteert de beste kandidaten

Op basis van een profiel die wij samen opstellen, verzorgen wij voor u de werving en selectie van kandidaten in de logistieke en industriële branche. De vacature wordt door ons breed en in de juiste media uitgezet. Daarnaast maken wij voor het werven gebruik van diverse bekende vacaturebanken en sociale media zoals LinkedIn en Facebook. Wij beschikken over een eigen netwerk van kandidaten en hebben toegang tot externe databases voor de werving van getalenteerde professionals in de logistieke en industriële branche. Na (meerdere) gesprekken gevoerd te hebben met kandidaten, maken wij voor u een selectie van de beste kandidaten. Indien gewenst verzorgen wij ook tests en assessments.

Wilt u ook geheel ontzorgd worden? Wij maken graag kennis.

Jasper

Salesmanager Amsterdam, Rotterdam, Utrecht
06 13 79 88 49

Demi

Salesmanager Almere, Apeldoorn, Groningen
06 57 71 35 41

Referenties

Wat ambitie betreft zat ik altijd in de modus groot, groter, grootst. Door de gesprekken met UBN ben ik erachter gekomen dat mijn energie niet zit in de grootte van een bedrijf of in het aantal mensen dat ik onder me heb. Belangrijker voor mij is wat we samen voor elkaar kunnen boksen. Als Operationeel Directeur bij De Marne zit ik nu prima op mijn plek. Tijdens de werving- en selectieprocedure hebben we veel overlegd en gespiegeld. Altijd in een open, kritisch opbouwende sfeer. Ook de nazorg was goed. Een factuur schrijven is voor UBN niet de belangrijkste drijfveer, dat merk je. Ook als ik het niet geworden was, zou ik met een goed gevoel terugkijken op het traject.

De Marne’s Fabrieken B.V. – Paul de Vries

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.