UBN Inhouse Pally Biscuits

Allround financieel medewerker

 • Nieuwegein
 • 40
 • €2.500,00 - €3.400,00 per maand
Als allround financieel medeweker zorgt voor de uitvoering van de financiële administratie. En met je team streef je naar een goede vormgeving. Daar zie jij als allround financieel medewerker uitdaging en plezier in. We zoeken voor een gespecialiseerde bakkerij in internationale biscuits, gevestigd in Nieuwegein, een allround financieel medeweker. Onze opdrachtgever wil graag dat je lol hebt in je werk, zo behaal je de meeste resultaten. Daarom stimuleren zij je om jezelf te ontwikkelen en ideeën te delen en in te zetten. Naast onbeperkt heerlijke koekjes op je werk, kun je natuurlijk nog meer verwachten:  Het maandsalaris ligt tussen € 2500 en € 3400 bruto bij een werkweek van 36 uur, afhankelijk van leeftijd, ervaring; Trainingen en opleidingen zodat je gedreven blijft en het beste uit jezelf kan halen; Flexibele werktijden; Kans op een (vast) contract bij de opdrachtgever bij goed functioneren. Je komt te werken in een klein team waarbij je samen de ruimte krijgt om processen beter te maken. Het gaat om een fulltime overeenkomst van maandag tot en met vrijdag met flexibele werktijden. Ben je een vroege vogel die het liefst om 07:00 uur al bij het koffiezetapparaat staat? Of begin je liever om 08:30 uur, dat is bespreekbaar. Ook is het de mogelijkheid om 32 uur te werken.
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • Nieuwegein
 • 40
 • €2.600,00 per maand
Als productiemedewerker aan de slag bij Pally Biscuits, ook wel bekend als ‘de koekjesfabriek in Nieuwegein. Elke dag maken zij 10 miljoen koekjes. We zoeken een productiemedewerker die op flexibele basis wil werken en alle koekjes uit de productie netjes verpakt. Je verdient een startsalaris van minimaal € 14,97 bruto per uur. Dit is zonder toeslagen (gemiddeld 28,75%) en hangt af van leeftijd en ervaring. Wat nog meer? Mogelijkheid tot vast dienstverband. Reiskostenvergoeding 0,23 euro per kilometer. Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen of cursussen, tot operator. Duidelijke huis en hygiëne regels zorgen voor een vertrouwde en prettige sfeer binnen het team.
Bekijk vacature

Operator

 • Nieuwegein
 • 33.6
 • €3.000,00 per maand
Als Operator aan de slag bij Pally Biscuits, ook wel bekend als ‘de koekjesfabriek in Nieuwegein. Elke dag maken zij 10 miljoen koekjes. We zoeken een Operator die in een vijfploegensystematiek kan werken om deze productie voort te zetten. Dit komt uit op een gemiddelde werkweek van 33,6 uur. Dit betekent naast deze mooie uitdaging ook veel vrije tijd. Daarbij verdien je een startsalaris van minimaal € 16,55 bruto per uur. Dit is zonder toeslagen (gemiddeld 28,75%) en hangt af van leeftijd en ervaring. Wat nog meer? Mogelijkheid tot vast dienstverband. Reiskostenvergoeding 0,23 euro per kilometer. Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen of cursussen. Duidelijke huis en hygiëne regels zorgen voor een vertrouwde en prettige sfeer binnen het team.
Bekijk vacature

Rangeerder

 • Nieuwegein
 • 36
 • €2.800,00 per maand
Aan de slag gaan als rangeerder bij Pally Biscuits, ook bekend als ‘de koekjesfabriek’ in Nieuwegein. Dagelijks produceren we ongeveer 20 miljoen koekjes per dag.Het is voor ons belangrijk dat je plezier hebt in je werk, en dat leidt tot de mooiste resultaten. Daarom stimuleren we je om jezelf te blijven ontwikkelen en om ideeën te delen en toe te passen. Wat bieden we je nog meer? Onbeperkt heerlijke koekjes! Een maandsalaris van minimaal € 2600 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring (Cao zoetwarenindustrie). Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer. Mogelijkheden voor trainingen en opleidingen, zodat je gedreven blijft en het beste uit jezelf kunt halen. De kans op een (vast) contract bij de opdrachtgever bij goed functioneren.
Bekijk vacature

Teamleider

 • Nieuwegein
 • 36
 • €2.800,00 per maand
Aan de slag gaan als teamleider bij Pally Biscuits, ook bekend als ‘de koekjesfabriek’ in Nieuwegein. Dagelijks produceren we ongeveer 20 miljoen koekjes per dag. We zoeken een teamleider die het logistieke proces draaiende houdt, optimaliseert en samen met ons wil groeien. Het is voor ons belangrijk dat je plezier hebt in je werk, en dat leidt tot de beste resultaten. Daarom stimuleren wij je om jezelf te blijven ontwikkelen en om ideeën te delen en toe te passen. Wat bieden we je nog meer? Onbeperkt heerlijke koekjes! Een maandsalaris van minimaal € 2800 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring (Cao zoetwarenindustrie). Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer. Mogelijkheden voor trainingen en opleidingen, zodat je gedreven blijft en het beste uit jezelf kunt halen. De kans op een (vast) contract bij de opdrachtgever bij goed functioneren.
Bekijk vacature

Team Pally Biscuits

Gaby

Manager inhouses

Sabrina

Inhouse Consultant

Over Pally

Pally Biscuits is gespecialiseerd in het produceren van zoete biscuits. Ze staan bekend om hun assortiment heerlijke koekjes, zoals theebiscuits, kaneel biscuits, kokos biscuits, haver biscuits en (chocolade) digestives. Naast hun eigen merk hebben ze zich ontwikkeld tot een gevestigde naam in Private Labels. Het merendeel van de biscuits gaat naar het buitenland, met name naar het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Scandinavië. Dit zorgt ervoor dat Pally Biscuits één van de marktleiders in Noord-West Europa is. De Pally fabriek staat in Nieuwegein. Als de wind de goede kant op waait ruik je de heerlijke geur die van de fabriek afkomt al vanuit de verte. Het water loopt je spontaan in de mond. Jaarlijks worden er in deze fabriek miljarden koekjes gebakken die over de hele wereld worden gegeten. Pally Biscuits heeft de bedrijfscultuur van een familiebedrijf. Dat zie je vooral terug in de betrokkenheid van en bij de medewerkers. Ben jij een echte koekjesliefhebber? Dan is de Pally fabriek jouw perfecte werkplek. Als je gaat werken bij Pally Biscuits kun je je bezig houden met biscuits stapelen, inpakken of het algehele productieproces. Net wat jou het beste ligt. Je gaat dan aan de slag als productiemedewerker, procesoperator of verpakkingsoperator. Wil jij via UBN werken bij Pally biscuits? Dat kan! Kijk voor meer informatie naar de openstaande vacatures. Ben je nieuwsgierig naar hoe UBN werkt? Kijk dan hier. Benieuwd naar hoe snel wij kunnen schakelen? Kijk hier naar ons promofilmpje.

Neem contact op met UBN Pally

Stuur ons vrijblijvend een bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.