UBN Inhouse Pally Biscuits

Productiemedewerker

  • Nieuwegein
  • 40
  • €2.600,00 per maand
Als productiemedewerker aan de slag bij Pally Biscuits, ook wel bekend als ‘de koekjesfabriek in Nieuwegein. Elke dag maken zij 10 miljoen koekjes. We zoeken een productiemedewerker die op flexibele basis wil werken en alle koekjes uit de productie netjes verpakt. Je verdient een startsalaris van minimaal € 14,97 bruto per uur. Dit is zonder toeslagen (gemiddeld 28,75%) en hangt af van leeftijd en ervaring. Wat nog meer? Mogelijkheid tot vast dienstverband. Reiskostenvergoeding 0,23 euro per kilometer. Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen of cursussen, tot operator. Duidelijke huis en hygiëne regels zorgen voor een vertrouwde en prettige sfeer binnen het team.
Bekijk vacature

Schoonmaker

  • Nieuwegein
  • 40
  • €2.600,00 - €2.784,00 per maand
Aan de slag als Schoonmaker bij Pally Biscuits, ook wel bekend als ‘de koekjesfabriek’ in Nieuwegein. Elke dag produceren we hier maar liefst 10 miljoen koekjes! Wij zoeken een schoonmaker die ons team fulltime in de dagdienst komt versterken. Wat krijg je daarvoor terug? Een startsalaris van minimaal € 14,96 bruto per uur. Mogelijkheid tot een vast dienstverband. Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer. De kans om opleidingen of cursussen te volgen. Duidelijke huis- en hygiëneregels die zorgen voor een vertrouwde en prettige werksfeer binnen het team.
Bekijk vacature

Operator

  • Nieuwegein
  • 33.6
  • €2.350,00 - €2.900,00 per maand
Als Operator aan de slag bij Pally Biscuits, ook wel bekend als ‘de koekjesfabriek in Nieuwegein. Elke dag maken zij 10 miljoen koekjes. We zoeken een Operator die in een vijfploegensystematiek kan werken om deze productie voort te zetten. Dit komt uit op een gemiddelde werkweek van 33,6 uur. Dit betekent naast deze mooie uitdaging ook veel vrije tijd. Daarbij verdien je een startsalaris van minimaal € 16,55 bruto per uur. Dit is zonder toeslagen (gemiddeld 28,75%) en hangt af van leeftijd en ervaring. Wat nog meer? Mogelijkheid tot vast dienstverband. Reiskostenvergoeding 0,23 euro per kilometer. Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen of cursussen. Duidelijke huis en hygiëne regels zorgen voor een vertrouwde en prettige sfeer binnen het team.
Bekijk vacature

Team Pally Biscuits

Gaby

Manager inhouses

Sabrina

Inhouse Consultant
0610303333

Over Pally

Pally Biscuits is gespecialiseerd in het produceren van zoete biscuits. Ze staan bekend om hun assortiment heerlijke koekjes, zoals theebiscuits, kaneel biscuits, kokos biscuits, haver biscuits en (chocolade) digestives. Naast hun eigen merk hebben ze zich ontwikkeld tot een gevestigde naam in Private Labels. Het merendeel van de biscuits gaat naar het buitenland, met name naar het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Scandinavië. Dit zorgt ervoor dat Pally Biscuits één van de marktleiders in Noord-West Europa is. De Pally fabriek staat in Nieuwegein. Als de wind de goede kant op waait ruik je de heerlijke geur die van de fabriek afkomt al vanuit de verte. Het water loopt je spontaan in de mond. Jaarlijks worden er in deze fabriek miljarden koekjes gebakken die over de hele wereld worden gegeten. Pally Biscuits heeft de bedrijfscultuur van een familiebedrijf. Dat zie je vooral terug in de betrokkenheid van en bij de medewerkers. Ben jij een echte koekjesliefhebber? Dan is de Pally fabriek jouw perfecte werkplek. Als je gaat werken bij Pally Biscuits kun je je bezig houden met biscuits stapelen, inpakken of het algehele productieproces. Net wat jou het beste ligt. Je gaat dan aan de slag als productiemedewerker, procesoperator of verpakkingsoperator. Wil jij via UBN werken bij Pally biscuits? Dat kan! Kijk voor meer informatie naar de openstaande vacatures. Ben je nieuwsgierig naar hoe UBN werkt? Kijk dan hier. Benieuwd naar hoe snel wij kunnen schakelen? Kijk hier naar ons promofilmpje.

Neem contact op met UBN Pally

Stuur ons vrijblijvend een bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.