Heftruckchauffeur vacatures

Vacatures

Heftruckchauffeur

 • Den Dolder
 • 40
 • €15,31 per uur
Wil je als heftruckchauffeur een cruciale rol spelen in het soepele verloop van productieprocessen? Ben je een ervaren heftruckchauffeur die op zoek is naar een verantwoordelijke baan met veel uitdagingen? Dan hebben we de perfecte vacature voor jou bij Remia! Als heftruckchauffeur bij Remia ben je verantwoordelijk voor het veilige en efficiënte transport van goederen en materialen. Je werkt met een heftruck en zorgt voor het laden en lossen van vrachtwagens, het stapelen van goederen in het magazijn en een georganiseerde opslag. Het volgen van strikte veiligheidsprocedures is heel belangrijk. Daarnaast is samenwerken met collega’s en het naleven van productieplanningen belangrijk om bij te dragen aan een soepele logistieke operatie. Wat bieden we jou? – Salaris: €15,31 per uur, +/- €2.600,- per maand (inclusief ADV-toeslag, exclusief ploegentoeslag) met 8% vakantietoeslag– Een gezellig team om mee samen te werken– Werken aan mooie producten en eindresultaten– Een verantwoordelijke baan met veel uitdagingen
Bekijk vacature

Hef- en reachtruck chauffeur

 • Utrecht
 • 40
 • €2.860,00 - €3.380,00 per maand
Bij Nedal Aluminium in Utrecht krijg je als hef- en reachtruck chauffeur een startsalaris van minimaal € 2860,- bruto per maand. Dit is inclusief toeslagen en hangt af van je leeftijd en ervaring. In een team dat gezellig is, waar we veel overleggen en samenwerken, kun je jouw talenten goed inzetten. Als hef- en reachtruck chauffeur werk je fulltime en maak je kans op een vast contract bij Nedal. Andere voordelen van werken bij Nedal Aluminium zijn: Een standaard ploegentoeslag van 16%; Reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer en 5% ATV; Mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf; Bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen; Leuke bedrijfsuitjes voor het hele jaar georganiseerd; Duidelijke huisregels zorgen voor een vertrouwde en prettige sfeer binnen het team.
Bekijk vacature

Heftruckchauffeur

 • Zaandam
 • 40
 • €2.318,00 - €2.318,00 per maand
Ben jij een ervaren heftruckchauffeur die zich als een vis in het water voelt in een magazijnomgeving? Dan hebben wij dé kans voor jou! Wij zoeken gedreven kandidaat die bedreven is in het manoeuvreren met groot materiaal. Jouw nieuwe werkplek bevindt zich in Zaandam, waar je een bruto maandsalaris van € 2.318,- ontvangt. Wat bieden wij: Werkdagen van maandag tot en met vrijdag van: 9:00 – 18:00 uur / 10:00 – 19:00 uur. Een salaris van € 13,27 bruto per uur. Reiskostenvergoeding.
Bekijk vacature

Heftruckchauffeur

 • ZOETERMEER
 • 40
 • €2.905,00 - €2.905,00 per maand
Ken je geen betere heftruckchauffeur dan jezelf? We bieden je de kans om ons dit te laten zien. En om te groeien bij een groot bedrijf in Zoetermeer. Kom bij ons team en geniet van competitieve salarissen, doorgroeimogelijkheden en een geweldige werksfeer. Lees verder en til je carrière naar nieuwe hoogten. Het uursalaris ligt op 16,76 euro bruto per uur (een maandsalaris van 2905 euro bruto per maand). Je komt te werken in verschillende diensten (dagdienst tussen 06:00 en 18:00 of 14:00 tot 23:00 uur of 08:00 tot 17:00). Er heerst een open sfeer en communicatie.
Bekijk vacature

Heftruckchauffeur

 • UTRECHT
 • 40
 • €2.644,33 - €2.644,33 per maand
Op zoek naar een functie waarbij je de hele dag op de heftruck zit? Wacht dan niet langer en lees snel verder over deze functie als heftruck chauffeur! In je eerste week als heftruck chauffeur krijg je alle afdelingen te zien en word je door verschillende collega’s meegenomen om het magazijn en de werkzaamheden te leren kennen. Je leert je collega’s kennen en maakt kennis met het gehele logistieke proces van deze organisatie. Dit is belangrijk om je functie als heftruckchauffeur op de expeditie goed uit te kunnen voeren. Jouw beloning is als volgt: Salaris van € 13,57 bruto per uur (€ 2.644,33 bruto per maand); Avond toeslag van 135% na 21:00 uur; Reiskostenvergoeding vanaf 10 km; Mogelijkheden tot behalen van heftruck/reachtruck certificaten en doorgroeien binnen het bedrijf naar andere functie.
Bekijk vacature

Heftruckchauffeur

Als heftruckchauffeur is de heftruck je beste vriend. Hij helpt je bij het laden, lossen en verplaatsen van goederen. Samen zorgen jullie ervoor dat alles (letterlijk) op rolletjes loopt. Veiligheid staat hierbij voor jou op nummer 1. Je gaat secuur te werk en zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste plek komen te staan. Ben jij op zoek naar een zelfstandige en uitdagende functie? Neem dan even een kijkje tussen onze heftruckchauffeur vacatures. Ga je liever aan de slag op de reachtruck? Ook hiermee kunnen we je helpen. Wij zorgen ervoor dat jij straks fluitend over de werkvloer rijdt.

Perfecte match
Het is onze taak om een baan te vinden waar jij met plezier naartoe gaat. Daarom willen we altijd eerst even kennis met je maken in een van onze vestigingen. Zo hebben we een gezicht bij de naam en kunnen we bespreken wat jij zoekt in een baan. We hebben al sinds 1991 ervaring in de uitzendbranche en koppelen vlot de juiste personen bij geschikte bedrijven.

We houden je op de hoogte van alle heftruckchauffeur vacatures
UBN is geen uitzendbureau waar jij je inschrijft en waar je vervolgens nooit meer iets van hoort. Mocht er niet direct een klik zijn, dan houden we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Onze missie is om een baan te vinden die jou als gegoten past. Wij zien altijd kansen en gaan door waar anderen stoppen. Als wij jou aanbevelen voor een van de heftruckchauffeur vacatures weten we al zeker dat jij de juiste persoon voor de klus bent.

De juiste begeleiding
Veel uitzendkrachten vinden het eng om te solliciteren. UBN biedt daarom ook op dat gebied ondersteuning. Wij helpen je met het schrijven van motivatiebrieven en bereiden je voor op een eventueel sollicitatiegesprek. Samen zorgen we dat jij goed uit de verf komt en jezelf kunt zijn.

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij een van onze vestigingen.

Gratis een diploma of certificaat?

Heb je nog geen heftruckcertificaat, maar wil je wel graag aan de slag als heftrucker. Via UBN Uitzendbureau kun je verschillende diploma’s en/of certificaten behalen.

Doorgroeien en meer kans op werk? Volg dan een gratis opleiding en vergroot je kans! Tijdens je werkperiode is het belangrijk om te blijven groeien. Daarom krijg je gratis toegang tot ons online leerplatform waar je kunt kiezen uit verschillende opleidingen.

Gratis opleiding!

Heftruckcertificaat
Een heftruck besturen vereist begeleiding van een instructeur. Zo leer je veilig rijden en de werkomgeving veilig houden.

Een heftruckcertificaat toont aan dat je een deskundige opleiding hebt gevolgd. Het laat zien dat je weet hoe je een heftruck moet bedienen en welke regels gelden.

UBN werkt samen met een gespecialiseerd opleidingsinstituut voor heftrucklessen. Belangrijk om te weten:

 • Duur: afhankelijk van jouw kennis, maximaal 2 dagen.
 • Theorie en praktijk.
 • Certificaat geldig voor 5 jaar.
 • Vanaf 16 jaar mag je met een certificaat onder toezicht rijden, vanaf 18 jaar zelfstandig.

Wat moet ik weten?

Dit is een mooie kans en helemaal gratis! Maar we vragen er natuurlijk wel wat voor terug.

Als je tekent voor een training of opleiding om een diploma of certificaat te behalen zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden:

In ruil voor een gratis opleiding moet je minimaal een bepaalde periode voor UBN blijven werken. Anders moet je een deel terug betalen. Dit is afhankelijk van hoeveel je hebt gewerkt sinds je de opleiding hebt afgerond.
Als je de toets niet haalt of niet aanwezig bent op de opleiding moet je de kosten van de opleiding terugbetalen binnen twee maanden aan UBN uitzendbureau.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.