Steigerbouw vacatures

Vacatures

Productiemedewerker

 • Den Dolder
 • 40
 • €14,58 per uur
Wil jij deel uitmaken van een team dat werkt aan het verpakken en etiketteren van hoogwaardige voedselproducten? Ben je op zoek naar een verantwoordelijke job met uitdagingen en een gezellige werkomgeving? Dan is de functie van Productiemedewerker bij Remia iets voor jou! Wat bieden wij:– Een aantrekkelijk salaris van € 14,58 per uur, wat kan oplopen tot ongeveer € 2.500 per maand (inclusief ADV-toeslag, exclusief ploegentoeslag)– 8% vakantietoeslag– Een gezellig team om mee samen te werken– De mogelijkheid om samen te werken aan mooie producten en eindresultaten– Een verantwoordelijke job met veel uitdagingen
Bekijk vacature

Heftruckchauffeur

 • Den Dolder
 • 40
 • €15,31 per uur
Wil je als heftruckchauffeur een cruciale rol spelen in het soepele verloop van productieprocessen? Ben je een ervaren heftruckchauffeur die op zoek is naar een verantwoordelijke baan met veel uitdagingen? Dan hebben we de perfecte vacature voor jou bij Remia! Als heftruckchauffeur bij Remia ben je verantwoordelijk voor het veilige en efficiënte transport van goederen en materialen. Je werkt met een heftruck en zorgt voor het laden en lossen van vrachtwagens, het stapelen van goederen in het magazijn en een georganiseerde opslag. Het volgen van strikte veiligheidsprocedures is heel belangrijk. Daarnaast is samenwerken met collega’s en het naleven van productieplanningen belangrijk om bij te dragen aan een soepele logistieke operatie. Wat bieden we jou? – Salaris: €15,31 per uur, +/- €2.600,- per maand (inclusief ADV-toeslag, exclusief ploegentoeslag) met 8% vakantietoeslag– Een gezellig team om mee samen te werken– Werken aan mooie producten en eindresultaten– Een verantwoordelijke baan met veel uitdagingen
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • Utrecht
 • 25
 • €12,90 per uur
Wil je parttime aan de slag bij een internationale organisatie in de logistiek met meer vestigingen in Nederland en Europa? Dat kan. Voor een transportbedrijf in Utrecht zijn we hard op zoek naar een magazijnmedewerker. Ben je op zoek naar een parttime functie? Dan kan dit de juiste baan voor je zijn. We bieden een functie als magazijnmedewerker bij deze internationaal dienstverlener in de logistiek. De arbeidsvoorwaarden bij deze functie als magazijnmedewerker zijn: Je ontvangt een uur salaris van € 13,42Je krijgt op 8% vakantietoeslagJe ontvangt reiskostenvergoeding of vergoeding van het reizen met het openbaar vervoer.
Bekijk vacature

Laboratorium medewerker

 • Deventer
 • 40
 • €2.309,00 per maand
Heb je altijd al een fascinatie gehad voor het laboratorium en wil je hier graag aan de slag? Dan is onze klant in Deventer op zoek naar jou. Ze zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die graag voor lange termijn aan de slag willen. Je krijgt een goed salaris en je komt direct op contract bij het bedrijf. Lees gauw verder voor de arbeidsvoorwaarden: Een hecht team van mensen in een groeiende organisatie. Werktijden van 06.00 tot 14.30 uur. Direct op contract bij de opdrachtgever. Uitzicht op een vast dienstverband. Een goed salaris vanaf € 13,27 bruto per uur. Gezelligheid op de werkvloer.
Bekijk vacature

Flexodrukker

 • Zwolle
 • 36
 • €2.120,00 - €2.800,00 per maand
Ben je de flexodrukker die we zoeken? Onze opdrachtgever in Zwolle is op zoek naar een flexodrukker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging voor een langere periode. Je komt eerst op contract via UBN. Bij wederzijdse tevredenheid is er een grote kans op een (vast)contract bij de opdrachtgever zelf. Verder bieden we je: Een goed salaris van tussen de € 2.120,- en € 2.800,- bruto per maand en een ploegentoeslag van 25%. Een functie in de 3 ploegen, waarbij je elke week 36 uur werkt. Een fijne werkplek in een groeiend familiebedrijf.
Bekijk vacature

Medewerker nabewerking

 • Zwolle
 • 36
 • €2.120,00 - €2.800,00 per maand
Ben je een harde werker en leergierig? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging waarbij enig technisch inzicht is vereist? Start nu bij een gespecialiseerde drukkerij in Zwolle als medewerker nabewerking. Met deze functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct. Hiervoor bieden wij je de volgende arbeidsvoorwaarden: Een goed salaris van tussen de € 2.120,- en € 2.800,- bruto per maand en een ploegentoeslag van 25%. Een functie in de 3 ploegen, waarbij je elke week 36 uur werkt. Het uitzicht op een vast contract bij het bedrijf zelf bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid.
Bekijk vacature

Lamineerder

 • Zwolle
 • 36
 • €2.309,00 - €2.970,00 per maand
Heb je ervaring in een drukkerij en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Onze opdrachtgever in Zwolle is op zoek naar een lamineerder voor de langere termijn. Je zal eerst op contract komen via UBN. Bij wederzijdse tevredenheid is er een grote kans op een (vast)contract bij de opdrachtgever zelf. Daarnaast bieden we je: Een salaris tussen de € 2309,- en € 2970,- bruto per maand excl. ploegentoeslag, afhankelijk van het opleidingsniveau en ervaring. Een functie in de 3 ploegen, waarvoor je 25% ploegentoeslag krijgt. Een fijne werkplek in een groeiend familiebedrijf.
Bekijk vacature

Administratief Medewerker

 • Utrecht
 • 40
 • €2.500,00 - €2.800,00 per maand
UBN Utrecht zoekt een Administratief Medewerker: Maak je straks het verschil? Bij UBN draait alles om betekenisvol werk. Iedereen verdient respect en persoonlijke aandacht. We maken een omgeving van samenwerking, loyaliteit en een vleugje humor. Onze teamgeest groeit mee met onze groeiende organisatie, waarbij we altijd onderling contact houden. Waarom deze rol? Als Administratief Medewerker ben je de sleutel tot het maken van perfecte matches. Je liefde voor communicatie en het vinden van de juiste kandidaten maakt UBN bijzonder. Wat we bieden: Maandsalaris tot €2800 euro per maand, met doorgroeikansen. Eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen, 3 extra vakantiedagen door onze niet-ziek regeling. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Logistiek Medewerker

 • Utrecht
 • 40
 • €2.300,00 - €2.350,00 per maand
Ben jij op zoek naar een fulltime baan en houd je ervan om fysiek bezig te zijn? Dan kan je aan de slag bij dit internationaal transport bedrijf in Utrecht. Bij deze baan als logistiek medewerker kan je terecht voor langer termijn. Met de vaste tijden van 20:00 tot 04:30 uur weet jij waar je aan toe bent. Natuurlijk vergeet de klant niet dat je ook lekker pauze kan houden. Je krijgt een salaris van € 13,42 bruto per uur.  Je ontvangt een toeslag van 108,75% tussen 20:00-00:00 en 111,25% tussen 00:00 en 05:00Het bedrijf heeft een reiskostenvergoeding of totale vergoeding van het openbaar vervoerJe krijgt wekelijkse uitbetalingenJe krijgt een salaris van € 13,42 bruto per uur
Bekijk vacature

Operator

 • Utrecht
 • 40
 • €2.860,00 - €3.380,00 per maand
Als Operator bij Nedal Aluminium in Utrecht, verdien je minimaal € 2860 bruto per maand als startloon. Dit is inclusief de standaard ploegentoeslag van 16% en hangt af van je leeftijd en ervaring. Je komt te werken in een gezellig team, waar veel overleg en samenwerking is. Als operator werk je fulltime en maak je kans op een vast contract bij Nedal. Andere voordelen van werken bij Nedal Aluminium zijn: 5% ATV om in te zetten als extra vrije dagen; Reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer; Mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf; Bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen; Leuke bedrijfsuitjes zijn voor het hele jaar al georganiseerd. Duidelijke huisregels zorgen voor een vertrouwde en prettige sfeer binnen het team.
Bekijk vacature

Inpakmedewerker

 • Utrecht
 • 40
 • €2.860,00 - €3.380,00 per maand
Als inpakmedewerker bij Nedal Aluminium in Utrecht, verdien je minimaal € 2860 bruto per maand als startloon. Dit is inclusief toeslagen en hangt af van je leeftijd en ervaring. Je komt te werken in een gezellig team, waar veel overleg en samenwerking is. Als inpakmedewerker werk je fulltime en maak je kans op een vast contract bij Nedal. Andere voordelen van werken bij Nedal Aluminium zijn: Een standaard ploegentoeslag van 16%; Reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer en 5% ATV; Mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf; Bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen; Leuke bedrijfsuitjes zijn voor het hele jaar al georganiseerd. Je mag gratis koffie, thee of water pakken voor je dienst en in de pauze. Voor een kleine vergoeding kun je ook wat versnaperingen kopen, denk aan broodjes. soep, frisdank en nog meer.
Bekijk vacature

Recruiter

 • Utrecht
 • 40
 • €2.500,00 - €2.700,00 per maand
Wil jij werken waar het bruist? Stap in de wereld van UBN! Bij ons in Utrecht is geen dag hetzelfde. Zin om niet alleen achter je bureau te zitten, maar ook erop uit te gaan om klanten te bezoeken? Ontdek de perfecte start van jouw carrière als Recruiter! Wat we bieden: Maandsalaris tussen € 2500 – € 2700 per maand, met doorgroeikansen. Eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen en 3 extra vrije dagen door onze niet-ziek regeling. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • Utrecht
 • 40
 • €2.860,00 - €3.380,00 per maand
Als productiemedewerker bij Nedal Aluminium in Utrecht, verdien je minimaal € 2860 bruto per maand als startloon. Dit is inclusief toeslagen en hangt af van je leeftijd en ervaring. Je komt te werken in een gezellig team, waar veel overleg en samenwerking is. Als productiemedewerker werk je fulltime en maak je kans op een vast contract bij Nedal. Andere voordelen van werken bij Nedal Aluminium zijn: Een standaard ploegentoeslag van 16%; Reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer en 5% ATV; Mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf; Bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen; Leuke bedrijfsuitjes zijn voor het hele jaar al georganiseerd. Je mag gratis koffie, thee of water pakken voor je dienst en in de pauze. Voor een kleine vergoeding kun je ook wat versnaperingen kopen, denk aan broodjes. soep, frisdank en nog meer.
Bekijk vacature

Laboratorium medewerker

 • Deventer
 • 40
 • €2.309,00 per maand
Heb je altijd al een fascinatie gehad voor het laboratorium en wil je hier graag aan de slag? Dan is onze klant in Deventer op zoek naar jou. Ze zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die graag voor lange termijn aan de slag willen. Je krijgt een goed salaris en je komt direct op contract bij het bedrijf. Lees gauw verder voor de arbeidsvoorwaarden: Een hecht team van mensen in een groeiende organisatie. Werktijden van 06.00 tot 14.30 uur. Direct op contract bij de opdrachtgever. Uitzicht op een vast dienstverband. Een goed salaris vanaf € 13,27 bruto per uur. Gezelligheid op de werkvloer.
Bekijk vacature

Recruiter

 • Utrecht
 • 40
 • €2.500,00 - €2.800,00 per maand
Wil jij werken waar het bruist? Stap in de wereld van UBN! Bij ons in Utrecht is geen dag hetzelfde. Zin om niet alleen achter je bureau te zitten, maar ook erop uit te gaan om klanten te bezoeken? Ontdek de perfecte start van jouw carrière als Recruiter! Wat we bieden: Maandsalaris tot 2800 per maand, met doorgroeikansen. Eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen en 3 extra vrije dagen door onze niet-ziek regeling. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Hef- en reachtruckchauffeur

 • Utrecht
 • 40
 • €2.860,00 - €3.380,00 per maand
Bij Nedal Aluminium in Utrecht krijg je als hef- en reachtruckchauffeur een startsalaris van minimaal € 2860,- bruto per maand. Dit is inclusief toeslagen en hangt af van je leeftijd en ervaring. In een team dat gezellig is, waar we veel overleggen en samenwerken, kun je jouw talenten goed inzetten. Als hef- en reachtruck chauffeur werk je fulltime en maak je kans op een vast contract bij Nedal. Andere voordelen van werken bij Nedal Aluminium zijn: Een standaard ploegentoeslag van 16%; Reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer en 5% ATV; Mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf; Bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen; Leuke bedrijfsuitjes voor het hele jaar georganiseerd; Duidelijke huisregels zorgen voor een vertrouwde en prettige sfeer binnen het team.
Bekijk vacature

Monteur

 • Utrecht
 • 40
 • €3.000,00 - €4.100,00 per maand
Ervaring als monteur of in de techniek, dan zijn we op zoek naar jou! Als monteur bij Nedal Aluminium in Utrecht start je salaris vanaf € 3000,- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Dit is exclusief ploegentoeslag.In een team dat gezelligheid uitstraalt en waar overleg en teamwork belangrijk zijn, kun je je talenten goed gebruiken. Andere voordelen van werken bij Nedal Aluminium zijn: Een standaard ploegentoeslag van 16%; Reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer en 5% ATV; Mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf; Bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen; Leuke bedrijfsuitjes voor het hele jaar georganiseerd. Duidelijke huisregels zorgen voor een vertrouwde en prettige sfeer binnen het team.
Bekijk vacature

Recruiter

 • Amsterdam
 • 40
 • €2.800,00 per maand
Waarom UBN?Bij UBN Uitzendbureau gaan we verder dan alleen maar werk. We bieden een avontuur, een reis die je laat groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Stap in onze wereld en ontdek waarom werken als Recruiter bij UBN zo bijzonder is! De UBN ExperienceBij ons draait alles om groei, ontwikkeling en samenwerking. We zijn meer dan alleen een uitzendbureau; we zijn een team. Een team waarin iedereen elkaar steunt en aanmoedigt, waar ruimte is voor plezier en waar we successen samen vieren. Wat maakt werken als Recruiter bij UBN zo uniek?1. Groei en ontwikkeling: Bij UBN krijg je alle ruimte om te groeien. Ontdek je talenten, volg trainingen en bouw aan een succesvolle carrière.2. Samenwerking en support: Hier ben je nooit alleen. Ons team staat altijd voor je klaar, of het nu gaat om hulp bij een lastige taak. Of een luisterend oor na een hectische dag.3. Vrijheid en verantwoordelijkheid: We geloven in je kracht. Bij UBN krijg je de vrijheid om te ondernemen en initiatief te tonen. Met de ondersteuning die je nodig hebt om te slagen. Wat we bieden: Maandsalaris tot 2800 per maand, met doorgroeikansen. Eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen, 3 extra vakantiedagen door onze niet-ziek regeling. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Teamleider

 • Nieuwegein
 • 36
 • €2.800,00 per maand
Aan de slag gaan als teamleider bij Pally Biscuits, ook bekend als ‘de koekjesfabriek’ in Nieuwegein. Dagelijks produceren we ongeveer 20 miljoen koekjes per dag. We zoeken een teamleider die het logistieke proces draaiende houdt, optimaliseert en samen met ons wil groeien. Het is voor ons belangrijk dat je plezier hebt in je werk, en dat leidt tot de beste resultaten. Daarom stimuleren wij je om jezelf te blijven ontwikkelen en om ideeën te delen en toe te passen. Wat bieden we je nog meer? Onbeperkt heerlijke koekjes! Een maandsalaris van minimaal € 2800 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring (Cao zoetwarenindustrie). Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer. Mogelijkheden voor trainingen en opleidingen, zodat je gedreven blijft en het beste uit jezelf kunt halen. De kans op een (vast) contract bij de opdrachtgever bij goed functioneren.
Bekijk vacature

Rangeerder

 • Nieuwegein
 • 36
 • €2.800,00 per maand
Aan de slag gaan als rangeerder bij Pally Biscuits, ook bekend als ‘de koekjesfabriek’ in Nieuwegein. Dagelijks produceren we ongeveer 20 miljoen koekjes per dag.Het is voor ons belangrijk dat je plezier hebt in je werk, en dat leidt tot de mooiste resultaten. Daarom stimuleren we je om jezelf te blijven ontwikkelen en om ideeën te delen en toe te passen. Wat bieden we je nog meer? Onbeperkt heerlijke koekjes! Een maandsalaris van minimaal € 2600 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring (Cao zoetwarenindustrie). Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer. Mogelijkheden voor trainingen en opleidingen, zodat je gedreven blijft en het beste uit jezelf kunt halen. De kans op een (vast) contract bij de opdrachtgever bij goed functioneren.
Bekijk vacature

Operator

 • Den Dolder
 • 40
 • €3.200,00 - €3.750,00 per maand
Kom werken bij Remia in Den Dolder, een stabiel familiebedrijf met een bekend A-merk, als operator. Voordelen zijn: Eén keer per week sauzen kopen voor thuis tegen een lagere prijs! Een salaris van € 3.200 tot € 3.750 bruto per maand (inclusief ploegentoeslag van 19,5%) Vergoeding van 21 cent per kilometer voor reiskosten, een 13e maand en winstdeling Mogelijkheid op een vast contract bij Remia 25 vakantiedagen en adv opbouw Bij Remia streven we constant naar groei en ontwikkeling. Daarom vinden we het erg belangrijk dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. We zijn dan ook niet verrast dat we vier jaar achter elkaar de certificering voor Top Employer hebben gekregen.
Bekijk vacature

Operator

 • Den Dolder
 • 40
 • €3.200,00 - €3.750,00 per maand
Kom werken bij Remia in Den Dolder, een stabiel familiebedrijf met een bekend A-merk, als operator. Voordelen zijn: Eén keer per week sauzen kopen voor thuis tegen een lagere prijs! Een salaris van € 3.200 tot € 3.750 bruto per maand (inclusief ploegentoeslag van 19,5%) Vergoeding van 21 cent per kilometer voor reiskosten, een 13e maand en winstdeling Mogelijkheid op een vast contract bij Remia 25 vakantiedagen en adv opbouw Bij Remia streven we constant naar groei en ontwikkeling. Daarom vinden we het erg belangrijk dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. We zijn dan ook niet verrast dat we vier jaar achter elkaar de certificering voor Top Employer hebben gekregen.
Bekijk vacature

Operator

 • Nieuwegein
 • 33.6
 • €3.000,00 per maand
Als Operator aan de slag bij Pally Biscuits, ook wel bekend als ‘de koekjesfabriek in Nieuwegein. Elke dag maken zij 10 miljoen koekjes. We zoeken een Operator die in een vijfploegensystematiek kan werken om deze productie voort te zetten. Dit komt uit op een gemiddelde werkweek van 33,6 uur. Dit betekent naast deze mooie uitdaging ook veel vrije tijd. Daarbij verdien je een startsalaris van minimaal € 16,55 bruto per uur. Dit is zonder toeslagen (gemiddeld 28,75%) en hangt af van leeftijd en ervaring. Wat nog meer? Mogelijkheid tot vast dienstverband. Reiskostenvergoeding 0,23 euro per kilometer. Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen of cursussen. Duidelijke huis en hygiëne regels zorgen voor een vertrouwde en prettige sfeer binnen het team.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • UTRECHT
 • 25
 • €12,90 per uur
Wil je parttime aan de slag bij een internationale organisatie in de logistiek? Dat kan. Voor een transportbedrijf in Utrecht zijn we hard op zoek naar een magazijnmedewerker. Ben je op zoek naar een parttime functie? Dan kan dit de juiste baan voor je zijn.We bieden een functie als magazijnmedewerker bij deze internationaal dienstverlener in de logistiek. De arbeidsvoorwaarden bij deze functie als magazijnmedewerker zijn: Je ontvangt een uur salaris van € 13,42Je krijgt op 8% vakantietoeslagJe ontvangt reiskostenvergoeding of vergoeding van het reizen met het openbaar vervoer.
Bekijk vacature

Specialistisch reiniger

 • Leek
 • 40
 • €2.309,98 per maand
Wil je werken op unieke locaties, waarbij geen dag hetzelfde is? We zijn per direct op zoek naar een Specialistische reiniger. Je gaat € 2.308,98 bruto per maand verdienen. Jij bent iemand die op details let. Het fijn vind om elke dag met je collega’s op pad te gaan en samen het werk te klaren. Je stapt op in Leek of Groningen. Heb je geen ervaring? Maak je geen zorgen ook dan kan je solliciteren. Hoe ziet je dag eruit als specialistisch reiniger? Je start je dag samen met je collega’s om 6:45 en neemt een kop koffie om de dag te bespreken. Vervolgens stappen jullie om 7 uur samen in de auto en gaan naar de klant toe. Rond 16 uur ben je klaar met werken en rijden jullie samen richting Leek. Bekijk hieronder wat we bieden: Salaris van €13,27 bruto per uur. Voor 21 jaar en ouder. 8,33% vakantiegeld. Wekelijkse salarisbetaling. Kom ons team versterken. Solliciteer nu!
Bekijk vacature

Gevelreiniger

 • Leek
 • 40
 • €2.308,98 per maand
Wil je werken op verschillende locaties, waarbij geen dag hetzelfde is? We zijn per direct op zoek naar een ervaren gevelreiniger. Je gaat € 2.308,98 bruto per maand verdienen. Je bent iemand die op details let. Je werkt voornamelijk alleen. Soms kan het wel eens voor komen dat je met een collega op pad gaat. Voor deze functie is het van belang dat je een rijbewijs hebt. Hoe ziet je dag eruit als gevelreiniger? Je start je dag samen met je collega’s. Om 6:45 ga je met je collega’s een kop koffie drinken en de dag bespreken. Vervolgens stappen jullie om 7 uur in de auto en gaan naar de klant toe. Rond 16 uur ben je klaar met werken en rijd je richting kantoor. Dit krijg je van ons: Salaris van € 13,27 bruto per uur, afhankelijk van je werkervaring (vanaf 21 jaar). 8,33% vakantiegeld. Wekelijkse salarisbetaling.
Bekijk vacature

Accountmanager

 • Hoogeveen
 • 40
 • €2.600,00 - €3.500,00 per maand
Je bent iemand die snel verbindingen maakt. Je zet de klant voorop, denkt mee en draagt bij aan een oplossing. Wij zoeken een accountmanager die de uitdaging aan wilt gaan met ons. Jouw taak is om het contact te behouden met onze bestaande klanten, maar ook met de nieuwe klanten. Je komt direct bij de klant op contract. Wat bieden wij: Je komt rechtstreeks op contract bij de opdrachtgever. Goed salaris en een bonusregeling. Leaseauto, laptop en telefoon van de zaak. Cao Technische Groothandel met een uitgebreid primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Ruimte voor eigen ontwikkeling, opleidingen en zelfstandig werken. Uitdagende functie binnen een organisatie met een open en informele werksfeer. Werkzaam in een groeiende en financieel sterke (internationale) organisatie. Woon je in de omgeving van Hoogeveen? Interesse om ons team te versterken? Solliciteer nu!!
Bekijk vacature

Product- en Data Medewerker

 • Bunnik
 • 38
 • €2.400,00 - €2.900,00 per maand
Met een oog voor detail en een commerciële instelling zorg jij ervoor dat de product specificaties dagelijks worden aangevuld in het Product Informatie Systeem. Kom aan boord als onze Product- en Data Medewerker en maak deel uit van een bruisend team in de wereld van bouwen, decoreren en tuinieren. Wat bieden wij jou als Product- en Data medewerker?Een salaris tussen de € 14,51 en € 17,54 bruto per uur (€ 2400,00 tot € 2900,00 per maand.Flexibele werktijden in overlegMogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling10% personeelskortingEen zelfstandige en uitdagende functie waarin geen dag hetzelfde isEen informele organisatie met korte communicatielijnen
Bekijk vacature

Teamleider Productie

 • Den Dolder
 • 40
 • €3.050,00 - €3.630,00 per maand
Kom bij Remia in Den Dolder werken als Teamleider Productie, een familiebedrijf met een bekend A-merk. Voordelen zijn: Eén keer per week sauzen kopen voor thuis tegen een lagere prijs! Een salaris van minimaal € 3.050 tot € 3.650 bruto per maand (exclusief ploegentoeslag van 19,5%) Vergoeding van 21 cent per kilometer voor reiskosten, een 13e maand en winstdeling 25 vakantiedagen en adv opbouw Bij een goede overeenkomst na het tweede gesprek, maak je kans op een contract bij Remia zelf Bij Remia streven we constant naar groei en ontwikkeling. Daarom vinden we het erg belangrijk dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. We zijn dan ook niet verrast dat we vier jaar achter elkaar de certificering voor Top Employer hebben gekregen.
Bekijk vacature

Medewerker Binnendienst

 • Joure
 • 40
 • €2.600,00 - €3.500,00 per maand
Voor onze opdrachtgever zoeken we een veelzijdige medewerker binnendienst. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en verdient een bruto maandsalaris tussen de € 2600,- en € 3500,-. Naast uitstekende commerciële- en verkoopvaardigheden, is technische kennis ook essentieel voor deze functie. Je bent in staat om technische vragen van klanten te beantwoorden en ondersteuning te bieden bij product gerelateerde zaken. Onze opdrachtgever, gevestigd in Joure, hecht ook waarde aan het begrijpen van de Friese taal. Ben jij de veelzijdige medewerker binnendienst die wij zoeken? Solliciteer dan nu! Wat bieden we je als medewerker binnendienst: Je komt rechtstreeks op contract bij de opdrachtgever. Afhankelijk van ervaring en leeftijd zit het bruto maandsalaris tussen de € 2600,- en € 3500,-. Een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket voor de functie commercieel medewerker medewerker binnendienst. Veelzijdige functie en een informele en collegiale werksfeer. Woon je in de omgeving van Joure? Dan ben je de medewerker binnendienst die we zoeken. Klik op de solliciteerknop.
Bekijk vacature

Allround machinist

 • Bovensmilde
 • 40
 • €2.301,00 - €2.608,00 per maand
Ben jij de allround machinist die wij zoeken? Wil jij de drijvende kracht zijn achter diverse machines en apparatuur? Wij zoeken een ervaren allround machinist in Assen die klaar is voor uitdagende projecten. Lijkt jou dit nou een toffe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature! ·        Bereid om 40 uur per week te werken.·        Voldoende kennis, vaardigheden en ervaring als machinist ·        Bij voorkeur woonachtig in de omgeving Assen·        VCA of bereid dit te halen·        Bereid tot reizen en overnachten voor werk.
Bekijk vacature

Intercedent

 • Utrecht
 • 40
 • €2.500,00 - €2.800,00 per maand
Word intercedent bij UBN Uitzendbureau in Utrecht! Wij hebben ruimte voor iemand die enthousiast is en klaarstaat om de carrières van anderen te ondersteunen. We streven ernaar voor iedereen de juiste baan te vinden en hebben nu een geweldige kans voor je! Werkplezier en samenwerken staan bij ons hoog in het vaandel! Wij zijn niet vies van samen een feestje vieren. Zo vaak mogelijk staan wij te trappelen om boottochtjes, weekendjes weg met partners en etentjes te organiseren. Ook tijdens werktijd houden we veel contact. We worden dan misschien steeds weer wat groter, toch weten we elkaar altijd te vinden.  Als intercedent bij UBN krijg je: een salaris tussen € 2500,00 tot € 2800,00 bruto per maand; een eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen en drie extra vrije dagen door onze niet-ziek regeling. direct een jaarcontract; de Basisopleiding Uitzendprofessional; de allerleukste uitjes, etentjes en weekendjes weg.
Bekijk vacature

Hr-medewerker

 • Utrecht
 • 40
 • €2.550,00 - €2.700,00 per maand
Ben je klaar om de wereld van Human Resources te ontdekken? Bij ons team draait het om meer dan alleen procedures en regeltjes. We zijn op zoek naar een hr-medewerker die deel wil uitmaken van ons dynamische hr-team. En klaar is om zijn of haar stempel te drukken op de toekomst van onze organisatie. Wat we bieden: Startsalaris tussen € 2500 – € 2700 per maand, met doorgroeikansen. Eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen en 3 extra vrije dagen door onze niet-ziek regeling. Direct een jaarcontract,
Bekijk vacature

Hr-medewerker

 • Utrecht
 • 40
 • €2.700,00 per maand
Ben je klaar om de wereld van Human Resources te ontdekken? Bij ons team draait het om meer dan alleen procedures en regeltjes. We zijn op zoek naar een hr-medewerker die deel wil uitmaken van ons dynamische hr-team. En klaar is om zijn of haar stempel te drukken op de toekomst van onze organisatie. Wat we bieden: Startsalaris tussen € 2500 – € 2700 per maand, met doorgroeikansen. Eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen en 3 extra vrije dagen door onze niet-ziek regeling. Direct een jaarcontract,
Bekijk vacature

Productieleider

 • Olst
 • 36
 • €2.349,00 - €2.741,00 per maand
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als productieleider in Olst? Wij bieden jou een baan voor langere tijd met doorgroeimogelijkheden. Lees snel de vacature en solliciteer direct! Je bent als productieleider verantwoordelijk voor een juiste uitvoering van de werkzaamheden op jouw afdeling. Daarnaast ben je als productieleider medeverantwoordelijk voor de borging van de voedselveiligheid, de arbeidsveiligheid en het kwalitatieve productieresultaat. Bij goed functioneren, kans op overname door de opdrachtgever. Er is volop mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie. Vele extra’s zoals een vleespakketten en leuke extra’s met de feestdagen
Bekijk vacature

Safety Officer

 • Utrecht
 • 40
 • €3.000,00 - €4.500,00 per maand
Een uitdagende en stabiele positie bij Nedal Aluminium, gevestigd in Utrecht, als Safety Officer. Een contract voor 32-40 uur per week Salaris tussen € 3.000 en € 4.500 bruto per maand, op een fulltime dienstverband, afhankelijk van je ervaring en opleiding. Volgens cao Metalektro, inclusief de PME-pensioenregeling en 5% ATV. Reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer. Georganiseerde bedrijfsuitjes gedurende het jaar. We hechten waarde aan jouw werkplezier en stimuleren daarom voortdurende ontwikkeling en het delen en toepassen van ideeën.
Bekijk vacature

Expeditiemedewerker

 • Elst
 • 40
 • €2.380,00 per maand
Droom je ervan om meer te doen dan alleen maar dozen stapelen? Bij onze opdrachtgever vind je een baan waar je echt het verschil maakt! Ze zijn hier op zoek naar een expeditiemedewerker die de logistieke wereld op zijn kop zet. Houd je van een beetje actie in het magazijn? En ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je degene die we zoeken! We bieden je het volgende als expeditiemedewerker Een salaris van € 13,68 bruto per uur; Je kunt interne opleidingen volgen en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden; Dagelijks gratis fruit en een Fit4Work programma om fit te blijven; Bij goed functioneren kans op overname en een baan voor langere tijd; Heeft dit je interesse gewekt? Solliciteer dan direct!
Bekijk vacature

Vestigingsmanager

 • Almere
 • 40
 • €3.000,00 - €4.400,00 per maand
Werkplezier en samenwerken staan bij ons hoog in het vaandel! We zijn momenteel op zoek naar een vestigingsmanager die niet vies is van samen een feestje vieren. Zo vaak mogelijk staan we te trappelen om boottochtjes, weekendjes weg met partners en etentjes te organiseren. Ook tijdens werktijd houden we veel contact. We worden dan misschien steeds weer wat groter, toch weten we elkaar altijd te vinden.  Bij UBN krijg je: een salaris tussen de € 3000,00 en € 4400,00 bruto per maand; een eindejaarsbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris 27 vakantiedagen en 3 extra vrije dagen voor onze niet-ziek regeling; direct een jaarcontract; een auto, laptop en telefoon liggen voor je klaar; heel veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden; de allerleukste uitjes, etentjes en weekendjes weg.
Bekijk vacature

Senior Consultant

 • Almere
 • 40
 • €2.800,00 - €3.500,00 per maand
Werkplezier en samenwerken in een team waarin je past staan bij ons hoog in het vaandel! Bij UBN krijg je veel vrijheid en de kans om jouw talenten verder te ontwikkelen. Om ervoor te zorgen dat jij nóg beter wordt in wat je doet, kun je deelnemen aan diverse opleidingen, trainingen en workshops. Als senior consultant krijg je: een salaris tussen de € 2800,00 en € 3500,00 bruto per maand; Eindejaarsbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris; direct een jaarcontract; 27 vakantiedagen en 3 extra vrije dagen door onze niet-ziek regeling; heel veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden; de allerleukste uitjes, etentjes en weekendjes weg. Bij UBN krijg je veel vrijheid en de kans om jouw talenten verder te ontwikkelen. Je kunt je vaardigheden verbeteren door aan opleidingen, trainingen en workshops mee te doen. Er zijn volop kansen om door te groeien binnen de functie zelf en tot vestigingsmanager.
Bekijk vacature

Inpakker

 • Anloo
 • 32
-marktconform salaris-32 uur-goede sfeer
Bekijk vacature

Warehouse Operator

 • Houten
 • 40
 • €2.457,00 - €3.047,00 per maand
Stability, the chance to develop yourself and grow with the company. Three of so many more reasons to join our client in Houten as warehouse operator.You will join a team of three colleagues and they are looking forward to meeting you. What else can you expect? Gross hourly wage salary based on age and experience between € 14,12 and € 17,51.Travel allowance of € 0,23 per km. Change of contract with the client itself. “Sincerity and creativity,” the two values enshrined in the company motto. Our client looks at you as a person and is open to your ideas and suggestions.
Bekijk vacature

Warehouse employee

 • NIEUWEGEIN
 • 20
 • €1.506,00 per maand
As a warehouse employee, you may grab free coffee, tea or water. For a small fee, you may also buy some soda or candy from the machine. For breaks, there is an area where there are plenty of tables and chairs. There is also a television and you may use the refrigerator and microwave. What else can you expect as a warehouse employee in this company? An income of €13,58 gross per hour; Free parking and covered bicycle storage. A travel allowance, starting above 10 kilometers.
Bekijk vacature

Productiemedewerker vlees

 • APELDOORN
 • 36
 • €13,27 per uur
We zijn voor onze opdrachtgever in Apeldoorn op zoek naar een productiemedewerker vlees die ervaring heeft met rund snijden of inpakken. Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een gezonde, internationaal georiënteerde onderneming en in een groot team. Vind je het fijn om de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn we naar jou op zoek!We bieden aan onze productiemedewerker vlees: Een uitdagende functie in een dynamische en hypermoderne omgeving. Werk in de dagdienst. Salaris volgens de vleessector collectieve arbeidsovereenkomst. Reiskostenvergoeding vanaf 10 km. Heerlijke koffie en dagelijks vers fruit.
Bekijk vacature

Halal slachter

 • APELDOORN
 • 36
 • €16,95 per uur
Ben je gedreven, wil je jezelf graag ontwikkelen en heb je kennis over het Halal slachten? Heb je misschien nog de relevante certificaten zoals ‘Dierwelzijn’ of ‘SVO’, of ben je bereid deze te behalen? Dan is deze functie iets voor jou!Je kan verwachten: Een uitdagende functie in een dynamische en hypermoderne omgeving. Werktijden in de dagdiensten in een groot en gezellig team van collega’s. Een salaris volgens de vleessector collectieve arbeidsovereenkomst + wekelijks uitbetaling. Een leerzame omgeving met doorgroeimogelijkheden. Reiskostenvergoeding vanaf 10 km afstand van het bedrijf.
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • APELDOORN
 • 36
 • €13,27 per uur
Beheers je diverse snijtechnieken en wil je nog meer ervaring opdoen als productiemedewerker? Heb je geen 9-5 mentaliteit? Dan pas je perfect in de functie productiemedewerker slachterij / uitbenerij. Je kan verwachten: Werktijden in de dagdiensten. Een salaris volgens de vleessector collectieve arbeidsovereenkomst. Een groot en gezellig team van collega’s. Een uitdagende functie in een dynamische en hypermoderne omgeving. Een leerzame omgeving met doorgroeimogelijkheden.
Bekijk vacature

Expeditie medewerker

 • APELDOORN
 • 36
 • €13,90 per uur
Wij zoeken een expeditie medewerker die een hoog verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Zoek je naar een baan met vaste werktijden? Je gaat werken in een klein team van ongeveer 10 personen. Op de expeditieafdeling zijn de werkzaamheden elke dag anders, dus je hoeft je niet te vervelen. We bieden je aan: De mogelijkheid om een volle week te werken, je hebt de weekenden lekker vrij. Een salarisindicatie vanaf € 2000 bruto per 4 weken bij 36 uur per week, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Reiskostenvergoeding vanaf 10 km. Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om te groeien in je carrière.
Bekijk vacature

Elektromonteur

 • APELDOORN
 • 40
 • €14,27 per uur
Voor onze klant in Apeldoorn zoeken we een ervaren elektromonteur voor de technische installaties in het machinepark. Het machinepark bestaat uit zeer moderne installaties welke gebruikmaken van allerlei verschillende soorten techniek. Denk hierbij aan elektrotechniek, PLC – besturingstechniek, hydrauliek-pneumatiek en WTB / mechanische techniek. Je gaat werken met de kleine groep en later word je ook in diensten ingepland. Dagelijks heb je een overleg over de werkzaamheden die moeten gebeuren. Elke dag wacht er een uitdaging voor een goede mechanicus. Interesse om ons team te versterken? Solliciteer nu!
Bekijk vacature

Logistiek Medewerker

 • UTRECHT
 • 40
 • €2.300,00 - €2.350,00 per maand
Wil jij als logistiek medewerker aan de slag in Utrecht? Dan is dit de vacature voor jou!Bij onze opdrachtgever in Utrecht ga je aan de slag van 7:30 tot 16:00 uur van maandag tot en met vrijdag. Dit doe je voor het salaris van € 13,27 bruto per uur.  De arbeidsvoorwaarden zijn als volgt:Bij deze baan ontvang je een salaris van € 13,27 bruto per uur.Je werkt op vaste dagen en tijden. Van maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:00.Je ontvangt reiskostenvergoeding.
Bekijk vacature

Operator

 • Den Dolder
 • 40
 • €2.640,00 per maand
Kom werken bij Remia in Den Dolder als Operator bij de waterzuivering. Je komt te werken bij een stabiel familiebedrijf met een bekend A-merk. Voordelen zijn: Eén keer per week sauzen kopen voor thuis tegen een lagere prijs! Een salaris tussen de € 2640,- en € 2870,- excl 13% avondtoeslag Vergoeding van 21 cent per kilometer voor reiskosten, een 13e maand en winstdeling Mogelijkheid op een vast contract bij Remia 25 vakantiedagen en adv opbouw Bij Remia streven we constant naar groei en ontwikkeling. Daarom vinden we het erg belangrijk dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. We zijn dan ook niet verrast dat we vier jaar achter elkaar de certificering voor Top Employer hebben gekregen.
Bekijk vacature

Allround Magazijnmedewerker

 • Wezep
 • 38
 • €2.780,00 per maand
Zoek je een kans om te schitteren tussen de stapels dozen en pallets? Vind je het niet erg om af en toe te verdwalen tussen de rekken? Ben je bovendien een ware meester bent in het stapelen van dozen? Dan zijn we op zoek naar je! Onze opdrachtgever is op zoek naar een Allround Magazijnmedewerker. We bieden je het volgende als Allround Magazijnmedewerker: Een gezellige werksfeer. Een salaris vanaf minimaal € 16,45 inclusief toeslag. Kans op overname bij goed functioneren. Doorgroeimogelijkheden. Heeft dit je interesse gewekt? Kijk dan niet verder en solliciteer nu!
Bekijk vacature

Meewerkend Voorman

 • Wezep
 • 38
 • €2.780,00 per maand
Zoek je liever de kou op nu het warme weer er aan komt? Zoek je een kans om te schitteren als Meewerkend Voorman? Krijg jij energie van het regelen van de logistiek in een grote organisatie? Dan zijn we op zoek naar je! We bieden je het volgende als Allround Magazijnmedewerker: Een gezellige werksfeer. Een salaris tot € 3380,- bruto inclusief ploegentoeslag. Kans op een vast contract bij de opdrachtgever. Doorgroeimogelijkheden. Heeft dit je interesse gewekt? Lees dan snel verder!
Bekijk vacature

Corporate Recruiter

 • Den Dolder
 • 40
 • €3.800,00 - €4.200,00 per maand
Kom werken bij Remia in Den Dolder, een stabiel familiebedrijf met een bekend A-merk, als Corporate Recruiter. Voordelen zijn: Eén keer per week sauzen kopen voor thuis tegen een lagere prijs! Een salaris tussen € 3.800 tot € 4.200 bruto per maand (exclusief vakantiegeld en een 13e maand.) Afhankelijk van opleiding en werkervaring Vergoeding van 21 cent per kilometer voor reiskosten en een winstdeling Mogelijkheid op een vast contract bij Remia De mogelijkheid om 4 dagen per week te werken. Bij Remia streven we constant naar groei en ontwikkeling. Daarom vinden we het erg belangrijk dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. We zijn dan ook niet verrast dat we vier jaar achter elkaar de certificering voor Top Employer hebben gekregen.
Bekijk vacature

Operator

 • Elst
 • 38
 • €2.262,00 - €2.610,00 per maand
Zoek je een uitdagende functie waar precisie en technisch inzicht samenkomen? Ben je een meester in het bedienen van machines en het handhaven van productiestandaarden? Dan nodigen wij je graag uit om deel uit te maken van ons team als operator. Een leuke baan met veel afwisseling in de taken. Heeft dit je interesse gewekt? Lees dan snel verder! Wij bieden je het volgende als operator:  Werken in een dynamisch team. Een mooi salaris tussen de € 2.193,- en € 2.480,- bruto per maand Ploegentoeslag van € 25, – netto per dag. Kans op overname bij goed functioneren. De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen.
Bekijk vacature

Senior Recruiter

 • Almere
 • 40
 • €2.800,00 - €3.500,00 per maand
Werkplezier en samenwerken in een team waarin je past staan bij ons hoog in het vaandel! Bij UBN krijg je veel vrijheid en de kans om jouw talenten verder te ontwikkelen. Om ervoor te zorgen dat jij nóg beter wordt in wat je doet, kun je deelnemen aan diverse opleidingen, trainingen en workshops. Als senior recruiter krijg je: een salaris tussen de € 2800,00 en € 3500,00 bruto per maand; Eindejaarsbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris; direct een jaarcontract; 27 vakantiedagen en 3 extra vrije dagen door onze niet-ziek regeling; heel veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden; de allerleukste uitjes, etentjes en weekendjes weg. Bij UBN krijg je veel vrijheid en de kans om jouw talenten verder te ontwikkelen. Je kunt je vaardigheden verbeteren door aan opleidingen, trainingen en workshops mee te doen. Er zijn volop kansen om door te groeien binnen de functie zelf en tot vestigingsmanager.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • UTRECHT
 • 25
 • €13,42 per uur
Wil je parttime aan de slag bij een internationale organisatie in de logistiek? Dat kan. Voor een transportbedrijf in Utrecht zijn we hard op zoek naar een magazijnmedewerker. Ben je op zoek naar een parttime functie? Dan kan dit de juiste baan voor je zijn.We bieden een functie als magazijnmedewerker bij deze internationaal dienstverlener in de logistiek. De arbeidsvoorwaarden bij deze functie als magazijnmedewerker zijn: Je ontvangt een uur salaris van € 13,42Je krijgt op 8% vakantietoeslagJe ontvangt reiskostenvergoeding of vergoeding van het reizen met het openbaar vervoer.
Bekijk vacature

Logistiek Medewerker

 • UTRECHT
 • 40
 • €2.300,00 - €2.350,00 per maand
Ben jij op zoek naar een fulltime baan en houd je ervan om fysiek bezig te zijn? Dan kan je aan de slag bij dit internationaal transport bedrijf in Utrecht. Bij deze baan als logistiek medewerker kan je terecht voor langer termijn. Met de vaste tijden van 10:00 tot 19:00 uur weet jij waar je aan toe bent. Natuurlijk vergeet de klant niet dat je ook lekker pauze kan houden. Je krijgt een salaris van € 13,42 bruto per uur.  Je krijgt een salaris van € 13,42 bruto per uurHet bedrijf heeft een reiskostenvergoeding of totale vergoeding van het openbaar vervoerEr is een gebedshal aanwezigJe krijgt wekelijkse uitbetalingen
Bekijk vacature

Timmerman

 • UTRECHT
 • 38
 • €13,50 per uur
Wil jij als timmerman liever op een vaste werkplaats aan de slag? Heb je ruimtelijke inzicht en zoek je afwisseling? Als timmerman verpakker van industriële goederen verpak je iedere dag iets anders. Dit bedrijf verpakt industriële goederen zoals machines voor onder andere de voeding- , olie- en gas, chemie- en farmaceutische industrie. Deze worden bijvoorbeeld verpakt in houten kisten en kratten. Het kan ook zo zijn dat er wordt gewerkt met zware kwaliteit kartonnen dozen of een transportzadel. Tot slot worden er soms machines verpakt in VCI en gewrapt in krimpfolie. Er is dus van alles mogelijk en er zijn verschillende manieren van het verpakken. Ze hebben standaard maten, maar kunnen alle verpakkingen ook op maat maken. Dit allemaal volledig afgestemd op de wensen van de klant. De ene dag werk je, als timmerman verpakker, aan vijf kleine projecten, de dag erna aan één groot project. Hier een aantal arbeidsvoorwaarden: Uitzicht op een vast dienstverband; Salaris van minimaal 14,00 euro per uur; Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden; 38-urige werkweek waarbij op vrijdag je weekend al begint om 13:30 uur.
Bekijk vacature

Recruiter

 • Utrecht
 • 40
 • €2.800,00 per maand
Bij UBN draait alles om betekenisvol werk. Iedereen verdient respect en persoonlijke aandacht. Wij creëren een omgeving van samenwerking, loyaliteit en een vleugje humor. Onze teamgeest groeit mee met onze groeiende organisatie, waarbij we altijd onderling contact houden.Waarom deze rol? Als recruiter ben jij de sleutel tot het maken van perfecte matches. Jouw passie voor communicatie en het vinden van de juiste kandidaten maakt UBN bijzonder. Wat we bieden: Maandsalaris tot 2800 per maand, met doorgroeikansen. Eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen, 3 extra vakantiedagen door onze niet-ziek regeling. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Onderhoudsmonteur

 • Hilversum
 • 40
 • €2.933,83 - €3.946,07 per maand
Bij dit bedrijf hoef je je nooit te vervelen. Je hebt, als onderhoudsmonteur, veel verschillende technische werkzaamheden. Daarnaast heb je veel contact met collega’s. Jij helpt hen met het onderhoud van machines. Hierbij een aantal arbeidsvoorwaarden op een rij: Een mooi salaris van tussen de €2.933,83 en €3.946,07 per maand; Uitzicht op overname en een vast dienstverband; Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Bekijk vacature

Steigerbouwer

 • Arnhem
 • 40
 • €2.446,44 per maand
Ben jij iemand zonder hoogtevrees en een betrouwbare werknemer? En zoek jij een baan waarbij opleiding en plezier hand in hand gaan? Solliciteer dan nu voor de functie van steigerbouwer en ontdek alle mogelijkheden die wij je bieden! Je gaat samen met het team aluminium steigers opbouwen. Binnen het team Steigerbouwer heerst een ontspannen sfeer. De steigers worden zowel bij particulieren als bij bedrijven opgebouwd. Hierdoor zit er nooit een saaie dag bij. Uur salaris van minimaal € 14,06 per uur. Werken in een informele organisatie. Interne doorgroeimogelijkheden. Bij goed functioneren kans op overname. Wekelijkse salarisbetaling.
Bekijk vacature

Operator

 • APELDOORN
 • 40
 • €2.467,00 - €2.959,00 per maand
Werken als ervaren operator bij een van onze kleurrijke opdrachtgevers? Onze opdrachtgever in Apeldoorn biedt je volop mogelijkheden zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Een afwisselende functie, in een uitgebreid machinepark, bij een van de oudste bedrijven van Apeldoorn. Lees snel verder voor de arbeidsvoorwaarden. Een startsalaris van minimaal € 2.467,- bruto per maand afhankelijk van ervaring. Exclusief eventuele ploegentoeslag van 14%. Een goede balans tussen werk en privé, je hebt namelijk 24 vakantiedagen en 11 verlofdagen. Regelmatig leuke uitjes met je collega’s. Interesse om ons team te versterken? Solliciteer nu!
Bekijk vacature

Allround Onderhoudsmonteur

 • APELDOORN
 • 40
 • €2.715,00 - €3.678,00 per maand
Op zoek naar een dynamische rol als ervaren allround onderhoudsmonteur in de kleurrijke wereld van onze verffabriek? Hier in Apeldoorn bieden we jou de kans om jezelf te ontplooien binnen een uitgebreid machinepark, bij een van de oudste bedrijven in de stad. Ontdek snel de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en laat je talent tot bloei komen! Een startsalaris van minimaal € 2.715,- bruto per maand afhankelijk van ervaring.  Werklocatie op het hoofdkantoor in Apeldoorn. Jaarcontact met uitzicht op een vast contract. De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Interesse om ons team te versterken als Allround Onderhoudsmonteur? Solliciteer nu!
Bekijk vacature

Operator

 • Deventer
 • 40
 • €2.575,20 per maand
Heb je ervaring als operator en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Wil je werken bij een bedrijf waar ze ontwikkelen aanmoedigen? Dan hebben we de vacature voor jou! Voor deze functie bieden we je: Een goed salaris vanaf € 2.575,20 bruto per maand. Het uitzicht op een vast contract bij de opdrachtgever bij goed functioneren. De mogelijkheid om via UBN een opleiding te volgen, bijvoorbeeld het halen van je heftruckcertificaat. Een gezellig en hecht team van ongeveer 10 man. Een heerlijke maaltijdbox per kwartaal en vers fruit in je pauze. Daarnaast worden de producten die over zijn, uitgedeeld om mee naar huis te nemen.
Bekijk vacature

Combitruckchauffeur

 • APELDOORN
 • 40
 • €2.308,00 - €2.500,00 per maand
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een combitruckchauffeur. Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een historie die begint in 1937. Wat ooit begon met een paar medewerkers is nu uitgegroeid tot een organisatie met ruim 170 medewerkers. Ieder met zijn of haar eigen specialisme, maar met 1 ding gemeen; ze houden van logistiek! Voel jij je geroepen om bij dit bedrijf als combitruckchauffeur te komen werken? Solliciteer dan nu!
Bekijk vacature

Production employee

 • NIEUWEGEIN
 • 40
 • €14,25 per uur
We are looking for a production employee in De Meern to carry out a temporary job. This is a position in a day shift, 08:00 – 17:00. Are you available full-time and do you enjoy working with your hands? See the employment conditions for the position of production employee here: Salary of €14.25 per hour;Travel allowance of €0.23 per km;Day shifts from 08:00 to 17:00;Easily accessible by public transport.
Bekijk vacature

Commercieel binnendienst medewerker

 • UTRECHT
 • 40
 • €2.750,00 - €2.975,00 per maand
Ben je op zoek naar een baan als commercieel binnendienst medewerker, dan is dit de baan voor jou! Samen met je collega’s van de buitendienst vertegenwoordig je dit internationale logistieke bedrijf. Je hebt een vlotte babbel en een commercieel inzicht. Hierdoor kun je klanten altijd uitstekend helpen.Wat we je bieden voor de functie als commercieel binnendienst medewerker: Je ontvangt een maandsalaris tussen de € 2750,00 en € 2975,00 Er zijn vele doorgroeimogelijkheden Er is een mogelijkheid om fulltime of parttime te werken Je ontvangt een reiskostenvergoeding Werktijden van 08:30 tot 17:30
Bekijk vacature

Medewerker technische dienst

 • Hoogeveen
 • 40
 • €2.301,00 - €2.800,00
Ben jij de juiste medewerker voor de technische dienst ? Lees dan gelijk door!Voor een opdrachtgever van ons zijn wij opzoek naar een medewerker technische dienst. Heb jij ervaring in het verhelpen van storingen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden ? dan is dit wellicht jouw nieuwe baan!We bieden: Een dynamische werkomgeving Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling Salaris tussen de € 2308,80 tot € 2800,00 bruto per maand Gezellige werksfeer Reiskostenvergoeding mogelijk
Bekijk vacature

Klantenservice Medewerker

 • UTRECHT
 • 40
 • €2.350,00 - €2.600,00 per maand
Krijg je energie van klantcontact en help je graag de klant op weg? Dan is deze vacature als Klantenservice Medewerker zeker iets voor je. De arbeidsvoorwaarden die horen bij de functie als Klantenservice Medewerker:Werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 – 17:30 uur.Een uur salaris tussen de € 13,50 en € 15,00 bruto.Reiskostenvergoeding voor zowel eigen vervoer als openbaar vervoer.Een thuiswerk vergoeding van € 2,15 netto per dag.Gezellige personeelsuitjes.
Bekijk vacature

Logistic worker

 • Veenendaal
 • 40
 • €2.200,00 - €3.000,00 per maand
Do you want to choose your own working week as a logistic worker? And get high allowances in the work that you do? We are looking for a logistic worker who wants to work either full-time or part-time.The salary for the job as logistic worker is € 13,27 per hour, but you get big allowances. Between 20:00-00:00 you get 30% extra and that makes it € 17,25 per hour. Between 00:00-06:00 you get 45% extra which makes it € 19,24 per hour. On Friday night it is even 50%, which means you will earn € 19,90 per hour! This means you can earn around € 3.000, – gross per month! These are some terms of employment for the job as logistic worker: Travel expenses starting from 10 km. High (night) allowances. Internal career opportunities. Both part-time and full-time possible. Chance of a permanent contract with right performance. Nice extra rewards. Apply now and join our team of top performers!
Bekijk vacature

Servicemedewerker

 • Utrecht
 • 40
 • €2.500,00 - €2.950,00
Wil jij een mooie carrière in de techniek waarin jij van top tot teen wordt opgeleid tot servicemedewerker? Heb jij affiniteit met techniek? en ben je niet bang om vies te worden? dan is deze functie als servicemedewerker echt iets voor jou! Ervaring is niet vereist maar een basiskennis van techniek is wel gewenst. Ben jij de servicemedewerker die wij zoeken? Een mooi salaris tussen de € 14,36 en de € 16,95 per uur / € 2500,- en de € 2950,- per maand Doorgroei mogelijkheden Kans op overname je wordt intern opgeleid tot volwaardig service monteur.
Bekijk vacature

Monteur Technische Dienst

 • Zwolle
 • 38
 • €3.862,00 - €4.258,00 per maand
Ben je Monteur Technische Dienst en een duizendpoot met een passie voor het oplossen van mechanische en elektrische storingen? Wil je werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan hebben we dé perfecte uitdaging voor je! Voor onze locatie in Zwolle zijn we op zoek naar een gedreven Monteur Technische Dienst. Interesse? Solliciteer nu! Salaris van minimaal € 3862 tot maximaal € 4258 op basis van 38 uur, inclusief 16% ploegentoeslag. Storingsdienst toeslag van € 298,41 per maand. Keuzebudget van 11,3% voor extra vrije dagen, trainingen, sportschool of een fiets. Je krijgt gelijk een vast contract bij de opdrachtgever. Iedere dinsdag komt er iemand voor stoelmassages.
Bekijk vacature

Mechanic Technical Service

 • Zwolle
 • 38
 • €3.862,00 - €4.258,00 per maand
Are you the enthusiastic mechanic who solves mechanical and electrical failures? Do you want to work in a dynamic, collegial and growing environment? Then we have the perfect challenge for you! For our location in Zwolle we are looking for a Mechanic Technical Service. Are you interested? Apply now! Salary from minimum €3862 to maximum €4258 based on 38 hours, including 16% shift bonus. Breakdown service allowance of €298,41 monthly. Optional budget of 11,3% for extra days off, training, gym or a bicycle. You will immediately receive a permanent contract with the client. Every Tuesday someone comes for chair massages.
Bekijk vacature

Monteur Technische Dienst Junior

 • Zwolle
 • 38
 • €3.503,00 - €3.862,00 per maand
Ben je Monteur Technische Dienst Junior en een duizendpoot, met enorme enthousiasme voor het oplossen van mechanische en elektrische storingen? Wil je werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan hebben we dé perfecte uitdaging voor je! Voor onze locatie in Zwolle zijn we op zoek naar een gedreven Monteur Technische Dienst Junior. Interesse? Solliciteer nu! Salaris van minimaal € 3503 tot maximaal € 3862 op basis van 38 uur, inclusief 16% ploegentoeslag. Storingsdienst toeslag van € 298,41. Keuzebudget van 11,3% voor extra vrije dagen, trainingen, sportschool of een fiets. Je krijgt meteen een vast contract bij de opdrachtgever. Iedere dinsdag komt er iemand voor stoelmassages.
Bekijk vacature

Reachtruckchauffeur

 • APELDOORN
 • 40
 • €2.308,00 - €2.500,00 per maand
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur. Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een historie die begint in 1937. Wat ooit begon met een paar medewerkers is nu uitgegroeid tot een organisatie met ruim 170 medewerkers. Ieder met zijn of haar eigen specialisme, maar met 1 ding gemeen; ze houden van logistiek! Voel jij je geroepen om bij dit bedrijf als reachtruckchauffeur te komen werken? Solliciteer dan nu!
Bekijk vacature

Mechanic Technical Service Junior

 • Zwolle
 • 38
 • €3.503,00 - €3.862,00 per maand
Are you enthusiastic mechanic who solves mechanical and electrical failures? Do you want to work in a dynamic, collegial and growing environment? Then we have the perfect challenge for you! For our location in Zwolle we are looking for a Mechanic Technical Service Junior. Are you interested? Apply now! Salary from minimum €3503 to maximum €3862 based on 38 hours, including 16% shift bonus. Breakdown service allowance of €298,41 monthly. Optional budget of 11,3% for extra days off, training, gym or bicycle. You will immediately receive a permanent contract with the client. Every Tuesday someone comes for chair massages.
Bekijk vacature

Stagiair

 • Bilthoven
 • 32
 • €350,00 per maand
Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires die de dynamiek van de uitzendbranche wil leren kennen op onze vestigingen in Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Groningen, Utrecht, Rotterdam en Schiphol Rijk. Ben jij energiek, proactief, leergierig en ben je voor minimaal 4 maanden beschikbaar? Dan hebben wij de ideale leeromgeving voor jou! UBN biedt jou de mogelijkheid om jouw kennis verder te ontwikkelen in de praktijk! Dit kan binnen een gezellige organisatie waar plezier en ontwikkeling centraal staat! Daarnaast verzorgen wij dagelijks de lunch en ben je natuurlijk welkom op onze fantastische personeelsfeestjes. Je ontvangt een stagevergoeding van 350 euro (hbo) en 250 euro (mbo) bij een fulltime stageweek. Werktijden zijn van 08.30 uur tot 17.30 uur. Er staat een laptop voor jou klaar om jouw werkzaamheden optimaal uit te voeren.
Bekijk vacature

Belader

 • GROOTEGAST
 • 40
 • €2.308,98 - €2.863,47 per maand
Ben jij fysiek fit, een echte doorzetter en werk je graag in teamverband? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Belader draag je bij aan een schonere leefomgeving door het efficiënt inzamelen van verschillende afvalstromen. Je werkt samen met een team van gemotiveerde collega’s en zorgt ervoor dat het afval op een nette en correcte manier wordt afgevoerd. Onze opdrachtgever vindt het belangrijk om elke dag fit gezond te starten. Daarom krijg je elke dag vers fruit dat in de kantine ligt. We bieden een bruto maandsalaris vanaf € 2.308,98 tot €2863,47 per maand.  Verder krijg je:  Een bruto uurloon tussen €13,27 en €16,52 Reiskostenvergoeding van 0,21 per km. 8,33% vakantietoeslag. Wekelijkse salarisbetaling. Een gezellige werksfeer in een team met harde werkers. Ben je de belader die we zoeken? Solliciteer dan direct.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • 'S-GRAVELAND
 • 40
 • €2.300,00 - €3.000,00 per maand
Ben je op zoek naar een baan met een gezellige werksfeer? En ben je benieuwd naar een baan met vele werkzaamheden?Dan past deze functie als magazijnmedewerker bij je! Als magazijnmedewerker bij onze opdrachtgever beschik je over de volgende voordelen: Een salaris van € 2320 tot € 3000 bruto per maand, gebaseerd op leeftijd en ervaring Een fulltime baan van 40 uur per week Een fijn team van collega’s De werktijden voor de functie magazijnmedewerker in ‘s-Graveland zijn van 8.30 tot 17.30.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • NIEUWEGEIN
 • 16
 • €1.506,00 per maand
Werken in de avond geen feestje? Wel bij dit bedrijf! Ga aan het werk in Nieuwegein als magazijnmedewerker van 22:00 – 01:00 uur. Maak er iedere avond een feestje van met je collega’s. Je mag gratis koffie, thee of water nemen. Voor een kleine vergoeding kun je zelfs frisdrank of snoep uit de automaat halen. Tijdens de pauze kun je een ruimte gebruiken. Deze ruimte heeft tafels, stoelen en een televisie. Ook vind je er een koelkast en magnetron. Wat kun je nog meer verwachten? Een salaris van € 13,58 bruto per uur.Gratis parkeergelegenheid en een overdekte fietsenstalling.Een reiskosten vergoeding, vanaf 10 kilometer.
Bekijk vacature

Medewerker Financiële Administratie

 • UTRECHT
 • 40
 • €2.460,00 - €2.995,00 per maand
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Medewerker Financiële administratie? Deze functie biedt je mooie kansen en mogelijkheden tegen een salaris tussen de € 2460,00 en € 2995,00 bruto per maand. Wat heeft dit bedrijf jou te bieden?–       Een fulltime werkweek met werktijden tussen 08:00 en 18:00–       Een salaris tussen de € 2460,00 en € 2995,00 bruto per maandag–       Leuke collega’s en een prettige werksfeer–       Stimulans, coaching en training om je ontwikkeling te ondersteunen–       Uitzicht op een vast dienstverband
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • Utrecht
 • 40
 • €2.860,00 - €3.380,00 per maand
Als productiemedewerker bij Nedal Aluminium in Utrecht, verdien je per uur minimaal € 14,19 bruto. Dit is exclusief toeslagen en hangt af van je leeftijd en ervaring. Je komt te werken in een gezellig team, waar veel overleg en samenwerking is. Als productiemedewerker werk je fulltime en maak je kans op een vast contract bij Nedal. Andere voordelen van werken bij Nedal Aluminium zijn: Een standaard ploegentoeslag van 16%; Reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer en 5% ATV; Mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf; Bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen; Leuke bedrijfsuitjes zijn voor het hele jaar al georganiseerd. Je mag gratis koffie, thee of water pakken voor je dienst en in de pauze. Voor een kleine vergoeding kun je ook wat versnaperingen kopen, denk aan broodjes. soep, frisdank en nog meer.
Bekijk vacature

Production employee

 • Utrecht
 • 40
 • €2.860,00 - €3.380,00 per maand
As a production employee at Nedal Aluminium in Utrecht, you will earn a minimum gross starting salary of € 14,19 per hour. This is exclusief allowances and depends on your age and experience. You will work in a friendly team where there is a lot of consultation and cooperation. As a production employee, you will work full-time and have a chance of a permanent contract with Nedal. Other benefits of working at Nedal Aluminium are: A standard shift bonus of 16%; Travel reimbursement from 5 kilometers and up and 5% ATV; Opportunities for development and advancement within the company; Company clothing and personal protective equipment; Fun company outings are already organized for the whole year. You may grab free coffee, tea or water before your shift and in the break. For a small fee you can also buy some refreshments, think sandwiches. soup, soft drinks and more.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker avond en nachtdiensten

 • Berkel en Rodenrijs
 • 20
 • €13,27 - €13,27 per uur
Kom bij ons werken en zorg jij dat onze logistieke operatie op rolletjes loopt. Word jij onze magazijnmedewerker avond en nachtdiensten en laat ons zien hoe het moet. Zorg samen met jouw collega’s dat iedereen in Rotterdam zijn pakketje op tijd ontvangt. Lees verder en solliciteer. Een uur salaris van €13,27 Toeslagen van 30%, 45% en 50%. Een reiskostenvergoeding van 0,23 euro per kilometer (vanaf 10 km). Opleidingsmogelijkheden via UBN Uitzendbureau. Er zijn verschillende toeslagen voor de magazijnmedewerker avond en nachtdiensten. Afwisselend van 30% voor de uren tussen 20:00 en 00:00, 45% voor de uren tussen 00:00 en 06:00 en 50% voor de uren van zaterdagnacht. Ook bieden we diverse opleidingsmogelijkheden aan als je dit wilt.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker ochtenddienst

 • Berkel en Rodenrijs
 • 20
 • €13,27 - €13,27 per uur
Ben jij een vroege vogel? Iedere ochtend kan je aan de slag in het magazijn zodat je ‘s middags tijd voor jezelf hebt. Je houdt je bezig met het laden en lossen van containers en het sorteren van pakketten. Je ben iedere ochtend fysiek bezig, naar de sportschool gaan is dus niet meer nodig. Wat krijg je ervoor terug? Een salaris van 13,27 euro bruto per uur Een parttime functie van 20 uur per week. Vanaf 10 kilometer krijg je een reiskostenvergoeding van 0,23 per kilometer. Opleidingsmogelijkheden via UBN Uitzendbureau.
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • Zoetermeer
 • 37.5
 • €2.204,08 - €2.204,08 per maand
Ben je op zoek naar een baan waarin je een belangrijke rol kunt spelen in het productieproces? Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers om ons team te versterken bij een boekverwerkingsbedrijf in Zoetermeer. In deze functie kun je aan de slag met diverse taken binnen de productie en bijdragen aan de verwerking en verduurzaming van boeken. Wat bieden we: Een aantrekkelijk salaris van € 13,46 bruto per uur (bruto maandsalaris van € 2204,08) voor een werkweek van 37,5 uur in dagdienst. Een prettige werkomgeving waarin hard wordt gewerkt en waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Vaste fulltime uren en werktijden van 08:00 tot 16:00 uur of van 09:00 tot 17:00 uur. Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer of volledige vergoeding van OV-kosten.
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • Naaldwijk
 • 38
 • €2.400,00 per maand
Ben je handig en vind je het leuk om bouwpakketten in elkaar te zetten? Heb je technisch inzicht en ben je op zoek naar een baan waarbij je verschillende kunststofproducten maakt, zoals tanks, strandhuisjes, accubakken en zelfs op maat gemaakte boten? Dan is deze functie als productiemedewerker bij een gerenommeerd kunststofverwerkingsbedrijf in de Naaldwijk iets voor jou! Wat bieden we: Een aantrekkelijk salaris van € 15,00 bruto per uur (bruto maandsalaris van € 2400) op basis van 38 uur per week. Een vast rooster waarbij je dagelijks werkt van 07:00 tot 16:00 of van 07:30 tot 16:30. Een hechte teamomgeving met eerlijke communicatie en een platte organisatiestructuur. Mogelijkheden voor functierelevante opleidingen en trainingen.  Je kunt alles te weten komen over las, zaag en vouwmachines. Ben je benieuwd naar hoe een dag als productiemedewerker eruit ziet? Lees dan snel verder!
Bekijk vacature

Monteur

 • Rotterdam
 • 40
 • €17,86 - €20,00 per uur
Ben jij een ervaren monteur met passie voor techniek? Wil je werken op de technische serviceafdeling? Wij zijn op zoek naar een ervaren monteur die verantwoordelijk gaat zijn voor het beheren, optimaliseren en uitbreiden van de productie-installaties. Je komt te werken in een 3 ploegendienst. Het salaris ligt tussen de 17,86 en 20 euro bruto per uur. Maandelijks kom je dan uit op maximaal 3600 euro op basis van een fulltime dienstverband. Wat krijg je ervoor terug? Een functie voor langere tijd met uitzicht op vast dienst verband. Reiskosten vergoeding. Verschillende opleidingsmogelijkheden. Een gezellige kantine waar je in de pauze een lekker broodje of andere maaltijd kunt halen. Het bedrijf is op zoek naar een monteur voor de langere tijd die op de gehele afdeling inzetbaar is. Het bedrijf zit in Rotterdam en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Ben je geïnteresseerd in deze baan als monteur? Lees dan snel verder!
Bekijk vacature

Senior Operator

 • ROTTERDAM
 • 40
 • €3.000,00 - €3.500,00 per maand
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij je betrokken bent bij de productie van heerlijke vruchtensappen zoals sinaasappelsap en ananassap? Als (senior) operator werk je van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 15:30 in Rotterdam. Je kunt rekenen op een salaris van minimaal € 3.000 bruto per maand, wat overeenkomt met € 17,24 bruto per uur. Wat bieden wij: Diverse opleidingsmogelijkheden en trainingen. 25 vakantiedagen per jaar. Reiskostenvergoeding
Bekijk vacature

Operator

 • Vlaardingen
 • 40
 • €2.500,00 - €2.700,00 per maand
Vind je het leuk om je bezig te houden met het instellen, bedienen, controleren en bijsturen van machines als operator? Je kan per direct aan de slag als operator in de foodindustrie in Vlaardingen. Als operator ben je verantwoordelijk voor één of meer (productie) processen. Je stuurt bij of grijpt in, daar waar het nodig is, zodat het eindproduct aan alle eisen voldoet. Het gaat om een functie in twee ploegen met een salaris tussen de 2500 en 2700 euro bruto per maand. Het is een zelfstandige, uitdagende en veelzijdige functie met ruimte voor eigen inbreng. Je kan groeien in je salaris. Daarnaast kom je terecht in een leuk team, waarbij je informeel en actief met elkaar samenwerkt. Wat krijg je ervoor terug? Je gaat werken in een twee ploegendienst. Bovenop je uurloon van tussen de 14,50 en 16,00 euro per uur nog eens 12% extra. Een functie voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband. Reiskostenvergoeding. Verschillende opleidingsmogelijkheden om je functie nog beter uit te kunnen voeren. Goed om te weten. De tijden van de ploegendienst zijn als volgt: ochtend (06:00 tot 15:00) en avondploeg (14:30 tot 23:15). Het is dus van belang dat je in de buurt van Vlaardingen woont of in het bezit bent van eigen vervoer.
Bekijk vacature

Machinebediende

 • Vlaardingen
 • 40
 • €2.500,00 - €2.700,00 per maand
Ben je graag bezig met het instellen, bedienen en controleren van machines? Voor een bakkerij in Vlaardingen zijn we op zoek naar een machinebediende. Als machinebediende ben je verantwoordelijk voor verschillende productieprocessen. Je komt te werken in de dagdiensten tussen 06:00 en 16:00 uur. Wat krijg je ervoor terug? Goed salaris is tussen de 14,50 en 16,00 euro bruto per uur. Dit komt neer op een maandsalaris tussen de 2500 euro bruto per maand en 2700 euro bruto per maand. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het is een functie voor de langere termijn met uitzicht op een vast dienstverband. Je hebt recht op een reiskostenvergoeding. Het is een zelfstandige, uitdagende en veelzijdige functie met ruimte voor eigen inbreng. Het bedrijf is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je komt terecht in een gezellig team waar je jezelf kunt zijn en actief samenwerkt.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker parttime

 • Veenendaal
 • 38.75
 • €2.300,00 - €3.000,00 per maand
Hou je ervan om actief aan de slag te gaan? En vind je fysiek werk prettig? Dan is de rol van magazijnmedewerker in Veenendaal iets voor jou! Bij dit bedrijf kom je te werken in een groot team. Uiteraard met de juiste persoonlijke begeleiding. Je taken bestaan uit het in- en uitladen van de vrachtwagen. Daarnaast zijn er werkzaamheden zoals het sorteren van pakketten en het controleren van de zendingen. Reiskosten vanaf 10 kilometer vergoed met 0,23 per kilometer. Toeslagen tot 45% per uur! Betreft een parttime functie. Kans op overname en een vast contract bij goed functioneren. Leuke extra’s zoals ijsjes met warm weer.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • Veenendaal
 • 40
 • €2.300,00 - €3.000,00 per maand
Hou je ervan om actief aan de slag te gaan? En vind je het prettig om fysiek aan het werk te gaan? Dan is de rol van magazijnmedewerker in Veenendaal echt iets voor jou! Bij dit bedrijf kom je te werken, als magazijnmedewerker, in een groot team. Uiteraard met de juiste persoonlijke begeleiding. Je taken bestaan uit het in- en uitladen van de vrachtwagen. Daarnaast zijn er werkzaamheden zoals het sorteren van pakketten en het controleren van de zendingen. Reiskosten vanaf 10 kilometer vergoed. Hoge (nacht)toeslagen. Zowel parttime als fulltime mogelijk. Kans op overname en een vast contract bij goed functioneren. Leuke extra beloningen.
Bekijk vacature

Machinaal houtbewerker

 • UTRECHT
 • 38
 • €1.900,00 - €2.000,00 per maand
Een mooi startsalaris tussen de €14,00 en €16,00 per uur; Een fulltime werkweek waarbij je op vrijdag al om 13:30 uur vrij hebt en kunt proosten met jouw collega’s op het weekend; Mooie doorgroeimogelijkheden; Een fijne werksfeer met korte lijnen; Kans op overname.
Bekijk vacature

Orderpicker

 • Aalsmeer
 • 35
 • €2.650,00 - €2.950,00 per maand
Kom werken bij ons in de bakkerij als orderpicker in Aalsmeer! Ruik de verse broodgeur terwijl je meehelpt in het bak- en verzendproces van heerlijke broden voor Albert Heijn. Als je van fysiek werk houdt en graag samen werkt, zijn we op zoek naar jou! Je krijgt een salaris tussen de € 2.650,- en € 2.950,- bruto per maand, met een extra 30% toeslag voor je werkuren bij 35 uur per week.Je loon hangt af van wat je weet en hebt meegemaakt. Je ontvangt om de 4 weken je salaris en dat is nog niet alles wat je van ons kunt verwachten:  Je werkt minimaal 35 uur per week en als je wil kun je ook parttime werken;Je krijgt 25 vakantiedagen en je kunt extra’s vakantiedagen kopen;Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;Versterk ons team als orderpicker en krijg een kans op een baan voor langere tijd, met mogelijkheid tot een vast contract!Kans om door te groeien;Je krijgt gratis brood tijdens je pauzes in de kantine;En omdat ons brood zo lekker is, krijg je korting als je het wilt kopen.
Bekijk vacature

Safety Officer

 • Utrecht
 • 40
 • €3.000,00 - €4.500,00 per maand
Een uitdagende en stabiele positie bij Nedal Aluminium, gevestigd in Utrecht, als Safety Officer. Een contract voor 32-40 uur per week Salaris tussen € 3.000 en € 4.500 bruto per maand, op een fulltime dienstverband, afhankelijk van je ervaring en opleiding. Volgens cao Metalektro, inclusief de PME-pensioenregeling en 5% ATV. Reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer. Georganiseerde bedrijfsuitjes gedurende het jaar. We hechten waarde aan jouw werkplezier en stimuleren daarom voortdurende ontwikkeling en het delen en toepassen van ideeën.
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • Nieuwegein
 • 40
 • €2.600,00 per maand
Als productiemedewerker aan de slag bij Pally Biscuits, ook wel bekend als ‘de koekjesfabriek in Nieuwegein. Elke dag maken zij 10 miljoen koekjes. We zoeken een productiemedewerker die op flexibele basis wil werken en alle koekjes uit de productie netjes verpakt. Je verdient een startsalaris van minimaal € 14,97 bruto per uur. Dit is zonder toeslagen (gemiddeld 28,75%) en hangt af van leeftijd en ervaring. Wat nog meer? Mogelijkheid tot vast dienstverband. Reiskostenvergoeding 0,23 euro per kilometer. Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen of cursussen, tot operator. Duidelijke huis en hygiëne regels zorgen voor een vertrouwde en prettige sfeer binnen het team.
Bekijk vacature

Medewerker Customer Service

 • Nieuwegein
 • 40
 • €2.500,00 - €3.400,00 per maand
Er samen met het team naar streven om de kwaliteitsservice voor klanten omhoog te brengen. Daar zie je uitdaging en plezier in. We zoeken voor een gespecialiseerde bakkerij in internationale biscuits, gevestigd in Nieuwegein, een Medewerker Customer Service. Onze opdrachtgever wil graag dat je lol hebt in je werk, zo behaal je de meeste resultaten. Daarom stimuleren zij je om jezelf te ontwikkelen en ideeën te delen en in te zetten. Naast onbeperkt heerlijke koekjes op je werk, kun je natuurlijk nog meer verwachten:  Het maandsalaris ligt tussen € 2500 en € 3400 bruto bij een werkweek van 36 uur, afhankelijk van leeftijd, ervaring; Trainingen en opleidingen zodat je gedreven blijft en het beste uit jezelf kan halen; Kans op een (vast) contract bij de opdrachtgever bij goed functioneren. Je komt te werken in een klein team waarbij je samen de ruimte krijgt om processen beter te maken. Het gaat om een fulltime overeenkomst van maandag tot en met vrijdag met werktijden van 08:00 en 17:00 uur. Ben je een vroege vogel die het liefst om 07:00 uur al bij het koffiezetapparaat staat? Of begin je liever om 08:30 uur, dat is bespreekbaar. Ook is het de mogelijkheid om in overleg 32 uur te werken.
Bekijk vacature

Orderpicker

 • NIEUWEGEIN
 • 40
 • €13,32 per uur
Het logistieke orderpick proces van computer, hard- en software artikelen van dichtbij meemaken, er als orderpicker voor zorgen dat de logistieke werkzaamheden op de juiste manier zullen gaan én bewust bezig zijn met de bijbehorende inspectie werkzaamheden? Werkzaamheden die je binnenkort wel eens zou kunnen verrichten in een van de grootste magazijnen van Nieuwegein en omstreken. Ben jij dé orderpicker die wij zoeken? Een salaris van € 13,32 bruto per uurToeslag vanaf 18:00 uur, hierdoor komt je salaris uit om €15,- bruto per uur.Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer;Werktijden van 06:30 – 14:00 uur of 14:00 – 22:30 uur;Veel gezelligheid en leuke collega’s.
Bekijk vacature

Heftruckchauffeur

 • APELDOORN
 • 40
 • €2.900,00 - €3.100,00 per maand
Hey jij daar! Ben jij een echte ster op de heftruck en zoek je een baan waar je elke dag met plezier naartoe gaat? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste heftruckchauffeur die ons team komt versterken en ons magazijn soepel laat draaien.Het is niet alleen een prachtig bedrijf, maar er komt ook een mooi salaris bij kijken. Je verdient hier in de 3 ploegen namelijk tussen de € 2.900 en € 3.100 per maand! Zie jij jezelf al rondrijden in het magazijn? Lees dan snel verder en solliciteer!
Bekijk vacature

Vuilnisophaler

 • GROOTEGAST
 • 40
 • €2.308,98 - €2.863,47 per maand
Ben jij fysiek fit, een echte doorzetter en werk je graag in teamverband? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Vuilnisophaler draag je bij aan een schonere leefomgeving door het efficiënt inzamelen van verschillende afvalstromen. Je werkt samen met een team van gemotiveerde collega’s en zorgt ervoor dat het afval op een nette en correcte manier wordt afgevoerd. Onze opdrachtgever vindt het belangrijk om elke dag fit gezond te starten. Daarom krijg je elke dag vers fruit dat in de kantine ligt.We bieden een bruto maandsalaris vanaf € 2.308,98 tot €2863,47 per maand. Verder krijg je:  Een bruto uurloon tussen €13,27 en €16,52 Reiskostenvergoeding van 0,21 per km. 8,33% vakantietoeslag. Wekelijkse salarisbetaling. Een gezellige werksfeer in een team met harde werkers. Ben je de vuilnisophaler die we zoeken? Solliciteer dan direct.
Bekijk vacature

Laadploeg medewerker

 • NIEUWEGEIN
 • 40
 • €14,30 per uur
Dit gaat om een voltijdse functie als laadploeg medewerker voor 40 uur per week. De werktijden als laadploeg medewerker zijn van 18:00 uur tot 03:00 uur. Het salaris is € 14,30,- bruto per uur exclusief toeslag. Hoe chill is dat. Er zijn bij dit bedrijf enorm veel doorgroeimogelijkheden. Die kan je volgen in de vorm van een training of opleiding. Het leuke aan deze opdrachtgever is het feit dat er een samenwerkende en informele werksfeer hangt. Dit zorgt ervoor dat je volkomen jezelf kan zijn samen met je collega’s.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • Meppel
 • 40
 • €2.300,00 - €3.000,00 per maand
Hou je ervan om actief aan de slag te gaan? En vind je het prettig om fysiek aan het werk te gaan? Dan is de rol van magazijnmedewerker in Meppel echt iets voor jou! Bij dit bedrijf kom je te werken, als magazijnmedewerker, in een groot team. Uiteraard met de juiste persoonlijke begeleiding. Je taken bestaan uit het in- en uitladen van de vrachtwagen. Daarnaast zijn er werkzaamheden zoals het sorteren van pakketten en het controleren van de zendingen. Reiskosten vanaf 10 kilometer vergoed. Hoge (nacht)toeslagen. Zowel parttime als fulltime mogelijk. Kans op overname en een vast contract bij goed functioneren. Leuke extra beloningen.
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • APELDOORN
 • 40
 • €2.436,00 per maand
Werk je graag in de productie? Lees dan gauw verder voor deze nieuwe uitdaging in de productie. Als productiemedewerker ga je aan de slag in een organisatie die gespecialiseerd is in chemicaliën en polymeren. Je verantwoordelijkheden bestaan uit het aftappen van flessen, labelen, verpakken en verzendklaar maken van de producten. Fulltime of parttime functie als productiemedewerker. Een salaris van minimaal € 2.500,- bruto per maand. De mogelijkheid om mee te groeien met de organisatie. Ontwikkelingsmogelijkheden door cursussen en/of opleidingen die je via ons kan volgen.
Bekijk vacature

Allround laborant

 • ROTTERDAM
 • 40
 • €2.300,00 - €2.400,00 per week
Een ontzettende leuke, uitdagende baan als allround laborant met ontwikkel mogelijkheden en uitzicht op een vast contract binnen een Internationaal bedrijf. Het salaris ligt op 2300 euro bruto per maand, dit komt uit op 13,27 euro per uur. Het gaat om een functie voor 40 uur per week. Je werkt van 07:00 – 15:30 uur of 09:30-18:00 uur. Daarnaast krijg je: Reiskosten vergoeding. Mogelijkheid tot opleidingen. Wekelijkse uitbetaling.
Bekijk vacature

Administratief medewerker

 • BLEISWIJK
 • 40
 • €2.700,00 - €3.200,00 per maand
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als administratief medewerker? Lees dan snel verder wat we te bieden hebben voor de functie administratief medewerker! Een fulltime baan van maandag tot en met vrijdag. Tijdelijk werk tot in ieder geval september. (mogelijkheid tot langer na goed functioneren). Salaris tussen de € 2700 en € 3200 bruto per maand gebaseerd op ervaring en een 40-urige werkweek. We vinden het belangrijk dat je jezelf kan blijven ontwikkelen. UBN biedt verschillende opleidingsmogelijkheden waar we je graag een handje bij helpen. 
Bekijk vacature

Logistiek medewerker

 • BLEISWIJK
 • 40
 • €2.200,00 - €2.600,00 per maand
Word jij onze nieuwe logistiek medewerker in Bleiswijk? Bij dit bedrijf kom je in een wereld van zuivel terecht. Hier heb je een fantastische kans om als logistiek medewerker een stempel te drukken bij onze koninklijke opdrachtgever. Een fulltime baan van maandag tot en met vrijdag (40 uur per week). Als logistiek medewerker salaris tussen de € 13,27 en 16,- euro bruto per uur. (een maandsalaris tussen de € 2.200 en 2.600 euro bruto per maand). Een reiskostenregeling. Kans op overname bij goed functioneren. Tot slot biedt UBN Uitzendbureau je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen. Vraag ons naar de mogelijkheden
Bekijk vacature

Commercieel Medewerker Binnendienst

 • Den Dolder
 • 38.5
 • €2.800,00 - €3.800,00 per maand
Kom werken bij Remia in Den Dolder, een stabiel familiebedrijf met een bekend A-merk, als Commercieel Medewerker Binnendienst. Voordelen zijn: Eén keer per week sauzen kopen voor thuis tegen een lagere prijs! Een salaris tussen € 2.800 tot € 3.800 bruto per maand (exclusief vakantiegeld en een 13e maand.) Afhankelijk van opleiding en werkervaring Vergoeding van 21 cent per kilometer voor reiskosten en een winstdeling Na een goede overeenkomst direct een contract bij Remia Bij Remia streven we constant naar groei en ontwikkeling. Daarom vinden we het erg belangrijk dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. We zijn dan ook niet verrast dat we vier jaar achter elkaar de certificering voor Top Employer hebben gekregen.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker vakantiebaan

 • Twello
 • 40
 • €2.416,86 - €2.718,97 per maand
Voor onze opdrachtgever in Twello zijn we op zoek naar iemand die kan helpen tijdens de vakantieperiode als magazijnmedewerker vakantiebaan. Je kunt vanaf 16 jaar al aan de slag in de dagdiensten, deze zijn van 06.00 tot 15:00 uur, van maandag t/m vrijdag. We bieden je: Een uitstekend salaris van € 14,70 bruto per uur (va. 21+). Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer. 8,33% vakantietoeslag. Wekelijkse salarisbetaling. De keuze tussen een parttime of fulltime baan.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • Twello
 • 40
 • €2.556,80 - €2.556,80 per maand
Ben jij op zoek naar een dynamische baan in een magazijnomgeving? We zijn op zoek naar een enthousiaste Magazijnmedewerker voor onze opdrachtgever in Twello. Als magazijnmedewerker heb je verschillende taken. Je laadt en lost goederen. Ook verzamel je orders met een EPT-wagen en beheer je de voorraad. Solliciteer dan nu bij dit bedrijf in Twello! We bieden zowel parttime als fulltime mogelijkheden en een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer. Deze functie loopt tot ongeveer augustus. We bieden je: Een uitstekend salaris van € 14,70 (21+). Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer. Werktijden: 06.00 – 15.00 uur, maandag tot en met vrijdag. Wekelijkse salarisbetaling. Zowel parttime als fulltime.
Bekijk vacature

Inhouse Consultant

 • Schiphol Rijk
 • 40
 • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben jij klaar voor een avontuurlijke carrière als inhouse consultant bij UBN Uitzendbureau op Schiphol-Rijk? Naast jouw sterke planningskwaliteiten ben je ook super communicatief en vind je het fijn met mensen te werken. Bij UBN op Schiphol-Rijk hebben we een geweldige kans voor je! Als intercedent inhouse / planner ga je aan de slag met een grote logistieke klant bij diverse locaties op Schiphol-Rijk. Naast het plannen rij jij dagelijks naar de locaties toe om ter plekke alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we jou? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Gebruik maken van een poolauto, laptop en telefoon. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Financieel administratief medewerker

 • Den Dolder
 • 24
 • €1.560,00 per maand
Kom werken bij Remia in Den Dolder, een stabiel familiebedrijf met een bekend A-merk, als Financieel administratief medewerker.Naast dat je één keer per week sauzen met korting kan kopen, zijn er ook andere voordelen: Functie voor 24-32 uur per week (aanwezig op vrijdagen) Een salaris tussen € 2.600 tot € 3.300 bruto per maand bij een fulltime dienstverband Vergoeding van 21 cent per kilometer voor reiskosten, een winstdeling en 13e maand Een functie met veel ruimte voor ontwikkeling incl. opleidingsbudget van € 1.500; Na een goede overeenkomst, een jaar contract bij Remia Bij Remia streven we constant naar groei en ontwikkeling. Daarom vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. We zijn dan ook niet verrast dat we vier jaar achter elkaar de certificering voor Top Employer hebben gekregen.
Bekijk vacature

Recruiter

 • Schiphol Rijk
 • 40
 • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben jij klaar voor een avontuurlijke carrière als inhouse recruiter bij UBN Uitzendbureau op Schiphol-Rijk? Naast jouw sterke planningskwaliteiten ben je ook super communicatief en vind je het fijn met mensen te werken. Bij UBN op Schiphol-Rijk hebben we een geweldige kans voor je! Als inhouse recruiter ga je aan de slag met een grote logistieke klant bij diverse locaties op Schiphol-Rijk. Naast het plannen rij jij dagelijks naar de locaties toe om ter plekke alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we jou? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Gebruik maken van een poolauto, laptop en telefoon. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Planner

 • Schiphol Rijk
 • 40
 • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben jij klaar voor een avontuurlijke carrière als planner bij UBN Uitzendbureau op Schiphol-Rijk? Naast jouw sterke planningskwaliteiten ben je ook super communicatief en vind je het fijn met mensen te werken. Bij UBN op Schiphol-Rijk hebben we een geweldige kans voor je! Als planner ga je aan de slag met een grote logistieke klant bij diverse locaties op Schiphol-Rijk. Naast het plannen rij jij dagelijks naar de locaties toe om ter plekke alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we jou? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Gebruik maken van een poolauto, laptop en telefoon. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Commercieel administratief medewerker

 • Rotterdam
 • 32
 • €2.800,00 - €3.300,00 per maand
Kussens, matrassen, sokken of ondergoed. Jij zorgt ervoor dat het de bemanning op schepen van alle gemakken voorzien zijn! Als commercieel administratief medewerker zorg jij dat er offertes worden gemaakt voor de opgevraagde producten. Wanneer er daadwerkelijk een order binnenkomt, zet jij hem in het systeem en wordt hij ingepakt en verzonden. Het salaris zit tussen de 2800 en 3300 euro bruto per maand. Bij goed functioneren een vaste aanstelling bij de inlener zelf. Intern opleidingstraject van 3-4 maanden. Salaris tussen de 16,09 euro en 18,96 euro bruto per uur. Je kunt parttime of fulltime werken (3 tot 5 dagen). Werktijden van 08:30 tot 17:00 uur
Bekijk vacature

Manager uitzendbureau

 • Almere
 • 40
 • €3.000,00 - €4.400,00 per maand
Welkom bij UBN! Zin in een uitdagende rol? Ontdek de functie van manager uitzendbureau bij ons. Als manager uitzendbureau krijg je bij ons alle ruimte om te ondernemen en je creativiteit te laten zien. Je bent de sturende kracht achter ons team, waarbij je niet alleen zorgt voor een gestroomlijnde operatie. Maar ook voor een prettige werksfeer. Met jouw positieve instelling en coachende vaardigheden help je ons uitzendbureau te groeien en bloeien. Kom jij ons team versterken? Wat we bieden: Maandsalaris tussen de 3000 en 4400 per maand, met doorgroeikansen. Eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen, 3 extra vakantiedagen door onze niet-ziek regeling. Een auto, telefoon en laptop. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Heftruckchauffeur

 • ZOETERMEER
 • 40
 • €2.905,00 - €2.905,00 per maand
Ken je geen betere heftruckchauffeur dan jezelf? We bieden je de kans om ons dit te laten bij een groot bedrijf in Zoetermeer. Kom bij ons team en geniet van competitieve salarissen, doorgroeimogelijkheden en een geweldige werksfeer. Lees verder en til je carrière naar nieuwe hoogten. Het uur salaris ligt op 16,76 euro bruto (een maandsalaris van 2905 euro bruto per maand). Je komt te werken in verschillende diensten (dagdienst tussen 06:00 en 18:00 of 14:00 tot 23:00 uur of 08:00 tot 17:00). Er heerst een open sfeer en communicatie.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • Deventer
 • 40
 • €2.310,00 - €2.600,00 per maand
We zoeken een magazijnmedewerker in Deventer voor deze leuke baan in de logistiek! Wil je graag werken in de dagdiensten? Ben jij iemand die graag z’n handen uit zijn mouwen steekt? Lees dan snel verder en solliciteer snel! Parttime werken ook bespreekbaar. De mogelijkheid om diverse certificaten te behalen, zoals voor de heftruck. Een functie vol beweging en afwisseling. Bij goed functioneren kans op overname. Diverse doorgroeimogelijkheden.
Bekijk vacature

Reachtruckchauffeur

 • Amersfoort
 • 40
 • €14,50 - €14,50 per uur
Dit bedrijf verzorgt de distributie voor verschillende grote (fast)foodketens. Dit zijn restaurants waar iedereen wel eens is geweest. Benieuwd om welke restaurants het gaat? Kom werken als reachtruckchauffeur in Amersfoort en ontdek het zelf! Zie hier de arbeidsvoorwaarden:–       Salaris van € 14,50–       Ploegentoeslag–       Weekendtoeslag–       Een vrije werksfeer–       Reiskosten vergoeding
Bekijk vacature

Operator

 • APELDOORN
 • 40
 • €2.500,00 - €2.800,00 per maand
Op zoek naar een spannend nieuw avontuur als operator in Apeldoorn? Dit is je kans om te stralen! Hier krijg je een interessante functie waarin je jouw eigen ideeën en innovaties kunt laten zien. Maar dat is nog niet alles – we willen ook dat je groeit en jezelf ontwikkelt. Ben je klaar voor deze spannende functie? Solliciteer nu als operator en geef je carrière een boost! Ontdek wat we voor je in petto hebben: Een goed salaris tussen de € 2.500,- en € 2.800,- bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Volop kansen om te groeien en bloeien. Met je uitmuntende prestaties in het vooruitzicht ligt zelfs een overname op tafel! De mogelijkheid om een cursus te volgen op kosten van UBN. Een goede pensioenopbouw. Bij onze opdrachtgever horen we vaak terug dat het werken bij hen als een warm bad aanvoelt. Hier ben je geen nummer. Je bent een gewaardeerde teamspeler. De sfeer is er ongedwongen en familiair, waardoor je je direct thuis voelt. Het is niet zomaar een bedrijf, het is een plek waar je deel uitmaakt van de familie.
Bekijk vacature

Flexodrukker

 • Zwolle
 • 40
 • €2.500,00 - €3.000,00 per maand
Heb jij technisch inzicht, oog voor detail en enige ervaring in de drukindustrie? Bij onze opdrachtgever kun je als flexodrukker je vaardigheden verder ontwikkelen in een dynamische omgeving. Sluit je aan bij onze opdrachtgever en help ons om hoogwaardig drukwerk te leveren. Ontdek snel hoe jij onze nieuwe flexodrukker kunt worden in Zwolle! Je komt eerst op contract via UBN. Bij wederzijdse tevredenheid is er een grote kans op een (vast)contract bij de opdrachtgever zelf. Veder bieden we je: Een goed salaris van tussen de €2500,- en €3000,- bruto per maand en een ploegentoeslag van 25%. Een functie in de 3 ploegen, waarbij je elke week 36 uur werkt. Een fijne werkplek in een groeiend familiebedrijf.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • Vianen
 • 40
 • €2.308,98 - €2.308,98 per maand
Wil jij als magazijnmedewerker aan de slag met de nieuwste systemen? Lees dan vooral deze vacature bij onze opdrachtgever in Vianen verder. Je komt hier te werken met 15 andere collega’s waar een prettige werksfeer voorop staat. Binnen het bedrijf zijn er goede doorgroeimogelijkheden en is er een grote kans op overname. Ook zijn er nog meer leuke voordelen aan werken als magazijnmedewerker: Een mooi salaris € 13,27 per uur; Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer; Op vrijdag een wat kortere dag tot 14:00. Mooie toeslagen tot wel 200 %
Bekijk vacature

Warehouse employee

 • Vianen
 • 39
 • €2.308,98 - €2.308,98 per maand
Do you want to work with the latest systems as a warehouse employee? Then keep reading this job offer at our client in Vianen. You will get to work in a team with 15 other colleagues, where a pleasant working atmosphere is important. There are also good growth opportunities within in the company and they would like a long term cooperation. Other great benefits of working as a warehouse employee are: A nice salary of € 13,27 per hour; Travel allowance of € 0,23 per kilometer; A short working day until 14:00 on Friday; Nice allowances up to 150 %
Bekijk vacature

Voorman productie ( Spoed )

 • Slochteren
 • 40
 • €2.700,00 - €3.000,00 per maand
Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische baan als voorman in de productie? Dan is deze vacature bij ons toonaangevende kozijnenbedrijf wellicht iets voor jou! Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste voorman met sterke leidinggevende kwaliteiten. Als voorman speel je een cruciale rol binnen ons team en ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de dagelijkse werkzaamheden op de werkvloer. Salaris vanaf €2700,00 tot €3.000,00 Prettige werkomgeving; Leidinggevende functie; Reiskostenvergoeding; Prettige werktijden;
Bekijk vacature

Reachtruckchauffeur (Spoed) Lange periode

 • GRONINGEN
 • 38
 • €2.308,98 - €2.460,36 per maand
Je weet razendsnel met de reachtruck je weg te vinden in het magazijn, je hebt namelijk ervaring als reachtruckchauffeur. Stop dan niet met lezen, want dan hebben we een leuke functie voor je! Hierbij krijg je de kans jezelf te ontwikkelen en nieuwe taken te leren. Ook ben jij als reachtruckchauffeur veelzijdig en is het werk uitdagend. Verder bieden we je: Startsalaris € 14,14 bruto per uur; Bij wederzijdse tevredenheid uitzicht op een contract bij de opdrachtgever; 8,33% vakantiegeld; 25 vakantiedagen; Werken in een hecht team collega’s. We willen je graag aan een nieuwe baan helpen en blijven in contact als je aan het werk bent. Wil je doorgroeien of verder ontwikkelen? Dan is er de mogelijkheid om diverse opleidingen en cursussen te volgen via UBN. Interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan direct!
Bekijk vacature

Productiemedewerker beton

 • BEDUM
 • 40
 • €2.301,00 - €2.650,00 per maand
Bruto maandsalaris van €2301,– tot €2650,- op basis van ervaring; Werken in een groeiend bedrijf, met een leuk team collega’s; Bij goed functioneren kans op een contract bij de opdrachtgever; Reiskostenvergoeding van toepassing; 25 vakantiedagen per jaar; 12 ATV-dagen per jaar; 8,33% vakantiegeld.
Bekijk vacature

Experienced supervisor/ Ervaren Teamleider

 • Eemshaven
 • 37.5
 • €3.000,00 - €4.000,00 per maand
Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren DC Supervisor om ons team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor een team van twee teamleiders en 25 onderhoudstechnici. Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de onderhoudsafdeling op onze locatie in de Eemshaven. Het belangrijkste doel van deze afdeling is ervoor te zorgen dat reparaties en onderhoud van de machines van onze (high-end tech) klant veilig, van hoge kwaliteit en op tijd worden uitgevoerd om soepele operaties te garanderen. We are currently seeking an experienced DC Supervisor to join our team. In your role, you will be responsible for a team of two team leads and 25 maintenance technicians. As a Supervisor, you will be responsible for the maintenance department at our site at the Eemshaven. This department’s main goal is to ensure that repairs and maintenance of the machines of our (high end tech) customer are done safely with a high quality standard that is performed on time to ensure smooth operations.
Bekijk vacature

Allround timmerman

 • Groningen
 • 40
 • €2.800,00 - €3.200,00
Wat wij jou als allround timmerman bieden: Salaris conform markt CAO; Ontwikkeling binnen het bedrijf; Doorlopend werk bij een stabiele werkgever; Veel eigen verantwoordelijkheid en dus vrijheid; Ruimte voor eigen inbreng, jij bent de vakman.
Bekijk vacature

Production worker

 • OUDE MEER
 • 40
 • €14,18 per uur
Material in Motion, located in Oude Meer, is actively seeking motivated individuals for full-time day shift positions on weekdays. We are offering an immediate start for this production worker role, and no prior experience is required.As a member of our team, your primary responsibility will be assembling motherboards. What do we offer you as a production worker? Competitive salary of €14.18 per hour. Consistent working hours from 08:00 to 16:30. Travel expenses of €0.19 per kilometer, up to a maximum of €13.30 per day. 25 paid holiday days. A friendly and professional team.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker Meppel

 • Oirschot
 • 30
 • €2.501,20 - €3.334,94 per maand
Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker die graag in Meppel aan de slag wil gaan. Het salaris is 13,27 euro per uur, en hierop zijn nog fantastische toeslagen van toepassing. Tussen 20:00-00:00 krijg je 30% toeslag en dus 16,25 euro per uur. Tussen 00:00-06:00 krijg je 45% toeslag en dus 19,24 euro per uur. Op vrijdagnacht is het zelfs 50% dit betekent zelfs 19,90 euro per uur! Zie hier de arbeidsvoorwaarden: Reiskosten vanaf 10 kilometer vergoed; Hoge (nacht)toeslagen; Zowel parttime als fulltime mogelijk; Kans op overname en een vast contract bij goed functioneren; Leuke extra beloningen!
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker Joure

 • Oirschot
 • 40
 • €13,27 - €19,90 per uur
Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker die graag in Joure aan de slag wil. Het salaris is 13,27 euro per uur, en hierop zijn nog fantastische toeslagen van toepassing. Tussen 20:00-00:00 krijg je 30% toeslag en dus 16,25 euro per uur. Tussen 00:00-06:00 krijg je 45% toeslag en dus 19,24 euro per uur. Op vrijdagnacht is het zelfs 50% dit betekent zelfs 19,90 euro per uur! Zie hier de arbeidsvoorwaarden: Reiskosten vanaf 10 kilometer vergoed; Hoge (nacht)toeslagen; Zowel parttime als fulltime mogelijk; Kans op overname en een vast contract bij goed functioneren; Leuke extra beloningen!
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • Zwolle
 • 40
 • €2.349,00 - €2.739,00 per maand
Als productiemedewerker op de snijafdeling ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig bedienen van foliesnijmachines. Jouw doel is om eindproducten (rollen) te maken die zowel in goede kwaliteit als in grote hoeveelheden zijn. Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat de eindproducten voldoen aan alle gestelde eisen. Wat wij bieden: Een goed salaris van tussen de €2349,- en €2739,- bruto per maand en een ploegentoeslag van 25%. Een functie in de 3 ploegen, waarbij je elke week 36 uur werkt. Een fijne werkplek in een groeiend familiebedrijf.
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • Apeldoorn
 • 40
 • €2.380,00 - €2.436,00 per maand
Wij zoeken naar een enthousiaste productiemedewerker die ons team komt versterken. Je bent de held achter de schermen die ervoor zorgt dat onze producten altijd topkwaliteit zijn. In ruil daarvoor krijg je een afwisselende baan met fijne collega’s en een gezellige werksfeer. Hieronder zie je nog enkele voordelen als je aan de slag gaat als productiemedewerker. Werken in de dagdiensten. Salaris tussen € 13,68 en € 14,-. Een kleine hechte groep collega’s. Kans op overname door het bedrijf. Bij goed functioneren kans op een vast contact.
Bekijk vacature

Magazijnbeheerder

 • Apeldoorn
 • 40
 • €2.380,00 - €2.436,00 per maand
Ben jij een logistieke legende met een oog voor detail? Kun jij zonder problemen orde scheppen in de chaos van een magazijn? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken naar een magazijnbeheerder die niet alleen goed kan organiseren, en ook een glimlach op zijn gezicht heeft tijdens het werk. Werken in de dagdiensten. Salaris tussen € 13,68 en € 14,-. Een kleine hechte groep collega’s. Kans op overname door het bedrijf. Bij goed functioneren kans op een vast contact.
Bekijk vacature

Assistent Teamleider

 • NIEUWEGEIN
 • 40
 • €2.700,00 - €2.900,00 per maand
Ben jij een echte leider en zie je het als een uitdaging om samen je collega’s de processen effectief en efficiënt te laten verlopen? Houd je van variatie en zou je graag willen doorgroeien? Lees dan snel verder! Je hebt als assistent teamleider verantwoordelijkheidsgevoel om werkzaamheden op je te nemen en medewerkers te helpen op het moment dat ze vragen hebben. Je kunt ze begeleiden en aansturen in het werk dat zij verrichten. Salaris tussen € 2700,- en € 2900,-! Doorgroeimogelijkheden Een gezellige werksfeer! Reiskostenvergoeding Pensioenregeling Werkentijden zijn 07:00 – 16:00 / 16:00 – 01:00 / 22:00 – 07:00
Bekijk vacature

Orderpicker

 • NIEUWEGEIN
 • 40
 • €13,57 per uur
Ben jij op zoek naar een baan waar je flexibel op diensten kan reageren? Of wil jij gewoon fulltime aan de slag bij een bedrijf met een informele werksfeer? Lees dan snel verder.Dit bedrijf is voor 80% geautomatiseerd, hoe cool! Jij kan hier aan de slag als orderpicker want jouw inzet is niet te missen voor de overige 20%. Weekend toeslag tussen 19:00 en 01:00 van 130%Een reiskostenvergoeding van 19 cent per km;Doorgroeimogelijkheden;Een gezellige bedrijfskantine waar je kunt lunchen;Een fijne werksfeer;
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • Houten
 • 40
 • €2.523,00 - €2.871,00 per maand
Ben je onze nieuwe productiemedewerker die snel kan schakelen en twee rechterhanden heeft? We zijn op zoek naar een technische productiemedewerker in de omgeving van Houten. Zie hier een paar arbeidsvoorwaarden:Afwisselende baan met veel doorgroeimogelijkheden;Uitzicht op een vast contract;Reiskosten;Leuke en diverse werksfeer;2 Keer in het jaar een megaleuk personeelsuitje;
Bekijk vacature

Expeditie medewerker

 • Houten
 • 40
 • €2.500,00 per maand
Ben je onze nieuwe expeditie medewerker die snel kan schakelen en twee rechterhanden heeft? We zijn op zoek naar een expeditie medewerker met technisch inzicht, in de omgeving van Houten. Het bedrijf waar je komt te werken is Zie hier een paar arbeidsvoorwaarden:Afwisselende baan met veel doorgroeimogelijkheden;Uitzicht op een vast contract;Leuke en diverse werksfeer;2 Keer in het jaar een megaleuk personeelsuitje;
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • Veenendaal
 • 40
 • €13,27 - €19,90 per uur
Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker die graag in Veenendaal aan de slag wil. Het salaris is 13,27 euro per uur, en hierop zijn nog fantastische toeslagen van toepassing. Tussen 20:00-00:00 krijg je 30% toeslag en dus 16,25 euro per uur. Tussen 00:00-06:00 krijg je 45% toeslag en dus 19,24 euro per uur. Op vrijdagnacht is het zelfs 50% dit betekent zelfs 19,90 euro per uur! Zie hier de arbeidsvoorwaarden:Reiskosten vanaf 10 kilometer vergoed; Hoge (nacht)toeslagen;Zowel parttime als fulltime mogelijk;Kans op overname en een vast contract bij goed functioneren;Leuke extra beloningen!
Bekijk vacature

Logistic worker

 • Veenendaal
 • 40
 • €13,27 - €19,90 per uur
Do you like to work evenings an nights? And get high allowences in the work that you do? We are looking for a logistic worker who wants to work either fulltime or parttime.The salary for the job as logistic worker is 13,27 euros per hour, but you get big allowances. Between 20:00-00:00 you get 30% extra and that makes it 17,25 euros per hour. Between 00:00-06:00 you get 45% extra which makes it 19,24 euros per hour. On Friday night it is even 50%, which means you will earn 19,90 euros per hour! These are some terms of employment for the job as logistic worker:Travel expenses from 10 km;High (night) allowances;Internal career opportunities;Both part-time and full-time possible;Chance of takeover and a permanent contract with right performance;Nice extra rewards.
Bekijk vacature

Klantenservice medewerker

 • Veenendaal
 • 40
 • €15,28 - €17,46 per uur
Binnen dit team zul je je, als klantenservice medewerker, nooit vervelen. Er wordt hard gewerkt, maar ook zeker hard gelachen! Deze functie gaat over een vestiging in Veenendaal. Zie hier ook een paar arbeidsvoorwaarden: Mogelijkheid om deels thuis te werken Salaris tussen de 15,25 en 17,46 per uur Werkweek van 32 of 40 uur Feedbacksessies en trainingen
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • Veenendaal
 • 40
 • €13,27 - €19,90 per uur
Wil jij zelf je werkweek bepalen? Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker die graag in Veenendaal aan de slag wil. Het salaris is 13,27 euro per uur, en hierop zijn nog fantastische toeslagen van toepassing. Tussen 20:00-00:00 krijg je 30% toeslag en dus 16,25 euro per uur. Tussen 00:00-06:00 krijg je 45% toeslag en dus 19,24 euro per uur. Op vrijdagnacht is het zelfs 50% dit betekent zelfs 19,90 euro per uur! Zie hier de arbeidsvoorwaarden:Reiskosten vanaf 10 kilometer vergoed; Hoge (nacht)toeslagen;Zowel parttime als fulltime mogelijk;Kans op overname en een vast contract bij goed functioneren;Leuke extra beloningen!
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • Lelystad
 • 40
 • €13,93 per uur
Het logistieke proces van verschillende mode artikelen van dichtbij meemaken? Ervoor zorgen dat de logistieke werkzaamheden op de juiste manier zullen gaan én bewust bezig zijn met de kwaliteit van de producten? Werkzaamheden die je binnenkort wel eens zou kunnen verrichten in een van de grootste logistieke magazijnen van Lelystad. Ben jij dé magazijnmedewerker die binnen deze functie aan de slag wil? Ben jij dé magazijnmedewerker die binnen deze functie aan de slag wil? Salaris van minimaal € 13,94 bruto per uur/ € 2425,56 bruto per maand (vanaf 21 jaar en ouder);Werktijden van 14:30 – 23:30 uur;Avondtoeslag van 25% tussen 19:00 – 21:00 en 35% tussen 21:00 – 00:00 uur;Werken met modieuze producten uit de kledingbranche;Een fijne werksfeer met leuke collega’s.
Bekijk vacature

Warehouse employee

 • Lelystad
 • 40
 • €13,93 per uur
Experience the logistics process of various fashion articles up close? Ensuring that the logistic activities will go the right way and being conscious of the quality of the products? You could be working in one of the largest logistics warehouses in Lelystad. Are you the warehouse employee who wants to work in this position? Are you the warehouse employee who wants to work in this position? Salary of minimum € 13,94 gross per hour/ € 2425,56 gross per month (from 21 years and older);  Working hours from 14:30 – 23:30; Evening allowance of 25% between 19:00 – 21:00 and 35% between 21:00 – 00:00; Working with fashionable products from the clothing industry; A nice working atmosphere with nice colleagues.
Bekijk vacature

Allround productiemedewerker

 • Veendam
 • 36
 • €13,68 - €15,25 per uur
Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en werk jij nog graag met je handen? Wordt dan nu allround productiemedewerker in Veendam! We zijn opzoek naar een ervaren productiemedewerker die weet hoe je met een snijmachine om moet gaan.Heb jij al wat ervaring als productiemedewerker of in de meubel industrie dan zoeken we jou!
Bekijk vacature

Warehouse employee

 • Lelystad
 • 40
 • €13,94
Experience the logistics process of fashion goods up close and make sure everything runs like clockwork! Monitor product quality and contribute to an efficient logistics process in one of Lelystad’s largest warehouses. Are you the warehouse worker we are looking for? What do we offer? ·       Salary from € 13,94 gross per hour / € 2425,56 gross per month (from 21 years and older);·       Working hours from 14:30 – 23:30;·       Evening bonus of 25% between 19:00 – 21:00 and 35% between 21:00 – 00:00;·       Working with trendy fashion products;·       A pleasant working environment with great colleagues. Are you the warehouse employee who wants to take on this challenge? Apply now and become part of our team!
Bekijk vacature

Parttime Inhouse Recruiter

 • Den Hoorn
 • 24
 • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben je klaar om als parttime inhouse recruiter bij UBN Uitzendbureau avontuurlijk werk te doen? Direct op onze locatie bij Santrade in Den Hoorn? Naast je sterke planningskwaliteiten ben je ook super communicatief en vind je het fijn met mensen te werken. Bij UBN in Den Hoorn hebben we een geweldige kans voor je! Als parttime inhouse recruiter ga je aan de slag bij Santrade, een grote logistieke klant in Den Hoorn. Naast het plannen heb je dagelijks contact om meteen alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we je? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00 op fulltime basis. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Een laptop en telefoon liggen voor je klaar. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Orderpicker

 • Zeist
 • 40
 • €14,00 - €14,00 per uur
Op zoek naar een fulltime werkverband als orderpicker in Zeist? Lees dan meteen verder! Met een mooi uurloon van € 14,00 per uur, kan je bij onze klant aan de slag als orderpicker! Je werkt in een fijn en gezellige team met 10 collega’s. Het bedrijf is gespecialiseerd in hout en bouwmaterialen, een interessante branche! Naast je functie als orderpicker, zal je ook klantencontact hebben! Een salaris van € 14,00 per uur; Fulltime beschikbaar; Pensioenregeling; 37 ATV-/ vakantiedagen.
Bekijk vacature

Parttime Inhouse Recruiter

 • Den Hoorn
 • 24
 • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben je klaar om als parttime inhouse recruiter bij UBN Uitzendbureau avontuurlijk werk te doen? Direct op onze locatie bij Santrade in Den Hoorn? Naast je sterke planningskwaliteiten ben je ook super communicatief en vind je het fijn met mensen te werken. Bij UBN in Den Hoorn hebben we een geweldige kans voor je! Als parttime inhouse recruiter ga je aan de slag bij Santrade, een grote logistieke klant in Den Hoorn. Naast het plannen heb je dagelijks contact om meteen alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we je? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00 op fulltime basis. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Een laptop en telefoon liggen voor je klaar. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Parttime Recruiter

 • Den Hoorn
 • 24
 • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben je klaar om als parttime recruiter bij UBN Uitzendbureau avontuurlijk werk te doen? Direct op onze locatie bij Santrade in Den Hoorn? Naast je sterke planningskwaliteiten ben je ook super communicatief en vind je het fijn met mensen te werken. Bij UBN in Den Hoorn hebben we een geweldige kans voor je! Als parttime recruiter ga je aan de slag bij Santrade, een grote logistieke klant in Den Hoorn. Naast het plannen heb je dagelijks contact om meteen alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we je? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00 op fulltime basis. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Een laptop en telefoon liggen voor je klaar. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Accountspecialist

 • Schiphol Rijk
 • 40
 • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben jij klaar voor een avontuurlijke carrière als accountspecialist bij UBN Uitzendbureau op Schiphol-Rijk? Naast jouw sterke planningskwaliteiten ben je ook super communicatief en vind je het fijn met mensen te werken. Bij UBN hebben we een geweldige kans voor je! Als accountspecialist ga je aan de slag met een grote logistieke klant op twee locaties, Amsterdam en Rotterdam. Naast het plannen rij jij dagelijks naar deze locaties toe om ter plekke alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we jou? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Een auto van de zaak, laptop en telefoon zijn geregeld. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • Vianen
 • 37
 • €2.253,30 - €2.610,00 per maand
Ben jij opzoek naar een veelzijdige functie met een technisch randje? Dan ben jij op zoek naar deze vacature!Voor onze klant in Vianen, een familiebedrijf wat gespecialiseerd is in de houthandel, zijn wij op zoek naar iemand die graag werkend wil leren. De arbeidsvoorwaarden zijn als volgt:Een salaris tussen de €14,- en €15,- bruto per uur;Werktijden: maandag t/m vrijdag van 15:00 – 23:00 uurReiskostenvergoeding van €0,21 per km;Doorgroeimogelijkheden en scholingsmogelijkheden binnen het bedrijf;Gratis koffie, thee en Cup-A-soup;Diverse bedrijfsuitjes en gezellige borrels.
Bekijk vacature

Logistiek medewerker

 • Vianen
 • 37
 • €2.400,00 - €2.610,00 per maand
Ben jij opzoek naar een veelzijdige functie als logistiek medewerker? Dan ben jij op zoek naar deze vacature! Voor onze klant in Vianen, een familiebedrijf wat gespecialiseerd is in de houthandel, zijn wij op zoek naar iemand die graag werkend wil leren.De arbeidsvoorwaarden zijn als volgt:Een salaris tussen de €14,- en €15,- bruto per uur;Werktijden: maandag t/m vrijdag van 06:00 – 14:30 of 14:00 – 22:30 uurReiskostenvergoeding van €0,21 per km;Doorgroeimogelijkheden en scholingsmogelijkheden binnen het bedrijf;Gratis koffie, thee en Cup-A-soup;Diverse bedrijfsuitjes en gezellige borrels.
Bekijk vacature

Heftruckchauffeur

 • Vianen
 • 37
 • €2.349,00 - €2.610,00 per maand
Ben jij opzoek naar een veelzijdige functie als heftruck chauffeur? Dan ben jij op zoek naar deze vacature! Voor onze klant in Vianen, een familiebedrijf wat gespecialiseerd is in de houthandel, zijn wij op zoek naar iemand die graag werkend wil leren.De arbeidsvoorwaarden zijn als volgt: Een salaris tussen de €14,- en €15,- bruto per uur; Werktijden: maandag t/m vrijdag van 06:00 – 14:30 of 14:00 – 22:30 uur Reiskostenvergoeding van €0,23 per km; Doorgroeimogelijkheden en scholingsmogelijkheden binnen het bedrijf; Gratis koffie, thee en Cup-A-soup; Diverse bedrijfsuitjes en gezellige borrels.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker Tynaarlo

 • Tynaarlo
 • 30
 • €2.500,00 - €3.300,00 per maand
Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker die graag in Tynaarlo aan de slag wil gaan. Het salaris is 13,27 euro per uur, en hierop zijn nog fantastische toeslagen van toepassing. Tussen 20:00-00:00 krijg je 30% toeslag en dus 16,25 euro per uur. Tussen 00:00-06:00 krijg je 45% toeslag en dus 19,24 euro per uur. Op vrijdagnacht is het zelfs 50% dit betekent zelfs 19,90 euro per uur! Zie hier de arbeidsvoorwaarden: Reiskosten vanaf 10 kilometer vergoed; Hoge (nacht)toeslagen; Zowel parttime als fulltime mogelijk; Kans op overname en een vast contract bij goed functioneren; Leuke extra beloningen!
Bekijk vacature

Orderpicker

 • Utrecht
 • 36.25
 • €14,00 - €15,00 per uur
Ben je op zoek naar een bedrijf met vrolijke collega’s, dagdiensten én mooie extra’s zoals een kerstpakket? Wij hebben dé vacature voor jou!Naast mooie extra’s ontvang je een salaris van € 14,- bruto per uur en is er uitzicht op een vast contract. De arbeidsvoorwaarden van een orderpicker zijn als volgt: Een startsalaris € 2.436,- per maand; Een vast rooster van maandag tot en met vrijdag met dagdiensten van 08:15 – 17:00/ 17:30 uur; Mogelijkheid tot het gebruik maken van een bedrijfsfysiotherapeut; Variabele reiskostenvergoeding berekend op de stijgende benzine prijzen; Je ontvangt extra toeslagen wanneer je in de koeling of vriezer helpt. Naast bovenstaande punten is onze klant op zoek naar een samenwerking voor langere termijn. Hierom bieden ze jou een contract met vaste aanstelling aan na een periode van 6 maanden.
Bekijk vacature

Machinaal houtbewerker

 • UTRECHT
 • 40
 • €13,96 - €13,96 per uur
Ben jij iemand met ervaring in het bewerken van hout met behulp van geavanceerde machines? Zoek je een uitdagende en gevarieerde baan? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Onze opdrachtgever is op zoek naar een machinaal houtbewerker. Geen ervaring? Geen probleem! Het bedrijf staat klaar om je in te werken en je de fijne kneepjes van het vak te leren. Wat bieden wij:Een salaris op basis van leeftijd en ervaring, inclusief reiskostenvergoeding (vanaf 10 km).Werktijden van 07:00 tot 16:00 uur, met de positieve instelling om het werk af te maken.Een enthousiast en gemotiveerd team waarin je terechtkomt.
Bekijk vacature

Heftruckchauffeur

 • UTRECHT
 • 40
 • €2.644,33 - €2.644,33 per maand
Op zoek naar een functie waarbij je de hele dag op de heftruck zit? Wacht dan niet langer en lees snel verder over deze functie als heftruck chauffeur! In je eerste week als heftruck chauffeur krijg je alle afdelingen te zien en word je door verschillende collega’s meegenomen om het magazijn en de werkzaamheden te leren kennen. Je leert je collega’s kennen en maakt kennis met het gehele logistieke proces van deze organisatie. Dit is belangrijk om je functie als heftruckchauffeur op de expeditie goed uit te kunnen voeren. Jouw beloning is als volgt: Salaris van € 13,96 bruto per uur ( vanaf € 2.644,33 bruto per maand); Avond toeslag van 135% na 21:00 uur; Reiskostenvergoeding vanaf 10 km; Mogelijkheden tot behalen van heftruck/reachtruck certificaten en doorgroeien binnen het bedrijf naar andere functie.
Bekijk vacature

Logistiek medewerker avond

 • UTRECHT
 • 40
 • €2.644,33 - €2.644,33 per maand
Heb jij oog voor detail en mis je geen enkel foutje in een grote bestelling? Wacht dan niet langer en lees snel verder over deze functie als logistiek medewerker eindcontrole! In je eerste week als logistiek medewerker krijg je alle afdelingen te zien en word je door verschillende collega’s meegenomen om het magazijn en de werkzaamheden te leren kennen. Je leert je collega’s kennen en maakt kennis met het gehele logistieke proces van deze organisatie. Dit is belangrijk om je functie als eindcontrole medewerker op de expeditie goed uit te kunnen voeren. Jouw beloning is als volgt: Salaris van € 13,96 bruto per uur (€ 2.644,33 bruto per maand); Avond toeslag van 135% na 21:00 uur; Reiskostenvergoeding vanaf 10 km; Mogelijkheden tot behalen van heftruck/reachtruck certificaten en doorgroeien binnen het bedrijf naar andere functie.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • UTRECHT
 • 40
 • €13,96 - €13,96 per uur
,Hoe zou je het vinden om te beginnen als fulltime-magazijnmedewerker en daarbij ook heftruckwerkzaamheden te doen? Je krijgt deze kans bij het leukste magazijn van Utrecht. Het bedrijf richt zich op het aanleveren van diverse bouwmaterialen. Een goede werksfeer met collega’s staat hier centraal. In je eerste week krijg je alle afdelingen te zien en word je door verschillende collega’s meegenomen om het magazijn en de werkzaamheden te leren kennen. Je leert je collega’s kennen en kijkt wat je de leukste werkzaamheden vindt. De beloning is als volgt:Salaris van € 13,96 bruto per uur/ € 2429,04 per maand;Reiskostenvergoeding vanaf 10 km;Mogelijkheden tot behalen van heftruck/ reachtruck certificaten en doorgroeien binnen het bedrijf naar andere functie.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • UTRECHT
 • 40
 • €13,96 - €13,96 per uur
Hoe zou je het vinden om te beginnen als fulltime-magazijnmedewerker en daarbij ook heftruckwerkzaamheden te doen? Je krijgt deze kans bij het leukste magazijn van Utrecht. Het bedrijf richt zich op het aanleveren van diverse bouwmaterialen. Een goede werksfeer met collega’s staat hier centraal. In je eerste week krijg je alle afdelingen te zien en word je door verschillende collega’s meegenomen om het magazijn en de werkzaamheden te leren kennen. Je leert je collega’s kennen en kijkt wat je de leukste werkzaamheden vindt. De beloning is als volgt:Salaris van € 13,96 bruto per uur/ € 2.429,04 per maand;Reiskostenvergoeding vanaf 10 km;Mogelijkheden tot behalen van heftruck/ reachtruck certificaten en doorgroeien binnen het bedrijf naar andere functie.
Bekijk vacature

Accountspecialist

 • Schiphol Rijk
 • 40
 • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben jij klaar voor een avontuurlijke carrière als accountspecialist bij UBN Uitzendbureau op Schiphol-Rijk? Naast jouw sterke planningskwaliteiten ben je ook super communicatief en vind je het fijn met mensen te werken. Bij UBN hebben we een geweldige kans voor je! Als accountspecialist ga je aan de slag met een grote logistieke klant op twee locaties, Amsterdam en Rotterdam. Naast het plannen rij jij dagelijks naar deze locaties toe om ter plekke alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we jou? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Een auto van de zaak, laptop en telefoon zijn geregeld. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Recruiter

 • Schiphol Rijk
 • 40
 • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben jij klaar voor een avontuurlijke carrière als recruiter bij UBN Uitzendbureau op Schiphol-Rijk?Wil jij werken in een ambitieus en informeel team waar jij wordt gewaardeerd? Je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in ons mooiste vak! Als recruiter ga je aan de slag met een grote logistieke klant bij op Schiphol-Rijk. Naast het plannen en testen van onze uitzendkrachten rij jij regelmatig naar de klant toe om ter plekke alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we jou? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Gebruik maken van een poolauto, laptop en telefoon. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Recruiter

 • Schiphol Rijk
 • 40
 • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben jij klaar voor een avontuurlijke carrière als recruiter bij UBN Uitzendbureau op Schiphol-Rijk?Wil jij werken in een ambitieus en informeel team waar jij wordt gewaardeerd? Je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in ons mooiste vak! Als recruiter ga je aan de slag met een grote logistieke klant bij op Schiphol-Rijk. Naast het plannen en testen van onze uitzendkrachten rij jij regelmatig naar de klant toe om ter plekke alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we jou? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Gebruik maken van een poolauto, laptop en telefoon. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Operator

 • WEESP
 • 40
 • €2.349,00 per maand
Wil jij aan de slag als Snijmachine Operator en bijdragen aan het omzetten van web materiaal volgens de specifieke eisen van onze klanten? Dan hebben we een geweldige kans voor jou!Als Snijmachine Operator ben je de sleutel tot een soepele doorvoer van alle werkorders, zoals aangegeven door onze planningsafdeling. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat. Salaris van minimaal € 13,50 bruto per uur/ € 2349,- bruto per maand;Werktijden van 06:30 – 15:00 uur;Reiskostenvergoeding;Een fulltime functie;Een fijne en gezellige werksfeer met leuke collega’s.
Bekijk vacature

Parttime logistiek administratief medewerker

 • Aalsmeer
 • 8
 • €2.400,00 - €3.100,00 per maand
Ben je helemaal thuis in de administratie? Dan zijn we op zoek naar jou! In Aalsmeer zijn we op zoek naar een parttime logistiek administratief medewerker. Je verdient tussen de € 2.400,- en € 3.100,- bruto per maand (gebaseerd op een 38-urige werkweek). Een bruto-uurloon van € 13,79 , afhankelijk van leeftijd en ervaring. Reiskostenvergoeding van € 0,19 vanaf 7 km. Verser dan vers brood met korting Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN biedt verschillende cursussen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen in je functie.
Bekijk vacature

Sloopmedewerker

 • Almere
 • 40
 • €13,27 per uur
Ben jij de dynamische kracht die graag muren doorbreekt, letterlijk en figuurlijk? En ben jij niet bang om door het stof te gaan. Dan is deze functie als sloopmedewerker echt iets voor jou. Een mooi salaris van € 13,27 bruto per uur/ € 2308,98 bruto per maand vanaf 21 jaar en ouder;Je krijgt werkschoenen én werkkleding;Je komt te werken op diverse locaties in Nederland;Werktijden van 06:30 uur tot 17:00 uur;Je word opgehaald in de ochtend.
Bekijk vacature

Operator

 • Diemen
 • 40
 • €14,00 per uur
Is techniek echt jou ding? En Ben jij een operator in hart en nieren. Zoek jij een leuke werkplek om jou talenten te laten zien? Dan is deze functie echt wat voor jou. Een mooi salaris van € 14,- bruto per uur/ € 2436,- bruto per maand;Werktijden van 07:00 – 15:30 uur en van 15:30 – 00:15 uur;Kans op overname;Een reiskostenvergoeding van €0,16 per kilometer;Diverse opleidingsmogelijkheden.
Bekijk vacature

Orderpicker

 • Aalsmeer
 • 35
 • €2.650,00 - €2.950,00 per maand
Kom werken bij ons in de bakkerij als orderpicker in Aalsmeer! Ruik de verse broodgeur terwijl je meehelpt in het bak- en verzendproces van heerlijke broden voor Albert Heijn. Als je van fysiek werk houdt en graag samen werkt, zijn we op zoek naar jou! Je krijgt een salaris tussen de € 2.650,- en € 2.950,- bruto per maand, met een extra 30% toeslag voor je werkuren bij 35 uur per week.Je loon hangt af van wat je weet en hebt meegemaakt. Je ontvangt om de 4 weken je salaris en dat is nog niet alles wat je van ons kunt verwachten:  Je werkt minimaal 35 uur per week en als je wil kun je ook parttime werken;Je krijgt 25 vakantiedagen en je kunt extra’s vakantiedagen kopen;Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;Versterk ons team als orderpicker en krijg een kans op een baan voor langere tijd, met mogelijkheid tot een vast contract!Kans om door te groeien;Je krijgt gratis brood tijdens je pauzes in de kantine;En omdat ons brood zo lekker is, krijg je korting als je het wilt kopen.
Bekijk vacature

Operator

 • Dronten
 • 40
 • €2.600,00 per maand
Het productieproces van onder andere babymelkpoeder van dichtbij meemaken? Ervoor zorgen dat de productie werkzaamheden op de juiste manier zullen gaan én bewust bezit zijn met de gestelde kwaliteitseisen? Werkzaamheden die je binnenkort wel eens zou kunnen verrichten in een van de grootste productiehallen van Dronten. Ben jij dé operator die binnen deze functie aan de slag wil? Salaris van minimaal € 14,94 bruto per uur/ € 2600,- bruto per maand;Ploegentoeslag van 13,3% bovenop je salaris;Werktijden van 05:30 – 14:15 / 14:45 – 23:00 uur (vrijdag 05:30 – 12:00 / 12:00 – 18:00 uur);Een fijne werksfeer bij een familiair bedrijf;Kans op overname.
Bekijk vacature

Operator

 • Veenendaal
 • 40
 • €2.400,00 - €3.000,00 per maand
Is techniek echt jou ding? En Ben jij een operator in hart en nieren. Zoek jij een leuke werkplek om jou talenten te laten zien? Dan is deze functie echt wat voor jou. Bij onze klant kom je terecht in een prettige werkomgeving waar je een goed salaris ontvangt voor je inzet en waar jouw mening en verantwoordelijkheidsgevoel gewaardeerd wordt.Samen met je collega’s werk je met de nieuwste machines. Je draagt bij aan de productie van kwalitatieve producten die wereldwijd worden gedistribueerd. Werken in dit bedrijf als operator betekent dat je onderdeel uitmaakt van een organisatie die je persoonlijke ontwikkeling serieus neemt en daarvoor kansen biedt. Een salaris tussen €2400,- en €3000,- bruto per maand; 20% ploegen toeslag over al jouw diensten; Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren; Reiskostenvergoeding; Vaste werk rooster.
Bekijk vacature

Logistiek operator

 • Veenendaal
 • 40
 • €2.500,00 per maand
Het logistieke proces van verschillende doekjes voor consumentengebruik van dichtbij meemaken? Ervoor zorgen dat de logistieke werkzaamheden op de juiste manier zullen gaan én bewust bezig zijn met het verhelpen van eventuele storingen aan de machine? Werkzaamheden die je binnenkort wel eens zou kunnen verrichten in een van de grootste productiehallen van Veenendaal. Ben jij dé logistiek operator die binnen deze functie aan de slag wil? Salaris van minimaal € 14,37 bruto per uur/ € 2500,- bruto per maand vanaf 21 jaar en ouder;Werktijden van 06:00 – 14:30 / 13:30 – 22:00 uur;Een ploegentoeslag van 113%;Ontwikkeling/- en opleidingsmogelijkheden;Kans op overname.
Bekijk vacature

Heftruckchauffeur

 • Zeewolde
 • 40
 • €2.308,98 per week
Neem de touwtjes in handen in ons magazijn – laad, los en inspecteer goederen op kwaliteit. Je bent geboren voor de dynamiek van een werkomgeving als deze. Trek je werkschoenen aan en zet je in als een onmisbare heftruckchauffeur! Salaris van minimaal € 13,27 bruto per uur/ € 2308,98 per maand vanaf 21 jaar en ouder;Je werktijden zijn: maandag 15:00 – 01:00 uur, dinsdag tot donderdag van 15:00 tot 00:00 uur en vrijdag van 15:00 – 22:00 uur. Je krijgt 25 vakantiedagen en je kunt extra’s vakantiedagen kopen;Een plek in een dynamische werkomgeving;Een fijne werksfeer met leuke collega’s.
Bekijk vacature

Commercieel medewerker binnendienst

 • ALMERE
 • 38
 • €2.600,00 - €3.400,00 per maand
Het administratieve proces van verschillende logistieke oplossingen van dichtbij meemaken? Ervoor zorgen dat de communicatieve werkzaamheden op de juiste manier zullen gaan én bewust bezig zijn met de algehele klanttevredenheid tijdens het werk? Werkzaamheden die je binnenkort wel eens zou kunnen verrichten in een van de grootste magazijnen van Almere. Ben jij dé commercieel medewerker binnendienst die binnen deze functie aan de slag wil? Salaris tussen de € 15,73 en € 20,57 bruto per uur/ € 2600,- en € 3400,- bruto per maand;Kans op overname; Mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie;Opleidingsmogelijkheden;Een mooie functie bij een fijne werkgever.
Bekijk vacature

Medewerker materieeldienst

 • Almere
 • 40
 • €2.600,00 per maand
Wil jij als medewerker materieeldienst het logistieke proces van verschillende producten van dichtbij meemaken? Ervoor zorgen dat de logistieke werkzaamheden op de juiste manier zullen gaan én bewust bezig zijn met de netheid en orde van het magazijn? Ben jij dé medewerker materieeldienst die binnen deze functie aan de slag wil? Salaris van minimaal € 14,94 bruto per uur/ € 2600,- bruto per maand vanaf 21 jaar en ouder;Werktijden zijn overdag;Gezellige collega’s en een fijne werksfeer;Bij goed functioneren kans op overname én een bonus;Diverse opleidingsmogelijkheden.
Bekijk vacature

Projectcoördinator

 • Almere
 • 40
 • €3.500,00 per maand
Klaar om een uitdagende en spannende carrière te starten? Wellicht is de functie van projectcoördinator wat voor jou! Als projectcoördinator ben je bezig met taken zoals het vaststellen van de bouwplaats inrichting en het plannen van de inzet van materieel, onderaannemers en eigen personeel. Wat kun je nog meer verwachten?  Een salaris tussen de € 3500 – € 4000 bruto (bij 40 uur)Een mobiele telefoon, ipad en laptop van de zaak;Een auto van de zaak;Bonus bij goed functioneren;Uitzicht op vast contract.
Bekijk vacature

Commercieel medewerker binnendienst

 • ALMERE
 • 40
 • €3.500,00 per maand
Het administratieve proces van verschillende logistieke oplossingen van dichtbij meemaken? Ervoor zorgen dat de administratieve werkzaamheden op de juiste manier zullen gaan én bewust bezig zijn met het algemene klantencontact? Ben jij dé commercieel medewerker binnendienst die binnen deze functie aan de slag wil? Salaris van minimaal € 20,11 bruto per uur/ € 3500,- bruto per maand;Een fulltime of parttime werkweek van maandag tot en met vrijdag;Reiskostenvergoeding;Een tijdelijk dienstverband;Een mooie functie met fijne collega’s. Onze klant biedt een plezierige werkomgeving waar momenten van relatieve rust worden afgewisseld met momenten van bruisende dynamiek. Waar je goed wordt opgevangen en ingewerkt door je collega’s. Waar een Nespresso machine in je dagelijkse koffiebehoefte voorziet. Waar er aandacht is voor jou en wat jou drijft.
Bekijk vacature

Heftruckchauffeur

 • ALMERE
 • 40
 • €2.400,00 per maand
Het logistieke proces van verschillende machine producten van dichtbij meemaken? Ervoor zorgen dat de logistieke werkzaamheden op de juiste manier zullen gaan én bewust bezig zijn met de netheid en orde van het magazijn? Werkzaamheden die je binnenkort wel eens zou kunnen verrichten in een van de grootste logistieke magazijnen van Almere. Ben jij dé heftruckchauffeur die binnen deze functie aan de slag wil? Salaris van € 13,79 bruto per uur/ € 2400,- bruto per maand vanaf 21 jaar en ouder;Werktijden van 08:30 – 17:00 uur;Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;Kans op overname;Een hele fijne en gezellige werksfeer met leuke collega’s.
Bekijk vacature

Warehouse Officer

 • LELYSTAD
 • 40
 • €13,27 per uur
Wil jij aan de slag als Warehouse Officer en bijdragen aan een gezondere wereld? Dan is deze functie perfect voor jou! Als Warehouse Officer ben je verantwoordelijk voor de medicijnproductie. Je beheert zorgvuldig de gegevens van de grondstoffen, zoals datum, locatie, hoeveelheid en levering. Je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, zodat onze klanten tevreden zijn met het eindproduct. Salaris van minimaal € 13,27 bruto per uur/ € 2044,-  en € 2801,- bruto per maand;Werktijden van 08:00 – 16:45 uur;Een fulltime functie;Doorgroeimogelijkheden;Werken met de meest moderne machines. 
Bekijk vacature

Kraanmachinist

 • Almere
 • 45
 • €13,27 per uur
Het productieproces van verschillende soorten plastic van dichtbij meemaken? Ervoor zorgen dat de productiewerkzaamheden op de juiste manier zullen gaan én bewust bezig zijn met de netheid en veiligheid van het magazijn? Werkzaamheden die je binnenkort wel eens zou kunnen verrichten in een van de grootste productiehallen van Almere. Ben jij dé kraanmachinist die binnen deze functie aan de slag wil? Salaris van minimaal € 13,27 bruto per uur/  € 2308,98 per maand vanaf 21 jaar en ouder;Werktijden van 07:00 – 17;00 uur (overuren worden altijd uitbetaald);Opleidingsmogelijkheden om de branche en de producten te leren kennen;Kans op overname;Een leuke functie bij een stabiele opdrachtgever.
Bekijk vacature

Administratief magazijnmedewerker

 • WEESP
 • 40
 • €16,81
Het logistieke proces van verschillende testsystemen voor de luchtvaartindustrie van dichtbij meemaken? Ervoor zorgen dat de logistieke en administratieve werkzaamheden op de juiste manier zullen gaan én bewust bezig zijn met de netheid en orde van het magazijn? Werkzaamheden die je binnenkort wel eens zou kunnen verrichten in een van de grootste magazijnen van Weesp. Ben jij dé administratief magazijnmedewerker die binnen deze functie aan de slag wil? Salaris van €16,81 bruto per uur/ €2924,94 bruto per maand vanaf 21 jaar en ouder;Werktijden van 07:00 – 16:30 uur;Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;Kans op overname;Een fijne werksfeer met leuke collega’s.
Bekijk vacature

Senior Recruiter

 • Almere
 • 40
 • €2.800,00 - €3.500,00 per maand
Werkplezier en samenwerken in een team waarin je past staan bij ons hoog in het vaandel! Bij UBN krijg je veel vrijheid en de kans om jouw talenten verder te ontwikkelen. Om ervoor te zorgen dat jij nóg beter wordt in wat je doet, kun je deelnemen aan diverse opleidingen, trainingen en workshops. Als senior recruiter krijg je: een salaris tussen de € 2800,00 en € 3500,00 bruto per maand; Eindejaarsbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris; direct een jaarcontract; 27 vakantiedagen en 3 extra vrije dagen door onze niet-ziek regeling; heel veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden; de allerleukste uitjes, etentjes en weekendjes weg. Bij UBN krijg je veel vrijheid en de kans om jouw talenten verder te ontwikkelen. Je kunt je vaardigheden verbeteren door aan opleidingen, trainingen en workshops mee te doen. Er zijn volop kansen om door te groeien binnen de functie zelf en tot vestigingsmanager.
Bekijk vacature

Manager uitzendbureau

 • Almere
 • 40
 • €3.000,00 - €4.400,00 per maand
Welkom bij UBN! Zin in een uitdagende rol? Ontdek de functie van manager uitzendbureau bij ons. Als manager uitzendbureau krijg je bij ons alle ruimte om te ondernemen en je creativiteit te laten zien. Je bent de sturende kracht achter ons team, waarbij je niet alleen zorgt voor een gestroomlijnde operatie. Maar ook voor een prettige werksfeer. Met jouw positieve instelling en coachende vaardigheden help je ons uitzendbureau te groeien en bloeien. Kom jij ons team versterken? Wat we bieden: Maandsalaris tussen de 3000 en 4400 per maand, met doorgroeikansen. Eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen, 3 extra vakantiedagen door onze niet-ziek regeling. Een auto, telefoon en laptop. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Technisch productiemedewerker

 • Hilversum
 • 40
 • €16,50 - €19,00 per uur
Als technisch productiemedewerker heb je bij dit bedrijf een belangrijke rol in de productie van de treinsporen. Dit is de rails waar treinen dag in dag uit overheen rijden. Het is echt een super tof om alleen al over het terrein te lopen. Uur salaris tussen de 16,50 en 19 euro afhankelijk leeftijd en ervaring.Reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer.Kans op overname bij goed functioneren.Er zijn veel mogelijkheden om trainingen te volgen.
Bekijk vacature

Lasser

 • Hilversum
 • 40
 • €16,50 - €19,00 per uur
Als technisch productiemedewerker heb je bij dit bedrijf een belangrijke rol in de productie van de treinsporen. Dit is de rails waar treinen dag in dag uit overheen rijden. Het is echt een super tof om alleen al over het terrein te lopen. Uur salaris tussen de 16,50 en 19 euro afhankelijk leeftijd en ervaring;Reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer;Kans op overname bij goed functioneren;Er zijn veel mogelijkheden om trainingen te volgen.
Bekijk vacature

Operator

 • Arnhem
 • 38
 • €3.100,00 - €3.900,00 per maand
Ben je gek op de geur van versgebakken brood en andere lekkernijen? Dan zoeken wij jou! als operator heb je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Je gaat werken in de 3 ploegendienst waarin je ook weekenden beschikbaar dient te zijn. Je salaris ligt tussen de € 3.100,- en € 3.900,- per maand. Dit is inclusief 30% ploegentoeslag! Verder bieden zij: Voor € 10,- per maand mag je iedere dag 2 broden meenemen van het overschot. Je kan doorgroeien in verschillende functies op verschillende afdelingen. Goede inwerkprogramma’s met begeleiding. Heb jij al ervaring als operator in de productie in de foodindustrie? Dat komt dan goed uit! Op de locatie in Arnhem wordt er 7 dagen per week geproduceerd. Je moet dan ook bereid zijn om in de weekenden te werken. Je uurloon ligt tussen de € 19,- en € 23,75 per uur! Interesse om ons team te versterken? Solliciteer nu!
Bekijk vacature

Orderpicker

 • Arnhem
 • 38
 • €2.850,00 - €3.600,00 per maand
Ben je gek op de geur van versgebakken brood en andere lekkernijen? Dan zoeken wij jou! als orderpicker heb je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Je gaat werken in een 2 ploegendienst waarin je ook weekenden beschikbaar dient te zijn. Je salaris ligt tussen de € 2.850,- en € 3.600,- per maand. Dit is inclusief ploegentoeslag! Het is ook mogelijk om parttime te werken. Verder bieden zij: Voor € 10,- per maand mag je iedere dag 2 broden meenemen van het overschot. Je kan doorgroeien in verschillende functies op verschillende afdelingen. Goede inwerkprogramma’s met begeleiding. Heb jij al ervaring als orderpicker? Dat komt dan goed uit! Op de locatie in Arnhem wordt er 7 dagen per week geproduceerd. Je moet dan ook bereid zijn om in de weekenden te werken. Je uurloon ligt tussen de € 17,24 en € 21,78 per uur! Interesse om ons team te versterken? Solliciteer nu!
Bekijk vacature

Orderpicker

 • NIEUWEGEIN
 • 40
 • €2.369,88 per maand
Ter uitbreiding van het enthousiaste logistieke team is onze opdrachtgever in Nieuwegein op zoek naar nieuwe orderpicker. Je gaat aan de slag in een mooi nieuw pand van DE groothandel van Nederland. In een gezellig team zal je als orderpicker een fijne aanwinst zijn voor in de avond en nachtdiensten. Wat kun je nog meer verwachten? Een salaris van € 13,62 bruto per uur (€2.369,88 bruto per maand); Avond en nacht toeslagen; Veel uitdaging en afwisseling in de werkzaamheden. Daarnaast is het een stabiele werkgever die jou graag een (vast) contract aanbiedt bij goed functioneren.
Bekijk vacature

Orderpicker

 • NIEUWEGEIN
 • 40
 • €13,62 per uur
To expand the enthusiastic logistics team, our client in Nieuwegein is looking for new orderpicker. You will work in a beautiful new building of THE wholesaler of the Netherlands. As an orderpicker you will work in a pleasant team. for the evening and night shifts, you will be a great asset. What else can you expect?  A salary of € 13,62 hourly wage bruto Evening and night bonuses A lot of challenge and variation in the work Also, it is a stable employer who would like to offer you a (permanent) contract with good performance.
Bekijk vacature

Vulploegmedewerker

 • NIEUWEGEIN
 • 40
 • €13,53 per uur
Ben jij een teamplayer, gemotiveerd en enthousiast? Dan is dit de perfecte baan voor jou. Voor een salaris van €13,53 bruto per uur (vanaf 21 jaar) kan je als vulploegmedewerker dit leuke team versterken Utrecht! Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf een woonafstand van 10 km, krijg je een reisvergoeding van €0.19 per km. Als vulploegmedewerker ga jij de klanten helpen om de juiste producten te vinden. Ook ga je er voor zorgen dat alles op de juiste plek wordt gezet. Je gaat controleren of de producten niet beschadigd zijn en ga jij de houdbaarheidsdatum checken. De werkt tijden zullen daar van 09:00 uur tot 18:00 uur, voor de rest is het belangrijk dat jij fulltime beschikbaar bent. Na een aantal uur via UBN bij deze opdracht gever hebt gewerkt, is er een mogelijkheid dat jij zelf bij de opdrachtgever op contract komt. Via UBN is er ook de mogelijkheid om jouw EPT, heftruck en/of reachtruck certificaat behalen!
Bekijk vacature

Commercieel binnendienst medewerker

 • Lexmond
 • 40
 • €2.500,00 - €3.600,00 per maand
Ben jij de commerciële duizendpoot die snel kan schakelen en ook administratief erg sterk is? Dit met een salaris tussen €2.500 en €3.600 bruto per maand. Kom dan werken bij DE verhuur en verkoop specialist van Nederland op het gebied van bedrijfswagens en machines.Buiten een super leuke werksfeer, bieden zij jou hier ook een mooi salaris op basis van leeftijd en ervaring, doorgroei mogelijkheden en een uitzicht op een vast contract.Ben jij dus iemand die houdt van diversiteit en veel in contact zijn met mensen, kom dan werken bij onze opdrachtgever in Lexmond.Hier is geen één dag hetzelfde en staat doelen halen met elkaar centraal. Hier in Lexmond zijn ze opzoek naar die enthousiaste nieuwe collega met het boeren verstand.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • NIEUWEGEIN
 • 40
 • €14,30 per uur
Aan de slag als magazijnmedewerker in Nieuwegein waarbij je gaat werken met staal. “Dat is stoer, robuust en fysiek werk.” Het gaat om een fulltime werkweek in een drieploegendienst. De tijden zijn 07:00 – 16:00/ 16:00 – 01:00 en 18:00 – 03:00.Als lader verdien je een salaris van € 14,30 per uur met een standaard toeslag van 12,5%,.Als magazijnmedewerker ben je geen cijfertje, ze kijken naar persoonlijke vaardigheden en doorgroeimogelijkheden. In goed overleg is alles mogelijk en maak je ook nog eens kans op een contract.
Bekijk vacature

Heftruckchauffeur

 • UTRECHT
 • 40
 • €15,00 - €16,00 per uur
Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand die het leuk vind om de heftruck te besturen of dit te leren. Je beheerst de Nederlandse taal en weet van aanpakken op de werkvloer, je werkt gestructureerd en bent alert. Samen met zo’n 20 collega’s werk jij samen aan de taken voor de dag en dat met een leuke werksfeer binnen een pluriformere bedrijf.  Je wordt beloond met:Een salaris tussen rond de €16,- bruto per uur;Normale werkuren van 08:00 tot 17:00 uur;Reiskostenvergoeding €0,19 per kilometer;Kans op overname bij goed functioneren;Doorgroeimogelijkheden;Leuk en divers team;Gratis koffie, thee en vers fruit.
Bekijk vacature

Operator

 • Nieuwegein
 • 40
 • €2.400,00 - €2.500,00 per maand
Ben jij dé operator die door wil groeien binnen dit groeiende bedrijf? Wij zijn op zoek naar versterking op de vestiging in Nieuwegein. Als operator zorg je ervoor dat de productiewerkzaamheden op de juiste manier zullen gaan én de machines draaiende houden. Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring (minimaal € 13,78 bruto per uur/ €2397,- per maand);Werktijden van 07:00 – 16:00 uur en/of 15:30 – 23:30 uur. Mogelijkheid tot het volgen van diverse Vapro opleidingen;Kans op overname.
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • Nieuwegein
 • 40
 • €2.397,72 - €2.600,00 per maand
Het productieproces van voedingsmiddelen van dichtbij meemaken? Ervoor zorgen dat de productiewerkzaamheden op de juiste manier zullen gaan én bewust bezig zijn met de algemene hygiëne van de productielijnen? Werkzaamheden die je binnenkort wel eens zou kunnen verrichten in een van de grootste productiehallen van Nieuwegein. Ben jij dé productiemedewerker die door wilt groeien naar operator? Salaris voor € 13,78 bruto per uur/ € 2397,- per maand;Werktijden van 07:00 – 16:00 uur en 14:30 – 23:30 uur;Toeslag van 125% in de late dienst;Mogelijkheid tot het volgen van diverse VAPRO opleidingen;Een fijne werksfeer met leuke collega’s;Kans op overname.
Bekijk vacature

Logistiek medewerker

 • IJsselstein
 • 40
 • €15,50 per uur
Samen met je collega’s in het magazijn ben je actief bezig met de werkzaamheden voor het gehele logistieke proces. Hoe houd je als logistiek medewerker dit proces aan de gang? Je verwerkt de bestellingen en inkomende goederen op de juiste manier. Hierbij is het belangrijk dat je natuurlijk secuur te werk gaat. Misschien is deze functie van logistiek medewerker wel iets voor jou! Salaris van een logistiek medewerker is bespreekbaar (minimaal € 15,50 bruto per uur)Werktijden van maandag t/m donderdag zijn van 09:00 – 17:30 uur en vrijdag van 08:30 – 17:00 uurMogelijkheden tot het volgen van een cursus naar keuzeEen fijne werksfeer met leuke collega’sKans op overname
Bekijk vacature

Machine Operator

 • Utrecht
 • 40
 • €14,31 per uur
Voor onze klant in Utrecht zijn wij op zoek naar een Machine Operator. Dit bedrijf is een krattenwasserij met meerdere vestigingen over heel Nederland. Zij wassen kratten en overige reusable transport items hygiënisch schoon, zodat de producten langer meegaan. Duurzaamheid vinden zij daarbij belangrijk. Wij bieden jou;Doorgroeimogelijkheden;Goed salaris;Een leuke en open werksfeer;Een reiskostenvergoeding;Grote kans op overname.
Bekijk vacature

Parttime logistiek administratief medewerker

 • Aalsmeer
 • 24
 • €2.400,00 - €3.100,00 per maand
Ben je helemaal thuis in de administratie? Dan zijn we op zoek naar jou! In Aalsmeer zijn we op zoek naar een parttime logistiek administratief medewerker. Je verdient tussen de € 2.400,- en € 3.100,- bruto per maand (gebaseerd op een 38-urige werkweek). Een bruto-uurloon van € 13,79 , afhankelijk van leeftijd en ervaring. Reiskostenvergoeding van € 0,19 vanaf 7 km. Verser dan vers brood met korting Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN biedt verschillende cursussen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen in je functie.
Bekijk vacature

Orderpicker

 • Aalsmeer
 • 40
 • €2.611,00 - €2.611,00 per maand
Ben jij een enthousiast persoon en werk je graag in de heerlijke geur van verse broden? Solliciteer dan nu! In Aalsmeer zijn we op zoek naar een orderpicker bij een bakkersbedrijf. Waar je voortdurend in beweging bent om alles op tijd te verdelen. Je verdient € 2.611,- bruto per maand exclusief toeslagen (gebaseerd op een 40-urige werkweek). We bieden je een uitdagende functie als orderpicker. Waarin je veel kan leren en je de kans krijgt om je fysieke vaardigheden te benutten. Verder bieden we: Een bruto-uurloon van € 15,01 (excl. toeslag), afhankelijk van leeftijd. Ploegendiensten, de diensten bestaan uit dag-, avond- en nachtdiensten. Door de wisselende werktijden heb je recht op leuke toeslagen! Tussen 18.00 tot 06.00 uur krijg je 34% toeslag, op de zaterdag en zondag krijg je 200%. Reiskostenvergoeding van € 0,19 vanaf 7 km. Werkweek van maximaal 35 uur per week. Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN biedt verschillende cursussen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen in je functie.
Bekijk vacature

Operator productie

 • Aalsmeer
 • 40
 • €2.717,00 - €2.717,00
Zie je de uitdaging om te komen te werken in een bakkerij, waarbij je de broden bereid voor het verpakken? Dan zijn we op zoek naar jou! In Aalsmeer zijn we op zoek naar een Operator productie met technisch inzicht. Je verdient € 2.717,- bruto per maand exclusief toeslagen (gebaseerd op een 40-urige werkweek). Wat bieden we? Een bruto uur salaris vanaf € 15,62 per uur (excl. toeslag), afhankelijk van leeftijd. Ploegendiensten, de diensten bestaan uit dag-, avond- en nachtdiensten. Door de wisselende werktijden heb je recht op leuke toeslagen! Tussen 18.00 tot 06.00 uur krijg je 34% toeslag, op de zaterdag en zondag krijg je 200%. Een reiskostenvergoeding van € 0,19 vanaf 7 km. Werkweek van maximaal 35 uur per week. Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN biedt verschillende cursussen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen in je functie.
Bekijk vacature

Operator snij- inpak

 • Aalsmeer
 • 40
 • €2.665,00 - €2.665,00
Ben je iemand die geniet van de aanblik en geur van vers brood? Lijkt het je leuk om een rol te spelen in het productieproces. En het verpakken van deze heerlijke broden? Heb je een passie voor het bedienen van geavanceerde machines in de bakkerijwereld? Solliciteer dan nu! We zijn op zoek naar een Operator op de snij- en inpakafdeling voor onze klant. Die levert dagelijks broden aan de Albert Heijn. Je verdient een bruto maandsalaris van € 2.665,- exclusief de toeslagen (gebaseerd op een 40-urige werkweek). Wat bieden we? Een bruto uur salaris vanaf € 15,32 per uur (excl. toeslag), afhankelijk van leeftijd. Ploegendiensten, de diensten bestaan uit dag-, avond- en nachtdiensten. Door de wisselende werktijden heb je recht op leuke toeslagen! Tussen 18.00 tot 06.00 uur krijg je 34% toeslag, op de zaterdag en zondag krijg je 200%. Een reiskostenvergoeding van € 0,19 vanaf 7 km. Werkweek van maximaal 35 uur per week. Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN biedt verschillende cursussen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen in je functie.
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • Breukelen
 • 38
 • €2.318,00 - €2.600,00 per maand
Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is? Wil je deel uitmaken van een hecht team dat samenwerkt om hoogwaardige Surinaamse snacks en maaltijdcomponenten te produceren? Dan is onze klant op zoek naar jou! Wij bieden jou een bruto maandsalaris vanaf € 2.318,- Verder bieden wij je het volgende: Een fulltime baan van 38 uur in de week, maandag tot en met vrijdag. Werktijden:Maandag t/m woensdag – 7:00 tot 15:30donderdag – 6:00 tot 14:30Vrijdag – 6:00 tot 12:00 Er wordt van je verwacht dat je één keer in de week beschikbaar bent van 13:00 tot 21:00 uur/14:00 tot 22:00 uur. Een bruto uur salaris vanaf 13,27. Een pensioenregeling. Ruime mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen voor je ontwikkeling.
Bekijk vacature

Douane Declarant

 • OUDE MEER
 • 40
 • €3.000,00 per maand
Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan in de logistiek? Wil jij onderdeel zijn van een groeiende organisatie, analyserend en commercieel de logistieke- en douaneprocessen van diverse klanten ondersteunen? Grijp dan nu je kans en solliciteer! Wij zijn op zoek naar een Douane Declarant en we bieden een bruto maandsalaris vanaf € 3.000,-. We bieden je het volgende: Een bruto uur salaris vanaf € 1.724,-. Een reiskostenvergoeding. Een pensioenregeling. Een fulltime baan van 40 uur in de week. Opleidingsmogelijkheden.
Bekijk vacature

Parttime Productiemedewerker

 • DE KWAKEL
 • 16
 • €2.318,00 - €2.318,00 per maand
Werken als parttime productiemedewerker? Solliciteer nu! We zoeken een parttime productiemedewerker met in Aalsmeer, De Kwakel. Je werkt op de dinsdagen met de mogelijkheid van een extra werkdag in de week. Onze klant specialiseert zich in de verkoop van een uitgebreid assortiment aan planten en bloemen. Dit zorgt voor een boeiende en dynamische werkomgeving om deel van uit te maken. Het volgende bieden we je aan: Een bruto uur salaris van € 13,34. Een parttime functie voor op de maandag en dinsdag. Tijdens drukke periodes kan je extra werken op de donderdag en vrijdag. Werktijden van 8.00 tot 16.00 uur. Een kilometervergoeding van € 0,23. Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN bied verschillende cursussen aan als jij daar behoefte aan hebt.
Bekijk vacature

Teamleider

 • UTRECHT
 • 40
 • €2.500,00 - €3.000,00 per maand
Ben je op zoek naar een uitdagende functie als teamleider binnen een groot familiebedrijf? Lees dan snel verder! Onze klant, is op zoek naar een teamleider binnen het gehele logistieke proces. Je ontvangt een bruto maandsalaris vanaf € 2.500,- bij een 40-urige werkweek. Wat we je bieden: Een bruto uur salaris vanaf € 14,36 bij een 40-urige werkweek. Een fulltime positie met flexibiliteit in werkuren. Reiskostenvergoeding van € 0,23 per km. Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN biedt verschillende cursussen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen.
Bekijk vacature

Steigerbouwer

 • AMSTERDAM
 • 40
 • €2.308,98 - €2.610,00 per maand
Werk je graag in de buitenlucht en zit je niet graag stil? Zoek dan niet verder en solliciteer dan nu op deze vacature! We zijn op zoek naar steigerbouwers in Amsterdam met een bruto maandsalaris tussen de € 2.308,98 en € 2.610,-. We bieden je het volgende: Salaris varieert afhankelijk van je ervaring en is een vanaf € 13,27 bruto per uur. Deze functie is voor fulltime, 40 uur per week. De werktijden zijn van 07.00 tot 16.00 uur. Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN biedt verschillende cursussen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen in je functie.
Bekijk vacature

Steigerbouwer

 • Uitgeest
 • 40
 • €2.318,98 - €2.318,98 per maand
Werken met je handen en lekker in de buitenlucht, iets voor je? Zoek dan niet verder en solliciteer dan nu op deze vacature. We zijn op zoek naar steigerbouwers in de omgeving Noord-Holland. Je werkplek is in Uitgeest. Jullie verzamelen hier rond 07:00 uur en rijden met een volgeladen auto in een team van 3 naar jullie klant. Het bruto maandsalaris is € 2.318,- exclusief mooie benefits. Lees hieronder verder. We bieden het volgende: Het salaris is vanaf € 13,27 bruto per uur. Deze functie is voor fulltime, 40 uur per week. De werktijden zijn van 07.00 tot 16.00 uur en incidenteel tot 17.30 bij overwerk. Een reiskosten vergoeding. Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN biedt verschillende cursussen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen in je functie. Heb je een rijbewijs en moet je deze gebruiken voor je werk? Dan krijg je € 46,- netto per dag bovenop je salaris. Uiteindelijk is er wellicht potentie om vast in dienst te komen. Daarnaast is het zo dat als je direct in dienst treedt en je hebt geen rijbewijs, betaalt de opdrachtgever dit. Eerst 50% en na 3 jaar in dienst betalen ze de overige 50% terug.
Bekijk vacature

Product Developer

 • Amstelveen
 • 40
 • €3.000,00 - €45.000,00 per maand
Ben jij een creatief talent met een passie voor design? Wil jij werken in een omgeving waar jouw ideeën werkelijkheid worden? Dit is je kans! Wij zijn op zoek naar een Product Developer in Amstelveen. wij bieden je een bruto maandsalaris vanaf € 3.000,- op basis van 40 uur in de week. Wij bieden je het volgende: Een parttime of fulltime baan. Passend salaris aansluitend op jouw ervaring, wij bieden een bruto uurloon vanaf €17,24. 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Een pensioenregeling. Beschikking over een telefoon en laptop. Daarnaast heeft onze klant: Gezellige bedrijfsuitjes. Vrijdagmiddagborrels met alle collega’s.
Bekijk vacature

Allround magazijnmedewerker

 • Zaandam
 • 40
 • €2.318,00 - €2.318,00 per maand
Ben jij een ervaren heftruckchauffeur met allround magazijn ervaring? Dan hebben wij dé kans voor jou! Wij zoeken gedreven allround magazijnmedewerkers die graag in de nachturen werken, op onze werklocatie in Zaandam. Je ontvangt een bruto maandsalaris vanaf € 2.318,- excl. 35% toeslag. Wat bieden wij: Een salaris van € 13,27 bruto per uur. Werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 22.00 – 08.00 uur. Na 21.00 uur ontvang je een toeslag van 35%. Reiskostenvergoeding.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • Amstelveen
 • 42.5
 • €2.400,00 - €2.400,00 per maand
Ben jij de persoon met allround logistiek ervaring en kan je rijden op de hef- en reachtruck? Zoek dan niet verder en solliciteer nu op de vacature! We zijn op zoek naar een allround logistiek medewerker in Amstelveen. Je ontvangt een bruto maandsalaris van € 2.400,-. Wat je ontvangt: Een bruto uurloon van €13,79 Fulltime werk van 40/42,5 uur per week van ma t/m vrij met werktijden van 7.30 tot 16.30 uur. Een reiskostenvergoeding van € 0,21 cent per kilometer. Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN biedt verschillende cursussen aan als je daar behoefte aan hebt. Elke vrijdag sluit je samen met je collega’s de week af in de kroeg op eigen terrein!
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker luchtvracht

 • ROZENBURG NH
 • 40
 • €2.500,00 per maand
Om het Warehouse team dat zich toelegt op luchtvracht verder uit te breiden, zijn we op zoek naar een enthousiaste Magazijnmedewerker luchtvracht in Rozenburg. Onze klant biedt een zelfstandige functie binnen een boeiend bedrijf. Waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen met een bruto maandsalaris van € 2.500,-. Daarnaast bieden we: Een bruto uur salaris vanaf €14,42. Werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Maximaal 25 vakantiedagen per jaar. Vakantiegeld en reiskostenvergoeding. Deelname aan onze pensioenregeling (50/50)
Bekijk vacature

Import medewerker

 • Hoofddorp
 • 40
 • €2.800,00 - €3.000,00 per maand
Help je graag mensen en kijk je altijd net even verder dan ieder ander? Dan zijn we op zoek naar jou! Als import medewerker kom je te werken op de import afdeling Lucht en Zeevracht in Hoofddorp. Je bent het aanspreekpunt tussen klanten, toeleveranciers, vervoerders en de douane. Je onderhoudt deze zakelijke contacten met een commerciële inslag en toewijding. Je neemt de transportopdrachten aan en handelt deze correct af. De lading en het klanten aanbod kunnen we gevarieerd noemen. Dit zie je als een mooie uitdaging en je krijgt hier energie van. Het bruto maandsalaris varieert vanaf €2.800,- – €3.000,- We bieden je: Een bruto uurloon vanaf € 16 per uur (afhankelijk van de ervaring wat je meebrengt). Fulltime werk van 40 uur per week, maandag tot en met vrijdag met werktijden van 08.30 – 17.00 uur. Reiskosten vergoeding. Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN biedt verschillende cursussen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen in je functie.
Bekijk vacature

Allround logistiek medewerker

 • HAARLEM
 • 40
 • €2.350,00 - €2.600,00 per maand
Ben jij de persoon die allround logistiek ervaring heeft en met zware vracht kan rijden op de heftruck? Zoek dan niet verder en solliciteer nu op de vacature! We zijn op zoek naar een allround logistiek medewerker in Haarlem. Het salaris is vanaf €2.350,- bruto per maand. Iedere dag worden grote hoeveelheden papier en karton weggegooid. Hierbij moet je niet alleen denken aan huishoudelijk oud papier, zoals kranten, tijdschriften en verpakkingen, maar ook aan papier en karton afkomstig van drukkerijen, kantoren en andere bedrijven. Door dit oude papier en karton opnieuw te gebruiken, kan aanzienlijk geld worden bespaard en profiteert ook het milieu hiervan. Dit is waar jij om de hoek komt kijken om oud papier te recyclen. Wat wij bieden? Een fulltime baan van 40 uur per week met werkdagen van maandag tot en met vrijdag 07.30-16.15 uur. Salaris vanaf € 13,50 bruto per uur. Ruime mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen voor je ontwikkeling.
Bekijk vacature

Operator

 • Arnhem
 • 38
 • €3.100,00 - €3.900,00 per maand
Do you love the smell of freshly baked bread and other goodies? Then we are looking for you! As an operator you have plenty of opportunities to develop yourself and grow within the company. You will work in 3 shifts where you also have to be available on weekends. Your salary is between € 3,100 and € 3,900 per month. This includes 30% shift bonus! They further offer: For €10 per month, you may take 2 loaves of surplus bread every day. You can grow into different positions in different departments. Good induction programs with guidance. Do you already have experience as an operator in production in the food industry? Then that comes in handy! At the location in Arnhem production takes place 7 days a week. You must be willing to work on weekends. Your hourly salary is between € 19,- and € 23,75 per hour! Interested in joining our team? Apply now!
Bekijk vacature

Orderpicker

 • Arnhem
 • 38
 • €2.850,00 - €3.600,00 per maand
Do you love the smell of freshly baked bread and other goodies? Then we are looking for you! As an order picker you have plenty of opportunities to develop yourself and grow within the company. As an Orderpicker you will work in a 2-shift system in which you also need to be available on weekends. Your salary is between € 2.850,- and € 3.600,- per month. This includes a shift bonus! It is also possible to work part-time. They further offer: For €10 per month, you may take 2 loaves of surplus bread every day. You can grow into different positions in different departments. Good induction programs with guidance. Do you already have experience as an order picker? Then that comes in handy! At the location in Arnhem production takes place 7 days a week. You must be willing to work on weekends. Your hourly salary is between € 17,24 and € 21,78 per hour! Interested in joining our team? Apply now!
Bekijk vacature

Teamleider

 • NIEUW VENNEP
 • 40
 • €2.650,00 - €3.100,00 per maand
Ben je de persoon die op zoek is naar een baan buiten kantooruren om? Lees dan snel verder! We zijn op zoek naar een teamleider in Nieuw-Vennep die ‘s avonds en ‘s nachts de overslag en belading van de vrachtwagens onder zijn/haar hoede neemt. Als teamleider ga je aan de slag met verschillende taken en verantwoordelijkheden. We bieden een bruto maandsalaris varieert tussen de € 2.650,- en € 3.100,- Dit krijg je van ons: Een brutosalaris vanaf € 15,23 bruto per uur. De werktijden zijn afwisselend van maandag tot en met zondag. Een werkweek van 40 uur. Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN biedt verschillende cursussen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen in je functie.
Bekijk vacature

Teamleider

 • NIEUW VENNEP
 • 40
 • €2.650,00 - €3.100,00 per maand
Krijg je energie om een team in het magazijn goed voor te bereiden en aan te sturen? We zijn op zoek naar een teamleider in Nieuw-Vennep. Als teamleider ga je aan de slag met verschillende taken en verantwoordelijkheden. We bieden een bruto maandsalaris varieert tussen de € 2.650,- en € 3.100,- Dit krijg je van ons: Een brutosalaris vanaf € 15,23 bruto per uur. De werktijden zijn afwisselend van maandag tot en met zondag. Een werkweek van 40 uur. Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN biedt verschillende cursussen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen in je functie. Werktijden bestaan uit: Ma-don: tussen 06.00 – 20.00 uur Vrij: tussen 06.00 – 22.00 uur Zat: 06.00 – 14.00 uur Zon: 14.00 – 22.00 uur
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker export

 • NIEUW VENNEP
 • 40
 • €2.500,00 - €2.500,00 per maand
Opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de logistiek? Lees dan even verder! Op je potentiële nieuwe werkplek in Hoofddorp zijn we op zoek naar versterking. Als medewerker export ga je aan de slag met verschillende taken en verantwoordelijkheden. We bieden een bruto maandsalaris vanaf € 2.500,-. Wat we bieden: Een brutosalaris vanaf € 14,50 bruto per uur. De werktijden zijn afwisselend van maandag tot en met zondag. Een werkweek van 40 uur. Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN biedt verschillende cursussen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen in je functie.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • NIEUW VENNEP
 • 40
 • €2.500,00 - €2.500,00 per maand
Ben je de persoon die op zoek is naar een baan buiten kantooruren om? Lees dan even verder! Op je potentiële nieuwe werkplek in Hoofddorp zijn we op zoek naar versterking. Als magazijnmedewerker ga je aan de slag met verschillende taken en verantwoordelijkheden. We bieden een bruto maandsalaris vanaf € 2.500,-. Wat we bieden: Een brutosalaris vanaf € 14,50 bruto per uur. De werktijden zijn afwisselend van maandag tot en met zondag in de avond en nachturen. Een werkweek van 40 uur. Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN biedt verschillende cursussen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen in je functie.
Bekijk vacature

Operator Productie

 • AMSTERDAM
 • 40
 • €2.550,00 - €2.550,00 per maand
Ben je handig en heb je technisch inzicht? Zoek dan niet verder en solliciteer nu op deze vacature! Je gaat aan de slag bij een van de marktleiders op het gebied van industriële verpakkingen. Bovendien biedt deze functie volop mogelijkheden voor groei in de toekomst. Onze opdrachtgever is op zoek naar een productieoperator om het team in Amsterdam-Noord te versterken. Het bruto maandsalaris begint bij € 2.550, exclusief toeslagen. We bieden je een uitdagende functie als productieoperator. Waarbij je de kans krijgt om je te ontwikkelen tot een volledig technische operator. Daarnaast bieden we: Een bruto-uurloon vanaf € 15,- afhankelijk van de ervaring wat je meebrengt. Ploegendienst: dagdienst: 06.00 tot 15.30 uur, avonddienst: 15.30 tot 00.30 uur, nachtdienst: 00.30 tot 06.00 uur (een keer in de 7 weken). Ploegentoeslag van 17,5%. Ontwikkelingsmogelijkheden: UBN biedt verschillende cursussen aan, daar waar je behoefte aan hebt.
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • Aalsmeer
 • 40
 • €2.318,00 - €2.500,00 per maand
Ben jij een nauwkeurige en gemotiveerde teamspeler met ervaring in logistiek? Heb je oog voor detail en ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van Magazijnmedewerker! We bieden je een bruto maandsalaris vanaf € 2.318,-. Verder bieden we je: Bruto uur salaris vanaf € 13,27. Toeslagen voor onregelmatige werktijden. Een fulltime baan. Reiskostenvergoeding. Mogelijkheden voor het volgen van cursussen en behalen van certificaten. 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek. Pensioenregeling. Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.
Bekijk vacature

Senior Operational Medewerker

 • OUDE MEER
 • 40
 • €3.000,00 - €3.500,00 per maand
Ben jij een ervaren expert in logistiek met een commerciële instelling? Voor een dynamisch logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar een Senior Operationeel Medewerker die het team komt versterken. Deze functie bevindt zich op de operationele afdeling, strategisch gelegen naast het warehouse, wat zorgt voor een optimale samenwerking. Wij bieden een uitdagende functie in een snel groeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling binnen een dynamisch team. Kom werken als Senior operationeel Medewerker bij onze klant waar je volop ruimte hebt om te groeien en te ontwikkelen. We bieden je een bruto maandsalaris vanaf € 3.000,-. Solliciteer nu en maak deel uit van het team! Verder bieden we je: Een bruto uurloon vanaf € 17,24 afhankelijk van je ervaring. Een fulltime baan. Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN biedt verschillende cursussen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen in je functie.
Bekijk vacature

Financieel Administratief Medewerker

 • OUDE MEER
 • 40
 • €3.000,00 per maand
Ben jij de nauwkeurige en integere financieel administratief medewerker die wij zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer nu! Wij bieden een uitdagende functie in een snel groeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling binnen een dynamisch team. Kom werken als Financieel Administratief Medewerker – Grootboek bij onze klant waar je volop ruimte hebt om te groeien en te ontwikkelen. We bieden je een bruto maandsalaris vanaf € 3.000,-. Solliciteer nu en maak deel uit van het team!Verder bieden we je: Een bruto uurloon vanaf € 17,24 afhankelijk van je ervaring. Een fulltime baan. Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN biedt verschillende cursussen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen in je functie.
Bekijk vacature

Safety Officer

 • UTRECHT
 • 40
 • €3.000,00 - €4.500,00 per maand
Een uitdagende en stabiele positie bij Nedal Aluminium, gevestigd in Utrecht, als Safety Officer. Een contract voor 32-40 uur per week Salaris tussen € 3.000 en € 4.500 bruto per maand, op een fulltime dienstverband, afhankelijk van je ervaring en opleiding. Volgens cao Metalektro, inclusief de PME-pensioenregeling en 5% ATV. Reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer. Georganiseerde bedrijfsuitjes gedurende het jaar. We hechten waarde aan jouw werkplezier en stimuleren daarom voortdurende ontwikkeling en het delen en toepassen van ideeën.
Bekijk vacature

Orderpicker

 • Deventer
 • 40
 • €2.803,14 - €2.930,86 per maand
Ben jij nauwkeurig en gedreven? Word orderpicker voor onze opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, controleren en gereedmaken van bestellingen voor verzending. Ervaring met een EPT is een pluspunt, maar niet nodig. Wij bieden een uitstekend salaris van € 14,70 per uur exclusief ploegentoeslag, gratis avondeten, een fulltime baan als orderpicker en een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer. Bij goed functioneren maak je kans op een vast contract.Interesse? Solliciteer nu en wordt onderdeel van ons dynamische team van orderpickers!
Bekijk vacature

Diepvries medewerker

 • Amsterdam
 • 40
 • €2.318,00 - €2.318,00 per maand
Ben je de belangrijke schakel in ons logistieke proces? Zoek dan niet verder en solliciteer meteen! We willen je graag verwelkomen in ons team als diepvries medewerker. Je nieuwe werkplek is in Duivendrecht bij een internationale horeca groothandel. Hier vind je niet alleen horecabenodigdheden, maar ook culinaire inspiratie en kennis onder één dak. We bieden een bruto maand salaris van € 2.318,- gebaseerd op een 40-urige werkweek. Wat bieden we?Deze leuke baan biedt alle flexibiliteit die je wenst! ! Het harde werk wordt ook beloond. Zo verzorgen we een heerlijke gratis warme maaltijd voor je in de avond uren speciaal gemaakt door onze chefs!Als diepvries medewerker krijg je het volgende: Salaris van € 13,27 bruto per uur. Een fulltime baan van 40 uur per week met werktijden van; avonddienst: 14:00-22:00 uur, nachtdienst: 22:00 – 06:00 uur. Reiskosten vergoeding. Toeslagen voor: nachtdiensten 120%, zaterdagdiensten 125%, zondagdiensten 150%, feestdagen 200%. Ontwikkelingsmogelijkheden, UBN bied verschillende cursussen aan als je daar behoefte aan hebt. Last but not least, je kan met korting winkelen waar je werkt!
Bekijk vacature

Orderpicker

 • Aalsmeer
 • 40
 • €2.611,00 - €2.611,00 per maand
Ben jij op zoek naar een vakantiebaan? En werk je graag in de heerlijke geur van verse broden? Solliciteer dan nu! In Aalsmeer zijn we op zoek naar een orderpicker bij een bakkersbedrijf. Waar je voortdurend in beweging bent om alles op tijd te verdelen. Je verdient € 2.611,- bruto per maand exclusief toeslagen (gebaseerd op een 40-urige werkweek). We bieden je een uitdagende functie als orderpicker. Waarin je veel kan leren en je de kans krijgt om je fysieke vaardigheden te benutten. Verder bieden we: Een bruto-uurloon van € 15,01 (excl. toeslag), afhankelijk van leeftijd. Ploegendiensten, de diensten bestaan uit dag-, avond- en nachtdiensten. Door de wisselende werktijden heb je recht op leuke toeslagen! Tussen 18.00 tot 06.00 uur krijg je 34% toeslag, op de zaterdag en zondag krijg je 200%. Reiskostenvergoeding van € 0,19 vanaf 7 km. Werkweek van maximaal 35 uur per week. Ontwikkelingsmogelijkheden; UBN biedt verschillende cursussen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen in je functie.
Bekijk vacature

Logistiek medewerker

 • Amsterdam
 • 40
 • €2.300,00 - €2.300,00 per maand
In de functie Logistiek medewerker heb je de onderstaande arbeidsvoorwaarden: Bruto uursalaris van 13,41 (maandsalaris van 2.333 euro bij 40 uur/week); Toeslagen van 8,75%, 11,25% en 50%; ATV van 3,5 dagen per jaar (bij voltijd dienstverband); Reiskostenvergoeding Werktijden: 16:00 – 22:45 en 23:00 – 07:30 (geen dagdiensten) De lonen zijn exclusief reserveringen (8,33% vakantiegeld en 16,66 vakantiedagen per maand).
Bekijk vacature

Reachtruckchauffeur

 • Apeldoorn
 • 40
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als reachtruckchauffeur? Wil je graag fulltime aan de slag en woon je in de omgeving van Apeldoorn? Sluit je aan bij ons team en ontdek onbeperkte groeimogelijkheden. Een stabiele langdurige carrière bij een gezellig en groeiend bedrijf. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met een fijne werksfeer. Eindejaarsuitkering. 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen. Een start salaris tussen de € 2.309, – en € 2.841, – bruto per maand excl. 13% ploegentoeslag. Vele gezellige team uitjes.
Bekijk vacature

Magazijn medewerker

 • Apeldoorn
 • 40
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als magazijn medewerker? Wil je graag fulltime aan de slag en woon je in de omgeving van Apeldoorn? Sluit je aan bij ons team en ontdek onbeperkte groeimogelijkheden. Een stabiele langdurige carrière bij een gezellig en groeiend bedrijf. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met een fijne werksfeer. Eindejaarsuitkering. 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen. Een start salaris tussen de € 2.309, – en € 2.841, – bruto per maand excl. 13% ploegentoeslag. Vele gezellige team uitjes
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • Apeldoorn
 • 40
 • €2.309,00 - €2.841,00 per maand
We zoeken een productiemedewerker die wil blijven leren en ontwikkelen in Apeldoorn bij een gezellig en groeiend bedrijf. Je wordt volledig opgeleid en zijn er intern doorgroeimogelijkheden. Je hebt de aandacht voor kwaliteit en kwantiteit. Heb je interesse om ons team te versterken? Solliciteer nu! Je komt te werken in een groeiend bedrijf met een fijne werksfeer. Eindejaarsuitkering. 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen. Een start salaris tussen de € 2.309, – en € 2.841, – bruto per maand exclusief 13% ploegentoeslag. Vele gezellige team uitjes
Bekijk vacature

Shipping Clerk

 • BARENDRECHT
 • 40
 • €2.500,00 - €3.300,00 per maand
Ben jij klaar voor een dynamische en veelzijdige baan? Als Shipping Clerk in Barendrecht speel je een cruciale rol in het verwerken van alle logistieke administratie rondom transport. Deze functie biedt niet alleen een informele werksfeer, ook volop doorgroeimogelijkheden! Werk mee aan de dagelijkse uitdagingen. Dit energieke bedrijf levert technische producten aan de scheepvaart, offshore en industrie. Het salaris ligt tussen de 2500/3300 euro bruto per maand, 15,00/19,00 bruto per uur. Een maandsalaris tussen de 2500 euro bruto en 3300 euro bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Interne opleiding via de eigen “Academie” om de producten te leren kennen. Een zelfstandige en afwisselende baan voor 40 uur per week met ruimte voor eigen inbreng. Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf.
Bekijk vacature

Exportmedewerker

 • BARENDRECHT
 • 40
 • €2.500,00 - €3.300,00 per maand
Ben jij klaar voor een veelzijdige en dynamische baan? Als Exportmedewerker in Barendrecht speel je een cruciale rol in het verwerken van alle logistieke administratie rondom transport. Deze functie biedt niet alleen een informele werksfeer, ook volop doorgroeimogelijkheden! Werk mee aan de dagelijkse uitdagingen. Dit energieke bedrijf levert technische producten aan de scheepvaart, offshore en industrie. Het salaris ligt tussen de 2500/3300 euro bruto per maand, 15,00/19,00 bruto per uur. Een maandsalaris tussen de 2500 euro bruto en 3300 euro bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Interne opleiding via de eigen “Academie” om de producten te leren kennen. Een zelfstandige en afwisselende baan voor 40 uur per week met ruimte voor eigen inbreng. Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf.
Bekijk vacature

Operationeel inkoper 32-40 uur per week

 • Den Hoorn
 • 32
 • €2.500,00 - €3.400,00 per maand
Een baan als operationeel inkoper met doorgroeimogelijkheden! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en vind je het leuk om de bestaande functie van inkoper verder te ontwikkelen binnen onze organisatie, een nieuw distributiecentrum gevestigd in Den Hoorn.Een bedrijf dat zich bezighoudt met de distributie van gereedschappen en metalen. We bieden je:Een inspirerende en gevarieerde positie, met een marktcomfort salaris en arbeidsvoorwaarden. Reiskostenvergoeding van 0,23 cent per kilometer. Pensioenopbouw. Uitgebreide opleidingsfaciliteiten. Doorgroeimogelijkheden. 25 vakantiedagen per jaar.
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • ROTTERDAM
 • 40
 • €2.547,00 - €2.547,00 per maand
Een ontzettende leuke, uitdagende en variërende baan in Rotterdam binnen een internationaal bedrijf. De variatie zit hem in de afwisseling tussen de functies heftruckchauffeur en productiemedewerker. Je gaat aan de slag van 07:30 tot 16:00. Het salaris is €13,90 bruto per uur op basis van 40 uur per week. Per maand ontvang je €2547,75 euro bruto en je reiskosten worden vergoed. Daarnaast heb je: De mogelijkheid om gratis verschillende cursussen te volgen. De kans om een contract te krijgen direct bij de opdrachtgever.
Bekijk vacature

Heftruckchauffeur

 • ROTTERDAM
 • 40
 • €2.547,00 - €2.547,00 per maand
Een ontzettende leuke, uitdagende en variërende baan in Rotterdam binnen een internationaal bedrijf. De variatie zit hem in de afwisseling tussen de functies heftruckchauffeur en productiemedewerker. Je gaat aan de slag van 07:30 tot 16:00. Het salaris is €13,90 bruto per uur op basis van 40 uur per week. Per maand ontvang je €2547,75 euro bruto en je reiskosten worden vergoed. Daarnaast heb je: De mogelijkheid om gratis verschillende cursussen te volgen. De kans om een contract te krijgen direct bij de opdrachtgever.
Bekijk vacature

Allround onderhoudsmonteur

 • Emmen
 • 40
 • €2.301,00 - €3.200,00 per maand
Wij zijn opzoek naar een allround onderhoudsmonteur. We zijn momenteel op zoek naar een allround onderhoudsmonteur voor onze opdrachtgever.Je komt te werken bij een ervaren en vakkundig bedrijf. Je verricht correct en zorgvuldig alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden op platte daken. Als dit klinkt als je ideale baan, wacht dan niet langer en reageer direct! Een zelfstandige functie; Een goed salaris conform CAO Bikudak; Trainingen, opleidingen en bijscholing behoort tot de mogelijkheden; Een baan bij een bedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring op de arbeidsmarkt; Reiskostenvergoeding.
Bekijk vacature

Assistent/Leerling Dakdekker

 • Emmen
 • 40
 • €2.301,00 - €3.200,00 per maand
Ben jij de dakdekker die wij zoeken? We zijn momenteel op zoek naar een ervaren en klantvriendelijke dakdekker voor onze opdrachtgever.Je komt te werken bij een ervaren en vakkundig bedrijf. Dakdekken is een vak dat precisie vereist, en je moet bereidt zijn om buiten te werken. Als dit klinkt als je ideale baan, wacht dan niet langer en reageer direct! Een zelfstandige functie; Een goed salaris conform CAO Bikudak; Trainingen, opleidingen en bijscholing behoort tot de mogelijkheden; Een baan bij een bedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring op de arbeidsmarkt; Reiskostenvergoeding.
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • Emmen
 • 40
 • €2.301,00 - €2.608,00
Ben jij de productiemedewerker die wij zoeken? Wij zijn momenteel opzoek naar een productiemedewerker die productiewerkzaamheden verricht zoals het schoonmaken van de werkplaats, Voorbereidende werkzaamheden voor de dakdekkers en het meehelpen in de productiehal. Als dit klinkt als je ideale baan, wacht dan niet langer en reageer direct! Een goed salaris conform CAO Bikudak; Reiskostenvergoeding; Een baan bij een bedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring op de arbeidsmarkt; Trainingen, opleidingen en bijscholing behoort tot de mogelijkheden;
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

 • Nieuwegein
 • 40
 • €2.362,00 per maand
Onze opdrachtgever in Nieuwegein is op zoek naar magazijnmedewerkers. Binnen deze organisatie is hard werken belangrijk, en gezelligheid op de werkvloer net zo! De arbeidsvoorwaarden als magazijnmedewerker zijn als volgt:Een startsalaris van €2.362,- bruto per maand (€ 13,58 per uur);8,33% Vakantiegeld;Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per km (vanaf 10 km);Flexibiliteit in werkdagen en uren per week.
Bekijk vacature

Warehouse employee

 • AMSTERDAM
 • 40
 • €2.318,00 - €2.318,00 per maand
Are you looking for temporary work as a warehouse employee? We can offer you a great challenge at our client in Amsterdam zuidoost. the assignment is for approx. 4 months. We offer a gross monthly salary of € 2.218. You can expect the following from us: Full time job, Monday till Friday with working days from 08:00 – 17:00 hours. Salary of €13,27 gross per hour. An accommodated free and fresh lunch for the logistics team every day. Travel allowance of € 0,23 per kilometer or full public transport allowance. Development opportunities; UBN offers various courses if you have interest.
Bekijk vacature

Reachtruckchauffeur

 • WEESP
 • 40
 • €13,50 per maand
Klaar om een uitdagende en spannende carrière te starten? Wellicht is de functie reachtruckchauffeur functie wat voor jou! Als reachtruckchauffeur houd jij je bezig met het gehele logistieke proces, denk daarbij aan taken zoals inpakken van goederen, collecteren van goederen volgens de order lijst en je bent bewust bezig met de netheid en orde van het magazijn. Ben jij de reachtruckchauffeur die binnen deze functie aan de slag wil? Wat kun je nog meer verwachten?  Salaris van minimaal €13,50 per uur / € 2349,- bruto per maand;Werktijden van 06:30 – 15:00 uur – 15:00 – 23:30;Reiskostenvergoeding van € 0,23 per km;Een fulltime functie.
Bekijk vacature

Steigerbouw

Om aan de slag te kunnen als steigerbouwer heb je geen diploma’s nodig. Het is veel belangrijker dat je bruist van de energie, fit bent en beschikt over een goede werkmentaliteit. Verwacht geen negen tot vijf baan in een kantooromgeving, maar een spannende functie waarin je lekker in de buitenlucht aan de slag kunt. Het is een mooi vak met veel verantwoordelijkheid. Ben jij er klaar voor om tot grote hoogte te stijgen? UBN heeft diverse steigerbouw vacatures klaar staan, alleen de juiste uitzendkracht ontbreekt nog!

Steigerbouw vacatures zijn niet voor mensen met hoogtevrees

Bedenk wel goed hoe het gesteld is met jouw hoogtevrees. Trek jij al witjes weg bij filmpjes van mensen die op de rand van een hoog gebouw balanceren? Blijf jij altijd meters uit de buurt van een afgrond, al staat er een hek? Dan is de steigerbouw helaas niets voor jou. Is jouw motto daarentegen ‘hoe hoger, hoe beter’? Dan ben jij misschien wel de juiste persoon. In de steigerbouw kom je vaak letterlijk en figuurlijk tot grote hoogtes. Mooi pluspunt: je ziet de wereld zoals niemand anders die ziet. Dat levert vaak schitterende plaatjes op.

Kom kennismaken

Om er zeker van te zijn dat de steigerbouw echt iets voor jou is plannen we altijd een kennismaking in op een van onze vestigingen. Je gaat dan een gesprek aan met een van onze recruiters zodat zij ontdekken wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Met sommige bedrijven werken we al meer dan 25 jaar samen. We weten precies waar zij naar zoeken en kunnen daardoor snel een verbinding leggen tussen uitzendkracht en werkgever.

Wij komen onze afspraken na

Niets is zo vervelend als een uitzendbureau dat niets meer van zich laat horen nadat je hebt gesolliciteerd. UBN doet dat anders. Wij houden je doorlopend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en beloven geen dingen die we niet waar kunnen maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Maak een afspraak voor een persoonlijk besprek bij een van onze vestigingen.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact op!

Stel je vraag of meld je vacature aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.