Bijbaan

UBN bemiddelt al 30 jaar werkzoekenden naar de perfecte baan én bijbaan! Doordat wij ons specifiek richten op de logistieke en industriële branche, hebben wij veel kennis van deze vakgebieden. Hierdoor kunnen wij snel en gemakkelijk schakelen om op die manier de juiste match te maken.

Naast fulltime vacatures hebben wij natuurlijk ook parttime vacatures en bijbanen! Wil jij dus een bijbaan? Dan ben je bij UBN aan het juiste adres!

Wat hebben wij van jou nodig?

Om met jouw bijbaan aan de slag te kunnen bij UBN hebben wij uiteraard een geldig legitimatiebewijs nodig. Dat is dus een verblijfsvergunning, paspoort of ID bewijs. Met een rijbewijs kan je je bij ons niet legitimeren. Daarnaast ontvangen wij op voorhand natuurlijk graag jouw sollicitatie inclusief cv! Zorg ervoor dat je cv up-to-date is, zo kunnen wij je het beste verder helpen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan hier een kijkje in onze keuken!

Wat bieden wij jou?

Bij UBN heb je zelf in de hand hoeveel, waar en wanneer je ergens aan de slag gaat. Heb je liever vastigheid? Geen probleem! Dan gaan wij op zoek naar een vaste bijbaan bij een vast bedrijf. Natuurlijk kan je jouw werktijden zo inplannen als jij wilt. Wil je liever bij verschillende opdrachtgevers aan de slag? Ook dat is geen probleem. Als jij jouw voorkeuren qua bijbaan aangeeft, gaan wij op zoek naar passende opdrachtgevers.

Daarnaast kan jij op elk moment overstappen naar een andere opdrachtgever als het je toch niet bevalt. Doordat wij samenwerken met heel veel verschillende bedrijven, zijn er genoeg bijbanen te kiezen.

Werken via UBN

UBN heeft door heel Nederland (inhouse)vestigingen, waardoor wij in de meeste gevallen bij jou in de buurt zitten! Dat is wel zo makkelijk schakelen. Natuurlijk is het voor jou ook een stuk aantrekkelijker om een bijbaan in de buurt te hebben. Kijk dus van te voren goed welke vestiging voor jou het beste te bereiken is. Dit zal namelijk de vestiging gaan worden die jou helpt aan een geschikte bijbaan.

In de grote steden hebben we reguliere vestigingen, wat betekent dat je hier vijf dagen per week zonder afspraak binnen kan lopen! Onze collega’s helpen jou dan graag verder in: Almere, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen en Apeldoorn

Naast onze reguliere vestigingen hebben wij ook een aantal inhousevestigingen: Ameco, Nedal Aluminium, Pally Biscuits, Remia, Santrade, en Schiphol-Rijk.

Je hebt gewerkt… en nu?

Een van de grote voordelen van werken via UBN is onze manier van uitbetalen. Wij betalen namelijk wekelijks uit! Dat houdt in dat als jij bijvoorbeeld deze week werkt, je begin volgende week al jouw salaris op je bankrekening hebt staan!

Vacatures

Wij hebben veel verschillende vacatures. Zo kan je aan de slag als orderpicker, magazijnmedewerker, inpakker, logistiek medewerker of schoonmaker! Liever een andere functie? Dat kan ook! Neem contact op met een van onze vestigingen en bespreek jouw mogelijkheden.

Wil jij zo snel mogelijk een (nieuwe) bijbaan?

Neem dan snel contact op met een van onze vestigingen en wie weet kan jij morgen al aan de slag!