UBN Almere

Vestiging Almere

Natuurlijk heb je werk nodig om geld te verdienen, maar wij willen ook graag dat je gelukkig bent. Daarom doen we er alles aan om een baan te vinden die bij jou past als persoon. Met sommige opdrachtgevers werken wij al vanaf het begin samen. Wij weten daardoor precies wie er bij welk bedrijf past. Soms stellen we je zelfs persoonlijk voor!

Bereikbaarheid & parkeren

Bij ons in de straat (en het gehele centrum) is het betaald parkeren. Parkeer je in de straat dan kan je met pinpas een kaartje halen bij de dichtstbijzijnde parkeerautomaat. Direct naast onze UBN vestiging is een parkeergarage, de Schoutgarage.

Wanneer je met het OV komt kan je uitstappen op station Almere Centrum. Vanaf hier is het ongeveer 1 minuut lopen naar onze UBN vestiging.

Team Almere

Mandy

Senior vestigingsmanager

Senna

Senior consultant

Michael

Consultant

Joey

Consultant

Heftruckchauffeur

 • Almere
 • 45
 • €13,27
Wil jij een steentje bijdragen bij het opschonen van onze planeet? En heb jij het recycling proces van verschillende soorten plastic al wel is van dichtbij mee willen maken? Werkzaamheden die je binnenkort wel eens zou kunnen verrichten in een van de grootste productiehallen van Almere. Ben jij de heftruckchauffeur die binnen deze functie aan de slag wil? Salaris van minimaal € 13,27 bruto per uur/ € 2308,98 per maand vanaf 21 jaar en ouder;Werktijden van 07:00 – 17:00 uur (overuren worden altijd uitbetaald);Opleidingsmogelijkheden om de branche en de producten te leren kennen;Kans op overname;Een leuke functie bij een stabiele opdrachtgever.
Bekijk vacature

Technisch productiemedewerker

 • Hilversum
 • 40
 • €16,50 - €19,00 per uur
Als technisch productiemedewerker heb je bij dit bedrijf een belangrijke rol in de productie van de treinsporen. Dit is de rails waar treinen dag in dag uit overheen rijden. Het is echt een super tof om alleen al over het terrein te lopen. Uur salaris tussen de 16,50 en 19 euro afhankelijk leeftijd en ervaring.Reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer.Kans op overname bij goed functioneren.Er zijn veel mogelijkheden om trainingen te volgen.
Bekijk vacature

Isolatie installateur

 • Almere
 • 40
 • €2.300,00 - €2.700,00 per maand
Heb jij ervaring als isolatie installateur of zou jij graag dit vak willen leren? Lees dan snel verder, want wij hebben de juiste baan voor jou. Als je al ervaring hebt met isolatie installatie is dat mooi meegenomen, heb je dat niet dan is dat geen probleem. Bij de functie van isolatie installateur zit een training inbegrepen die je uiteindelijk tot het niveau zal brengen van een volwaardig zelfstandig isolatie installateur. Binnen dit bedrijf hangt er een informele werksfeer waar je snel thuis zult voelen. Onze klant begrijpt dat jouw ontwikkeling belangrijk is. Daarom investeren zij graag samen met jou in je persoonlijke en professionele groei. Spreken deze dingen jou aan? Solliciteer dan nu! Een bruto maandsalaris tussen de € 2300,- en € 2700,-.Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.Werktijden van maandag tot en met vrijdag 07:30 – 16:00 uur.Uitzicht op een vast contract.De mogelijkheid om diverse cursussen te volgen via UBN uitzendbureau.
Bekijk vacature

Kraanmachinist

 • Almere
 • 45
 • €13,27
Het productieproces van verschillende soorten plastic van dichtbij meemaken? Ervoor zorgen dat de productiewerkzaamheden op de juiste manier zullen gaan én bewust bezig zijn met de netheid en veiligheid van het magazijn? Werkzaamheden die je binnenkort wel eens zou kunnen verrichten in een van de grootste productiehallen van Almere. Ben jij dé kraanmachinist die binnen deze functie aan de slag wil? Salaris van minimaal € 13,27 bruto per uur/  € 2308,98 per maand vanaf 21 jaar en ouder;Werktijden van 07:00 – 17;00 uur (overuren worden altijd uitbetaald);Opleidingsmogelijkheden om de branche en de producten te leren kennen;Kans op overname;Een leuke functie bij een stabiele opdrachtgever.
Bekijk vacature

Monteur

 • Almere
 • 40
 • €2.300,00 - €2.700,00 per maand
Heb jij ervaring als isolatie monteur of zou jij graag dit vak willen leren? Lees dan snel verder, want wij hebben de juiste baan voor jou. Als je al ervaring hebt met isolatie installatie is dat mooi meegenomen, heb je dat niet dan is dat geen probleem. Bij de functie van monteur zit een training inbegrepen die je uiteindelijk tot het niveau zal brengen van een volwaardig zelfstandig isolatie monteur. Binnen dit bedrijf hangt er een informele werksfeer waar je snel thuis zult voelen. Onze klant begrijpt dat jouw ontwikkeling belangrijk is. Daarom investeren zij graag samen met jou in je persoonlijke en professionele groei. Spreken deze dingen jou aan? Solliciteer dan nu! Een bruto maandsalaris tussen de € 2300,- en € 2700,-.Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.Werktijden van maandag tot en met vrijdag 07:30 – 16:00 uur.Uitzicht op een vast contract.De mogelijkheid om diverse cursussen te volgen via UBN uitzendbureau.
Bekijk vacature

Neem contact op met UBN Almere

Stuur ons vrijblijvend een bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.