Werken bij UBN

Samen met zo’n zeventig collega’s werken we vanuit onze vestigingen in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Groningen, Rotterdam, Schiphol-Rijk en Utrecht. Daarnaast zitten we inhouse bij diverse klanten en opereren we als master vendor. Dat houdt in dat we als regisseur aanspreekpunt zijn voor meerdere uitzendbureaus. We helpen onze klanten ook regelmatig met de werving en selectie van vast personeel.

Kortom, bij UBN zit je nooit stil!

Hallo nieuwe collega!

In 1991 openden Willem de Groot en zijn toenmalige compagnon onze eerste vestiging aan de Utrechtse Biltstraat. Met een gezonde dosis ambitie hielpen ze werkzoekenden aan passend werk in de logistiek en industrie. En dat doen we nog steeds.

Ons hoofdkantoor is in Bilthoven. Een pand waar ooit een grote familie woonde. Precies wat bij ons past. Want bij UBN werken we als een familie. We behandelen elkaar zoals we zelf ook behandeld willen worden. Of het nu een klant is, een collega of onze uitzendkracht.

Ben jij op zoek naar een werkgever waar je je kunt ontwikkelen en waar je met plezier werkt? Dan is UBN de perfecte plek voor jou!

Maak het verschil

Werken bij UBN betekent dat je een waardevol beroep uitoefent. Je helpt mensen om toe te treden tot de arbeidsmarkt, biedt kansen en ondersteuning bij hun ontwikkeling en groei. Dit geeft voldoening en maakt jouw werk betekenisvol.

Donderdag 2 mei: Meet & Greet in Utrecht!

Dit is jouw kans om kennis te maken met UBN…

Met een hapje en een drankje in je hand vertellen de medewerkers van UBN in Utrecht je graag over hoe een gemiddelde dag van een recruiter eruit ziet en hoe het is om bij UBN te werken.

Meer informatie en aanmelden

Wat bieden wij jou?

Vakantie­dagen
Vitaliteits- programma
Training & ontwikkeling
De allerbeste, gezonde lunches​
VrijMiBo
Toffe events
Aantrekkelijke bonusregeling

Wie ben jij?

Denk je dat je geschikt bent om een échte UBN’er te worden?

 • Plezier
  UBN’ers hebben een goede onderlinge relatie. Hierdoor kan jij met veel plezier (samen)werken met jouw collega’s.
 • Ontwikkeling
  Jij krijgt aandacht en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Hierdoor groei jij niet alleen, maar ook UBN.
 • Doen
  Succes komt niet vanzelf. UBN’ers werken daarom hard en geven net dat beetje meer. Hierdoor worden doelen bereikt.
 • Betrokken
  Bij UBN krijgen klanten een vast contactpersoon (iedereen kent elkaar bij de voornaam), wij schakelen snel en werken met korte lijnen (platte structuur). Onze klanten en uitzendkrachten willen wij écht leren kennen. We gaan altijd voor een langdurige match.

Recruiter

 • Rotterdam
 • 40
 • €2.500,00 - €2.800,00 per maand
Wil je de wereld van recruitment ontdekken? Ben je iemand die altijd al nieuwsgierig is geweest naar de magie achter hoe mensen de ideale baan vinden? Heb je een onstuitbare drive om te leren en te groeien, zelfs als je nog geen ervaring hebt? Stap dan aan boord van ons avontuur als recruiter bij UBN Rotterdam! Bij UBN Uitzendbureau Rotterdam staat de deur wagenwijd open voor nieuwe talenten. Talenten die willen schitteren in de wereld van recruitment. Laat ons je begeleiden op je reis naar succes. En ontdek de mogelijkheden om te groeien, te leren en te stralen als onze nieuwe Startende Recruiter! Wat we bieden voor jouw functie als recruiter: Een startsalaris tot 2800 euro bruto per maand, met doorgroeikansen. Eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen, 3 extra vakantiedagen door onze niet-ziek regeling. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Commercieel medewerker binnen- en buitendienst

 • Apeldoorn
 • 40
 • €2.500,00 - €2.800,00 per maand
Commercieel medewerker binnen- en buitendienst bij UBN Uitzendbureau in Apeldoorn, wat een uitdaging! Wij hebben ruimte voor iemand die commercieel en enthousiast is en klaarstaat om de carrières van anderen een boost te geven. Je hebt zelf de vrijheid om in de auto te stappen en op pad te gaan. Je gaat naar klanten en krijgt rondleidingen en neemt een kijkje achter de schermen bij de bedrijven. Wij bieden jou: een start salaris tot € 2800,00 bruto per maand met doorgroeikansen; een eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen en drie extra vrije dagen door onze niet-ziek regeling. direct een jaarcontract; heel veel opleidingsmogelijkheden; de allerleukste uitjes, etentjes en weekendjes weg.
Bekijk vacature

Junior Recruiter

 • Apeldoorn
 • 40
 • €2.500,00 - €2.700,00 per maand
Word jij onze junior recruiter bij UBN Uitzendbureau in Apeldoorn! Wij hebben ruimte voor iemand die enthousiast is en beschikt over een grote commerciële drive, lef en creativiteit. Je hebt zelf de vrijheid om in de auto te stappen en op pad te gaan. Je gaat naar klanten en krijgt rondleidingen en neemt een kijkje achter de schermen bij de bedrijven. Wij bieden jou: een startsalaris tussen de € 2500,00 en € 2700,00. een eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen en drie extra vrije dagen door onze niet-ziek regeling. direct een jaarcontract; heel veel opleidingsmogelijkheden; de allerleukste uitjes, etentjes en weekendjes weg.
Bekijk vacature

Recruiter

 • Apeldoorn
 • 40
 • €2.500,00 - €2.800,00 per maand
Recruiten is meer dan alleen cv’s doorzoeken; het is het ontdekken van verborgen talenten en het vormgeven van toekomsten. Klinkt dit je als muziek in de oren? Word dan recruiter bij UBN Uitzendbureau in Apeldoorn! Wij hebben ruimte voor iemand die enthousiast is en klaarstaat om de carrières van anderen te ondersteunen. Je hebt zelf de vrijheid om in de auto te stappen en op pad te gaan. Je gaat naar klanten en krijgt rondleidingen en neemt een kijkje achter de schermen bij de bedrijven. Wij bieden jou: een start salaris tot € 2800,00 bruto per maand met doorgroeikansen; een eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen en drie extra vrije dagen door onze niet-ziek regeling. direct een jaarcontract; heel veel opleidingsmogelijkheden; de allerleukste uitjes, etentjes en weekendjes weg.
Bekijk vacature

Recruiter

 • Amsterdam
 • 40
 • €2.800,00 per maand
Waarom UBN?Bij UBN Uitzendbureau gaan we verder dan alleen maar werk. We bieden een avontuur, een reis die je laat groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Stap in onze wereld en ontdek waarom werken als Recruiter bij UBN zo bijzonder is! De UBN ExperienceBij ons draait alles om groei, ontwikkeling en samenwerking. We zijn meer dan alleen een uitzendbureau; we zijn een team. Een team waarin iedereen elkaar steunt en aanmoedigt, waar ruimte is voor plezier en waar we successen samen vieren. Wat maakt werken als Recruiter bij UBN zo uniek?1. Groei en ontwikkeling: Bij UBN krijg je alle ruimte om te groeien. Ontdek je talenten, volg trainingen en bouw aan een succesvolle carrière.2. Samenwerking en support: Hier ben je nooit alleen. Ons team staat altijd voor je klaar, of het nu gaat om hulp bij een lastige taak. Of een luisterend oor na een hectische dag.3. Vrijheid en verantwoordelijkheid: We geloven in je kracht. Bij UBN krijg je de vrijheid om te ondernemen en initiatief te tonen. Met de ondersteuning die je nodig hebt om te slagen. Wat we bieden: Maandsalaris tot 2800 per maand, met doorgroeikansen. Eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen, 3 extra vakantiedagen door onze niet-ziek regeling. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Wil jij extra informatie over één van deze vacatures? Neem contact op!