UBN Schiphol-Rijk

Over UBN Schiphol-Rijk

Een belangrijke klant van onze vestiging op Schiphol-Rijk is WWT.

WWT verzorgt de totale distributie op het gebied van magazijn-, voorraad- en transportbeheer. Zij bieden een op maat gemaakte oplossing voor transport en opslag van goederen. De organisatie is een top wereldspeler op het gebied van transport en logistieke diensten in 32 landen. Ruim 20 locaties zijn in Nederland gevestigd waaronder in Amsterdam, waarvoor wij nieuwe uitzendkrachten zoeken.

De magazijnen van WWT zijn ruim en bieden genoeg opslag capaciteit voor verscheidene producten. Op de afdeling warehousing zijn wij op zoek naar material handlers. Daarnaast staan de vacatures reachtruck chauffeurs, orderpickers, checkers en counters altijd open. Heb jij meer ervaring? Het is ook mogelijk om te solliciteren op vacatures als planner, team lead en supervisor. Wanneer jij bij WWT aan de slag gaat, krijg je hier alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en mogelijkheden om door te groeien!

Op het moment dat je bij ons solliciteert zullen wij jouw cv en motivatie bekijken. Zien wij een klik met onze opdrachtgever? Dan sturen wij jou een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek zal plaatsvinden op onze vestiging op de van Woustraat in Amsterdam. Meer weten over werken via UBN? Kijk dan hier. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw werkervaring en wensen voor een nieuwe uitdaging. Daarnaast geven wij wat extra informatie over de werkzaamheden en het bedrijf. Zien wij dan nog steeds een klik en ben jij ook enthousiast? Dan stellen wij je gelijk voor bij de opdrachtgever. Is de opdrachtgever ook enthousiast over jouw cv? Dan zullen zij jou uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Zij willen natuurlijk ook graag beoordelen of de klik die wij hebben gezien terecht is. Zijn jullie beide daarna net zo enthousiast als wij zijn? Dan zien we je graag nog één keer op onze vestiging om het papierwerk in orde te maken! Op het moment dat zij tevreden zijn over jouw prestaties dan zullen zij jou overnemen op contract.

Team Schiphol-Rijk

Amber

Manager inhouses

Patricia

Inhouse Consultant

Neem contact op met UBN Schiphol-Rijk

Stuur ons vrijblijvend een bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.