Inhouse

UBN Uitzendbureau is al ruim 32 jaar dé specialist voor logistiek, industrieel en administratief personeel tot en met MBO+ niveau. Met onze inhouse oplossingen ontzorgen wij organisaties in de logistieke en industriële branche die behoefte hebben aan een flexibele inzet van uitzendkrachten.

Volledige ontzorging met UBN

UBN Uitzendbureau maakt uw organisatie én uitzendkrachten blij. Als verlengstuk van uw organisatie in de logistieke en industriële branche dragen wij graag een grote steen bij. Doordat de inhouse oplossing gekoppeld wordt aan één specifieke vestigingsmanager is er continu één contactpersoon. Hij of zij is  zoveel als wenselijk bij u op kantoor aanwezig en is daarmee echt een verlengstuk van uw organisatie!

Een inhouse oplossing is puur maatwerk. Ons uitgangspunt is altijd dat wij uw organisatie geheel ontzorgen en wij een lange termijn relatie met elkaar op kunnen bouwen.

Uw voordelen als u UBN 'inhouse' haalt

  • Creëer de ideale flexibiliteit in uw medewerkerspool.
  • Kostenbesparing door een optimale en efficiënte personeelsbezetting.
  • Speel direct in op marktontwikkelingen.
  • Uw personeel wordt ontlast, uitzendkrachten gaan met vragen direct naar onze inhouse consultant.
  • De inhouse consultant is écht een verlengstuk van uw personeelsorganisatie.
  • Indien gewenst, kan ook de planning van het vaste personeel door UBN verzorgd worden.

Wilt u ook geheel ontzorgd worden? Wij maken graag kennis.

Referenties

Onze core business focust zich op de logistiek en industrie. Ploegendiensten beginnen bijvoorbeeld vaak ’s ochtends vroeg, terwijl de HR-afdeling op kantoortijden werkt. Als je dan twee zieken hebt, mis je een aantal uur werktijd voordat je een andere uitzendkracht hebt kunnen inschakelen. Wij ondervangen het probleem tijdig en kunnen zorgen voor een alternatief, waardoor je geen of weinig productietijd mist. Hebben de flexwerkers vragen? Dan kunnen ze meteen bij de consultant terecht, waardoor het vaste personeel ontlast wordt. Wij zijn er namelijk op gericht op alle fronten mee te werken. Is er daarnaast sprake van een piek? Doordat onze consultants als een verlangstuk van jouw organisatie gezien kunnen worden zijn zij altijd op de hoogte van alles wat er speelt. Daarom kunnen wij meteen opschalen.

Als HR manager kan ik UBN Uitzendbureau ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige partner voor personeelsbeheer. Dankzij UBN hebben wij de afgelopen 32 jaar kunnen vertrouwen op een stabiele en betrouwbare ondersteuning van ons productieproces.

Persoonlijk werk ik als General teamleader (verantwoordelijk voor de instroom en planning) al jaren prettig, constructief en efficiënt samen met de verschillende collega’s van UBN. Met een steeds veranderde markt van vraag en aanbod , arbeidsmigratie en/of nieuwe wetgeving is het belangrijk dat er tijdig, betrouwbaar en/of flexibel meebewogen wordt. Hierin wordt gezamenlijk voorzien door transparante en directe communicatie en/of handelen.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact op!

Stel uw vraag of meld uw vacature aan