Klantenservice vacatures

Vacatures (2)

Klantenservice medewerker

  • Nieuwegein
  • 40
  • € 2543 - € 3347 per maand

Ben jij een echte babbel en heb jij je woordje altijd wel klaar? WE NEED YOU! Zijn enthousiast, behulpzaam, sociaal en klantvriendelijk woorden die je wel bekend voorkomen? Lees dan gauw door om meer te weten te komen over de functie van klantenservice medewerker!

Een salaris tussen € 15,89...

Customer Care Medewerker

  • Utrecht
  • 32
  • € 2200 - € 2275

Krijg je energie van klantcontact en help je graag de klant op weg? Dan is deze vacature als customer care medewerker zeker iets voor jou.

Werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 – 17:30 uur.

Een salaris tussen de € 13,00 en € 15,00 bruto per uur.

Reiskostenverg...

Klantenservice medewerker

De benaming van de vacature zegt het al, jij verleent service aan de klant. Jij bent een belangrijke schakel tussen klant en de organisatie. Door antwoord te geven op de vragen van de klant en met jouw advies zorg je ervoor dat de klant tevreden en gerustgesteld is. De ene keer spreek je de klant telefonisch en de andere keer stuur je een bericht via de e-mail.

Fulltime of parttime

Bij UBN Uitzendbureau vind je verschillende klantenservice vacatures. Zowel fulltime als parttime kan je de vacature uitoefenen. Het is belangrijk dat je de gesprekken goed administratief afhandelt zodat jouw collega’s precies weten wat er met de klant besproken is op de momenten dat jij niet aanwezig bent.

De eisen voor Klantenservice vacatures

Ervaring of een diploma is niet altijd nodig. Met begeleiding of kleine training kan je snel aan de slag. Om op de juiste manier met de klant te communiceren helpt het als je van nature klantvriendelijk, stressbestendig en communicatief vaardig bent.

Kom bij onze vestiging langs. UBN wil graag horen wat jouw persoonlijke motivatie is. Daarom nodigen we je de eerste keer altijd bij ons op kantoor uit voor een persoonlijk gesprek. Zo bepalen onze medewerkers snel in welk bedrijf jij het beste tot je recht komt.

Maak een afspraak voor een persoonlijk besprek bij een van onze vestigingen.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact op!

Stel je vraag of meld je vacature aan