UBN Hoofdkantoor

Hoofdkantoor

In Bilthoven zitten de ondersteunende afdelingen van UBN Uitzendbureau. Onze collega’s van HR, Recruitment, Finance, ICT & Proces en Marketing & Communicatie werken dagelijks keihard om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Een mooi kantoor met goede werkplekken, heerlijke lunches en vlakbij het centrum (met treinstation!). De werkweek eindigen we vrijwel altijd met een goede borrel. Ook houden we regelmatig (maar minimaal ieder kwartaal) een evenement met alle collega’s van UBN. We vinden het namelijk altijd leuk om elkaar op een leuke locatie te ontmoeten en het leven te vieren.

Bereikbaarheid & parkeren

Kom je met het openbaar vervoer? Dan stopt de bus (lijn 58 en 77) bijna naast ons kantoor. Treinstation Bilthoven is op ongeveer 7 minuten loopafstand.

Bij het hoofdkantoor zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Team Hoofdkantoor

Willem

Algemeen directeur

Roxanne

Regiodirecteur

Kathelijne

Regiodirecteur

Rosan

HR Manager

Taliah

HR Functionaris

Nathalie

Senior Recruiter

Suzanne

Recruiter

Weronika

Verzuimspecialist

Jeroen

Marketing & Communicatie Manager

Pablo

Grafisch Ontwerp & DTP

Moara

Social Media Marketeer

Sterre

Stagiair

Maurits

Proces & ICT Manager

Jesse

Applicatiebeheerder

Manouk

Data-analyst

Erwin

Financial Controller

Sigrid

(Financieel) Administrateur

Rianne

Financieel Administratief Medewerker

Recruiter

 • Schiphol Rijk
 • 40
 • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben jij klaar voor een avontuurlijke carrière als recruiter bij UBN Uitzendbureau op Schiphol-Rijk?Wil jij werken in een ambitieus en informeel team waar jij wordt gewaardeerd? Je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in ons mooiste vak! Als recruiter ga je aan de slag met een grote logistieke klant bij op Schiphol-Rijk. Naast het plannen en testen van onze uitzendkrachten rij jij regelmatig naar de klant toe om ter plekke alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we jou? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Gebruik maken van een poolauto, laptop en telefoon. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Accountspecialist

 • Schiphol Rijk
 • 40
 • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben jij klaar voor een avontuurlijke carrière als accountspecialist bij UBN Uitzendbureau op Schiphol-Rijk? Naast jouw sterke planningskwaliteiten ben je ook super communicatief en vind je het fijn met mensen te werken. Bij UBN hebben we een geweldige kans voor je! Als accountspecialist ga je aan de slag met een grote logistieke klant op twee locaties, Amsterdam en Rotterdam. Naast het plannen rij jij dagelijks naar deze locaties toe om ter plekke alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we jou? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Een auto van de zaak, laptop en telefoon zijn geregeld. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Parttime Inhouse Recruiter

 • Den Hoorn
 • 24
 • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben je klaar om als parttime inhouse recruiter bij UBN Uitzendbureau avontuurlijk werk te doen? Direct op onze locatie bij Santrade in Den Hoorn? Naast je sterke planningskwaliteiten ben je ook super communicatief en vind je het fijn met mensen te werken. Bij UBN in Den Hoorn hebben we een geweldige kans voor je! Als parttime inhouse recruiter ga je aan de slag bij Santrade, een grote logistieke klant in Den Hoorn. Naast het plannen heb je dagelijks contact om meteen alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we je? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00 op fulltime basis. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Een laptop en telefoon liggen voor je klaar. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Planner

 • Schiphol Rijk
 • 40
 • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben jij klaar voor een avontuurlijke carrière als planner bij UBN Uitzendbureau op Schiphol-Rijk? Naast jouw sterke planningskwaliteiten ben je ook super communicatief en vind je het fijn met mensen te werken. Bij UBN op Schiphol-Rijk hebben we een geweldige kans voor je! Als planner ga je aan de slag met een grote logistieke klant bij diverse locaties op Schiphol-Rijk. Naast het plannen rij jij dagelijks naar de locaties toe om ter plekke alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we jou? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Gebruik maken van een poolauto, laptop en telefoon. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Recruiter

 • Schiphol Rijk
 • 40
 • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben jij klaar voor een avontuurlijke carrière als inhouse recruiter bij UBN Uitzendbureau op Schiphol-Rijk? Naast jouw sterke planningskwaliteiten ben je ook super communicatief en vind je het fijn met mensen te werken. Bij UBN op Schiphol-Rijk hebben we een geweldige kans voor je! Als inhouse recruiter ga je aan de slag met een grote logistieke klant bij diverse locaties op Schiphol-Rijk. Naast het plannen rij jij dagelijks naar de locaties toe om ter plekke alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we jou? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Gebruik maken van een poolauto, laptop en telefoon. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

De perfecte vacature nog niet gevonden?

Kies jij liever voor een snel en vrijblijvend gesprek? Wij helpen jou graag met zoeken naar de perfecte baan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.