UBN Hoofdkantoor

Hoofdkantoor

In Bilthoven zitten de ondersteunende afdelingen van UBN Uitzendbureau. Onze collega’s van HR, Recruitment, Finance, ICT & Proces en Marketing & Communicatie werken dagelijks keihard om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Een mooi kantoor met goede werkplekken, heerlijke lunches en vlakbij het centrum (met treinstation!). De werkweek eindigen we vrijwel altijd met een goede borrel. Ook houden we regelmatig (maar minimaal ieder kwartaal) een evenement met alle collega’s van UBN. We vinden het namelijk altijd leuk om elkaar op een leuke locatie te ontmoeten en het leven te vieren.

Bereikbaarheid & parkeren

Kom je met het openbaar vervoer? Dan stopt de bus (lijn 58 en 77) bijna naast ons kantoor. Treinstation Bilthoven is op ongeveer 7 minuten loopafstand.

Bij het hoofdkantoor zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Team Hoofdkantoor

Willem

Algemeen directeur

Roxanne

Regiodirecteur
+31 651069896

Kathelijne

Regiodirecteur

Rosan

HR Manager

Taliah

HR Functionaris

Nathalie

Senior Recruiter

Suzanne

Recruiter

Weronika

Verzuimspecialist

Jeroen

Marketing & Communicatie Manager

Pablo

Grafisch Ontwerp & DTP

Moara

Social Media Marketeer

Sterre

Stagiair

Maurits

Proces & ICT Manager

Jesse

Applicatiebeheerder

Manouk

Data-analyst

Erwin

Financial Controller

Sigrid

(Financieel) Administrateur

Rianne

Financieel Administratief Medewerker

Recruiter

 • Amsterdam
 • 40
 • €2.800,00 per maand
Waarom UBN?Bij UBN Uitzendbureau gaan we verder dan alleen maar werk. We bieden een avontuur, een reis die je laat groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Stap in onze wereld en ontdek waarom werken als Recruiter bij UBN zo bijzonder is! De UBN ExperienceBij ons draait alles om groei, ontwikkeling en samenwerking. We zijn meer dan alleen een uitzendbureau; we zijn een team. Een team waarin iedereen elkaar steunt en aanmoedigt, waar ruimte is voor plezier en waar we successen samen vieren. Wat maakt werken als Recruiter bij UBN zo uniek?1. Groei en ontwikkeling: Bij UBN krijg je alle ruimte om te groeien. Ontdek je talenten, volg trainingen en bouw aan een succesvolle carrière.2. Samenwerking en support: Hier ben je nooit alleen. Ons team staat altijd voor je klaar, of het nu gaat om hulp bij een lastige taak. Of een luisterend oor na een hectische dag.3. Vrijheid en verantwoordelijkheid: We geloven in je kracht. Bij UBN krijg je de vrijheid om te ondernemen en initiatief te tonen. Met de ondersteuning die je nodig hebt om te slagen. Wat we bieden: Maandsalaris tot 2800 per maand, met doorgroeikansen. Eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen, 3 extra vakantiedagen door onze niet-ziek regeling en de mogelijkheid om 10 vakantiedagen bij te kopen. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Recruiter

 • Utrecht
 • 40
 • €2.800,00 per maand
Wil jij werken waar het bruist? Stap in de wereld van UBN! Bij ons in Utrecht is geen dag hetzelfde. Zin om niet alleen achter je bureau te zitten, maar ook erop uit te gaan om klanten te bezoeken? Ontdek de perfecte start van jouw carrière als Recruiter! Wat we bieden: Maandsalaris tot 2800 per maand, met doorgroeikansen. Eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen en 3 extra vrije dagen door onze niet-ziek regeling. De mogelijkheid om 10 extra vakantiedagen te kopen. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Administratief medewerker

 • Amsterdam
 • 40
 • €3.000,00 per maand
Als administratief medewerker word jij onderdeel van ons dynamische team in Amsterdam en op Schiphol-Rijk. Naast jouw sterk administratieve kwaliteiten ben je ook super communicatief en vind je het fijn met mensen te werken. Bij UBN hebben we een geweldige kans voor je! Als administratief medewerker ga je aan de slag met twee grote klanten. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een directe collega voor elke klant! Wat bieden we je? Maandsalaris tot 3.000 per maand met doorgroeikansen. Eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen en drie extra vrije dagen door onze niet-ziek regeling.
Bekijk vacature

Administratief medewerker

 • Schiphol Rijk
 • 40
 • €3.000,00 per maand
Als administratief medewerker word jij onderdeel van ons dynamische team op Schiphol-Rijk. Naast jouw sterk administratieve kwaliteiten ben je ook super communicatief en vind je het fijn met mensen te werken. Bij UBN op Schiphol-Rijk hebben we een geweldige kans voor je! Als administratief medewerker ga je aan de slag met twee grote klanten. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een directe collega voor elke klant! Wat bieden we je? Maandsalaris tot 3.000 per maand met doorgroeikansen. Eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen en drie extra vrije dagen door onze niet-ziek regeling.
Bekijk vacature

Planner

 • Schiphol Rijk
 • 40
 • €3.000,00 per maand
Ben jij klaar voor een avontuurlijke carrière als planner bij UBN Uitzendbureau op Schiphol-Rijk? Naast jouw sterke planningskwaliteiten ben je ook super communicatief en vind je het fijn met mensen te werken. Bij UBN op Schiphol-Rijk hebben we een geweldige kans voor je! Als planner ga je aan de slag met twee grote logistieke klanten. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een directe collega voor elke klant! Wat bieden we je? Maandsalaris tot 3.000 per maand met doorgroeikansen. Eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen en drie extra vrije dagen door onze niet-ziek regeling.
Bekijk vacature

De perfecte vacature nog niet gevonden?

Kies jij liever voor een snel en vrijblijvend gesprek? Wij helpen jou graag met zoeken naar de perfecte baan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.