Ontwikkeling en opleiding

Werk je bij UBN Uitzendbureau? Dan bieden wij jou training en ondersteuning. Een opleiding of een training volgen bij UBN is helemaal gratis.

 

Jouw contactpersoon bij UBN vertelt je graag meer over de mogelijkheden en wat de voorwaarden zijn.

Hoe kan UBN jou helpen?

Training
Minder stress, meer energie

Heb je stress of word het je soms teveel? Heb je vaak hoofdpijn? Last van je rug? Heb je moeite met slapen? Zitten je nek en schouders vast? Dan is de training ‘Minder stress, meer energie’ echt iets voor jou. Je leert in zes weken beter om te gaan met stress door te leren waar het vandaan komt. Gesteund door een coach.

Interesse? Neem contact op met jouw contactpersoon bij UBN.

Budgetcoaching

Maak je je zorgen om je financiële situatie? Dan is Budgetcoaching iets voor jou.

Je gaat samen met een Budgetcoach aan de slag om je financiële situatie in kaart te brengen. Ook helpt een coach bij het contact met de verschillende instanties en weet alles over de verschillende regelingen en toeslagen.

Interesse? Neem contact op met jouw contactpersoon bij UBN.Volg gratis een opleiding

Doorgroeien en meer kans op werk? Volg dan een gratis opleiding en vergroot je kans!

Tijdens je werkperiode is het belangrijk om te blijven groeien. Daarom krijg je gratis toegang tot ons online leerplatform waar je kunt kiezen uit verschillende opleidingen.

Interesse? Neem contact op met jouw contactpersoon bij UBN.Opleidingen en certificaten

Doorgroeien en meer kans op werk? Bij UBN kan dat! Hieronder zie je een aantal voorbeelden waar je uit kunt kiezen.

Heftruckcertificaat

Wil je een heftruckcertificaat behalen? Een heftruck besturen vereist begeleiding van een instructeur. Zo leer je veilig rijden en de werkomgeving veilig houden. Een heftruckcertificaat toont aan dat je een deskundige opleiding hebt gevolgd. Het laat zien dat je weet hoe je een heftruck moet bedienen en welke regels gelden. UBN werkt samen met een gespecialiseerd opleidingsinstituut voor heftrucklessen. Belangrijk om te weten:

  • Duur: afhankelijk van jouw kennis, maximaal 2 dagen.
  • Theorie en praktijk.
  • Certificaat geldig voor 5 jaar.
  • Vanaf 16 jaar mag je met een certificaat onder toezicht rijden, vanaf 18 jaar zelfstandig.

Reachtruckcertificaat​

Verschil heftruck en reachtruck: Heftrucks tillen tot 4,5 meter, reachtrucks kunnen tot 12 meter hoogte reiken. Een reachtruck heeft één achterwiel in het midden, waardoor de draaicirkel klein is. Heftrucks hebben twee wielen achter voor stabiliteit.

  • De zitpositie is anders. Bij een heftruck zit je recht achter de landing, met je blik richting het hefmechanisme. Bij een reachtruck zit je een kwartslag gedraaid. Je hebt dus een ander blikveld.
  • Met een reachtruck mag je alleen binnen rijden. Heftrucks zijn voorzien van luchtbanden, daarom mogen ze ook buiten en op de openbare weg gebruikt worden.

Opleiding reachtruck

Net als bij een heftruck besturing wordt er bij een reachtruck functie aangeraden om een reachtrucktraining te volgen. Hiermee voorkom je ongelukken, je weet welke gevaren er zijn en hoe je veilig werkt.

Heb je de opleiding goed voldaan, dan ontvang jij een officieel erkend certificaat die je bij je dient te dragen op het werk. Je reachtruck certificaat geldt net als een rijbewijs voor de auto, maar dan een bewijs dat je bevoegd bent om te rijden op de reachtruck.

UBN werkt samen met een gespecialiseerd opleidingsinstituut waar je reachtruck lessen of opfris lessen kan volgen. Belangrijk om te weten:

  • De duur van de opleiding is afhankelijk van je kennis met het rijden van een reachtruck. Maximale tijd is 2 dagen.
  • De reachtruck opleiding bevat een theorie en een praktijkgedeelte.
  • Het reachtruckcertificaat is 5 jaar geldig.
  • Je mag vanaf 16 jaar met een reachtruckcertificaat en altijd onder toezicht met een reachtruck rijden. Vanaf 18 jaar mag je met een reachtruckcertificaat zelfstandig in een reachtruck rijden.

VCA certificaat

Een VCA training is een instrument om beter aan de Arbowet te kunnen voldoen. Je doet kennis op over veiligheid en krijgt inzicht in het herkennen van onveilige situaties. Na de training kan je beter op bepaalde situaties inspelen door de juiste maatregelen te nemen om ongevallen te voorkomen. Daardoor wordt jij bewust van de veiligheid en gezondheid op jouw werkplek.

VAPRO opleiding

Met een VAPRO opleiding krijg je actuele kennis van de proces industrie. Met het behalen van dit waardevolle certificaat kan je als operator aan het werk. Een operator draagt namelijk de verantwoordelijkheid voor één machine of meerdere machines die producten maken en/of bewerken.

Taalcursussen en overige cursussen

Bij UBN bieden we ook de mogelijkheid om taalcursussen te volgen om jouw inzetbaarheid te vergroten. Is een andere opleiding nodig om te starten aan jouw ideale baan? Vraag naar de mogelijkheden, wij komen graag in contact.