Review Policy

Review Policy voor UBN Uitzendbureau

Bij UBN Uitzendbureau hechten we veel waarde aan transparantie en betrouwbaarheid, en we willen ervoor zorgen dat onze klanten de meest relevante en waardevolle informatie krijgen uit de reviews die we tonen. Daarom hebben we een review policy opgesteld die voldoet aan de nieuwe regels voor online verkoop (in effect vanaf mei 2022).

1. Selectie van reviews

We kiezen ervoor om enkele mooie 4 of 5 sterren reviews te tonen waarvan wij denken dat de lezer er wat aan heeft. Dit doen we om ervoor te zorgen dat de reviews die we laten zien een representatieve weergave zijn van de klantervaringen bij UBN Uitzendbureau. 

2. Nepreviews

We hanteren een strenge inspanningsplicht om nepreviews te voorkomen. We controleren de echtheid van reviews door verschillende maatregelen te nemen, zoals het controleren van IP-adressen en het verifiëren van klantinformatie. Negatieve reviews zullen niet zomaar worden verwijderd, tenzij ze aantoonbaar nep zijn.

3. Gesponsorde reviews

We zullen nooit reviewers betalen of voordelen geven in ruil voor een review zonder dit duidelijk aan te geven. Als een review gesponsord is, zullen we dit expliciet vermelden met een label zoals “Gesponsord”.

4. Moderatie van reviews

Negatieve reviews zullen niet zonder vermelding worden verwijderd en alleen de positieve reviews worden getoond. We zullen reviews eerlijk en evenwichtig modereren en negatieve reviews alleen verwijderen als we kunnen aantonen dat ze vals en onrechtmatig zijn.

5. Externe reviewplatforms

We moedigen klanten aan om hun ervaringen te delen op externe reviewplatforms zoals Google of Trustpilot. Deze platforms voldoen aan de informatieplicht over reviews en zorgen voor een onafhankelijke en betrouwbare verzameling van klantbeoordelingen. We gebruiken ook uitsluitend reviews van deze platformen. 

6. Beoordeling van gemiddelde score

We zullen duidelijk aangeven hoe we de gemiddelde score berekenen voor een product of dienst, zodat klanten een transparant beeld hebben van de algehele kwaliteit. In het geval van UBN Uitzendbureau komt het gemiddelde van Google review. Omdat deze samenwerkt met Trustpilot en een combinatie van reviews weergeeft.

7. Verantwoording en reactie op negatieve reviews

We nemen negatieve reviews serieus en zullen deze analyseren en gebruiken als leermomenten om onze dienstverlening te verbeteren. We zullen op een professionele en respectvolle manier reageren op negatieve reviews, waarbij we de klant persoonlijk aanspreken en proberen het probleem op te lossen of tegemoet te komen aan de klant.

8. Informatieplicht en review policy

We zullen duidelijk en transparant communiceren over onze review policy op onze website. We leggen uit hoe we omgaan met reviews, hoe we nepreviews tegengaan en welke maatregelen we nemen om de betrouwbaarheid van de reviews te waarborgen. 

We hopen dat deze review policy bijdraagt aan een transparante en betrouwbare weergave van de klantervaringen bij UBN Uitzendbureau. Bij vragen of opmerkingen over onze review policy staan we altijd klaar om deze te beantwoorden.