Master Vendor

Werkt u met meerdere uitzendbureaus en wilt u één aanspreekpunt voor planning en facturatie? Dat kan! UBN Uitzendbureau heeft ruime ervaring met een makelaar-constructie, ook wel een Master Vendor genoemd.

UBN vult de planning en schakelt met alle uitzendbureaus

UBN Uitzendbureau ontzorgt organisaties in de logistieke en industriële branche. Het vullen van de planning is prioriteit nummer één en hier neemt UBN Uitzendbureau maar al te graag de volledige verantwoordelijkheid voor. Wij zetten niet alleen eigen uitzendkrachten in, maar schakelen ook met andere uitzendbureaus om de planning ingevuld te krijgen in tijden van schaarste op de arbeidsmarkt.

Momenteel werken wij bij meerdere opdrachtgevers middels deze dienstverlening. Wij brengen u graag in contact met deze opdrachtgevers, zodat zij u de ervaringen met UBN kunnen vertellen.

Uw voordelen met UBN als Master Vendor

  • UBN Uitzendbureau is uw aanspreekpunt voor de gehele medewerkerspool. Ook die van andere uitzendbureaus.
  • Alles overzichtelijk op één factuur.
  • Uw personeel wordt ontlast, uitzendkrachten gaan met vragen direct naar onze de consultant van UBN.
  • UBN is écht een verlengstuk van uw personeelsorganisatie.

Wilt u ook geheel ontzorgd worden? Wij maken graag kennis.

Jasper

Salesmanager Amsterdam, Rotterdam, Utrecht
06 13 79 88 49

Demi

Salesmanager Almere, Apeldoorn, Groningen
06 57 71 35 41

Referenties

Onze core business focust zich op de logistiek en industrie. Ploegendiensten beginnen bijvoorbeeld vaak ’s ochtends vroeg, terwijl de HR-afdeling op kantoortijden werkt. Als je dan twee zieken hebt, mis je een aantal uur werktijd voordat je een andere uitzendkracht hebt kunnen inschakelen. Wij ondervangen het probleem tijdig en kunnen zorgen voor een alternatief, waardoor je geen of weinig productietijd mist. Hebben de flexwerkers vragen? Dan kunnen ze meteen bij de consultant terecht, waardoor het vaste personeel ontlast wordt. Wij zijn er namelijk op gericht op alle fronten mee te werken. Is er daarnaast sprake van een piek? Doordat onze consultants als een verlengstuk van jouw organisatie gezien kunnen worden zijn zij altijd op de hoogte van alles wat er speelt. Daarom kunnen wij meteen opschalen.

Mede-eigenaar Harry Noorlander

UBN uitzendbureau hebben wij al langer een mooie samenwerking mee. Wij weten precies van elkaar wat er nodig is aan uitzendkrachten en dit werpt zijn vruchten af voor Bulthuis en UBN. De eerlijke en duidelijke communicatie van beide kanten naar de uitzendkrachten toe staat hierin centraal. Uitzendkrachten die zich gehoord voelen en gewaardeerd, staat bij UBN en Bulthuis op nummer 1! Ik kan mij geen betere uitzendbureau voorstellen voor Bulthuis. Dus ik wist het wel als ik nog geen zaken deed met UBN!

Bulthuis Truck- en Traileronderdelen – Job Kuiper

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.