UBN Inhouse MIM

Recruiter

  • Schiphol Rijk
  • 40
  • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben jij klaar voor een avontuurlijke carrière als recruiter bij UBN Uitzendbureau op Schiphol-Rijk?Wil jij werken in een ambitieus en informeel team waar jij wordt gewaardeerd? Je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in ons mooiste vak! Als recruiter ga je aan de slag met een grote logistieke klant bij op Schiphol-Rijk. Naast het plannen en testen van onze uitzendkrachten rij jij regelmatig naar de klant toe om ter plekke alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we jou? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Gebruik maken van een poolauto, laptop en telefoon. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Accountspecialist

  • Schiphol Rijk
  • 40
  • €2.600,00 - €3.000,00 per maand
Ben jij klaar voor een avontuurlijke carrière als accountspecialist bij UBN Uitzendbureau op Schiphol-Rijk? Naast jouw sterke planningskwaliteiten ben je ook super communicatief en vind je het fijn met mensen te werken. Bij UBN hebben we een geweldige kans voor je! Als accountspecialist ga je aan de slag met een grote logistieke klant op twee locaties, Amsterdam en Rotterdam. Naast het plannen rij jij dagelijks naar deze locaties toe om ter plekke alles te regelen voor onze uitzendkrachten en de klant. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een team! Wat bieden we jou? Een startsalaris tussen de € 2600,00 en € 3.000,00. Eindejaarbonus, 27 vakantiedagen en een supergaaf kerstpakket. Volop kansen voor ontwikkeling. Een auto van de zaak, laptop en telefoon zijn geregeld. Direct een jaarcontract.
Bekijk vacature

Production worker

  • OUDE MEER
  • 40
  • €14,18 per uur
Material in Motion, located in Oude Meer, is actively seeking motivated individuals for full-time day shift positions on weekdays. We are offering an immediate start for this production worker role, and no prior experience is required.As a member of our team, your primary responsibility will be assembling motherboards. What do we offer you as a production worker? Competitive salary of €14.18 per hour. Consistent working hours from 08:00 to 16:30. Travel expenses of €0.19 per kilometer, up to a maximum of €13.30 per day. 25 paid holiday days. A friendly and professional team.
Bekijk vacature

Team MIM

Amber

Manager inhouses

Patricia

Inhouse Consultant

Over MIM

UBN Uitzendbureau verzorgt een groot gedeelte van het productiepersoneel en daarbij behorende planning van een grote internationale organisatie in Oude Meer op Schiphol-Rijk. Onze collega’s staan dag in, dag uit voor onze uitzendkrachten klaar! Niets is te gek en er wordt altijd in oplossingen gedacht. Op die manier kunnen wij op maat gemaakte diensten leveren die zowel voor deze grote klant, als onze uitzendkrachten optimaal is!

Dit grote bedrijf produceert moederboards voor allerlei computers. Omdat het bedrijf internationaal is, is het belangrijk en verplicht dat je Engels spreekt. Zij zijn voornamelijk op zoek naar productiepersoneel. Dat betekent dat jij verantwoordelijk bent voor het assembleren van de verschillende moederboards. Alle instructies zijn in het Engels, vandaar ook dat dit de voertaal is op de werkvloer. Het assembleren gebeurt aan de lopende band, het moet voor jou dus geen probleem zijn om de hele dag op je benen te staan!

Ben jij geïnteresseerd in een van onze vacatures bij Schiphol-Rijk in Oude Meer? Kijk voor meer inhoudelijke informatie hier. Wil jij weten wat voor werkgever UBN is? Kijk dan hier. Je kan bij ons op verschillende manieren solliciteren. Of je solliciteert direct via de vacature, of je stuurt jouw cv + motivatie naar: mim@ubnuitzendbureau.com Onze collega’s nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op! See below for the English version

Neem contact op met UBN MIM

Stuur ons vrijblijvend een bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.