UBN Inhouse MIM

Accountmanager

  • Schiphol Rijk
  • 40
  • €3.000,00 per maand
Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als Accountmanager? Bij UBN op Schiphol-Rijk hebben we een geweldige kans voor je! Als Accountmanager ga je aan de slag met twee grote klanten. En het beste deel? Je doet dit niet alleen, maar samen met een directe collega voor elke klant! Wat bieden we je? Maandsalaris tot 3.000 per maand (en inhousetoeslag van 100 euro) met doorgroeikansen. Eindejaarbonus tot 16% van je bruto jaarsalaris. 27 vakantiedagen en drie extra vrije dagen door onze niet-ziek regeling.
Bekijk vacature

Stagiair

  • Schiphol-Rijk
  • 32
  • €350,00
Wij bieden:UBN biedt jou de mogelijkheid om jouw kennis verder te ontwikkelen in de praktijk! Dit kan binnen een gezellige organisatie waar plezier en ontwikkeling centraal staat! Daarnaast verzorgen wij dagelijks de lunch en ben je natuurlijk welkom op onze fantastische personeelsfeestjes. Ook ontvang je een stagevergoeding van 350 euro bij een fulltime stageweek. Werktijden zijn van 08.30 uur tot 17.30 uur.
Bekijk vacature

Inhouse Recruiter

  • Schiphol-Rijk
  • 40
  • €2.200,00 - €3.000,00 per maand
Op Schiphol vind je een mooi kantoor waar je jouw nieuwe collega’s kan vinden. Manager Inhouses Amber en recruiters Weronika, Patricia, Lorenzo en Michael staan te trappelen om jou hier te verwelkomen. Ondanks dat zij verantwoordelijk zijn voor verschillende klanten werken ze ook graag samen. Als het bij de ene klant rustig is wordt er zonder moeite ingesprongen bij de andere klant. Binnen dit gezellige team sta je er dan ook nooit alleen voor. Er is genoeg ruimte voor eigen inbreng. Zie je een nieuw project wat opgepakt kan worden bij de klant? Duik er dan in en zorg er samen met je collega’s voor dat het een groot succes wordt. Verder krijg je bij UBN: Een salaris tussen de 2.200 EUR en 3.000 EUR bruto per maand exclusief toeslagen en onkostenvergoeding; Een eindejaar- en niet ziek zijn-bonus; 26 vakantiedagen; Een contract voor 7 maanden, die bij goed functioneren wordt omgezet naar een vaste aanstelling; Veel opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern.
Bekijk vacature

Team MIM

Amber

Manager inhouses

Patricia

Inhouse Consultant

Lorenzo

Inhouse Consultant

Over MIM

UBN Uitzendbureau verzorgt een groot gedeelte van het productiepersoneel en daarbij behorende planning van een grote internationale organisatie in Oude Meer op Schiphol-Rijk. Onze collega’s staan dag in, dag uit voor onze uitzendkrachten klaar! Niets is te gek en er wordt altijd in oplossingen gedacht. Op die manier kunnen wij op maat gemaakte diensten leveren die zowel voor deze grote klant, als onze uitzendkrachten optimaal is!

Dit grote bedrijf produceert moederboards voor allerlei computers. Omdat het bedrijf internationaal is, is het belangrijk en verplicht dat je Engels spreekt. Zij zijn voornamelijk op zoek naar productiepersoneel. Dat betekent dat jij verantwoordelijk bent voor het assembleren van de verschillende moederboards. Alle instructies zijn in het Engels, vandaar ook dat dit de voertaal is op de werkvloer. Het assembleren gebeurt aan de lopende band, het moet voor jou dus geen probleem zijn om de hele dag op je benen te staan!

Ben jij geïnteresseerd in een van onze vacatures bij Schiphol-Rijk in Oude Meer? Kijk voor meer inhoudelijke informatie hier. Wil jij weten wat voor werkgever UBN is? Kijk dan hier. Je kan bij ons op verschillende manieren solliciteren. Of je solliciteert direct via de vacature, of je stuurt jouw cv + motivatie naar: mim@ubnuitzendbureau.com Onze collega’s nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op! See below for the English version

Neem contact op met UBN MIM

Stuur ons vrijblijvend een bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.