Uitzenden

UBN Uitzendbureau is al ruim 33 jaar dé specialist voor logistiek, industrieel en administratief personeel tot en met MBO+ niveau. Als uitzendbureau begrijpen wij uw behoefte aan flexibiliteit en gemak bij het inhuren van personeel.

UBN helpt u bij uitzenden

Wij zijn erop gericht u zo goed mogelijk van alle kennis en kunde te voorzien. Denk daarbij aan het uit handen geven van bijvoorbeeld een vacature.

Plaatst u bij ons een vacature dan verdiepen wij ons grondig in uw organisatie en de kandidaten om tot een goede match te komen. In de praktijk betekent dit bovendien dat wij nooit bezuinigen op tijd en aandacht. Als gevolg van deze manier van werken kunnen wij u geheel ontzorgen.

Uw voordelen als u UBN laat uitzenden

  • Niet iedereen kan klant worden van UBN. Wij verdiepen ons in uw organisatie en alleen als u past bij UBN, gaan wij een samenwerking aan. Hierdoor kunt u rekenen op een specialist die precies weet wat er speelt en wat uw behoeften zijn.
  • Bij ons heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Uw contactpersoon kent u en uw organisatie door en door. Daarom kunnen wij u snel helpen en adviseren.
  • Het werven en selecteren van passende uitzendkrachten wordt geheel verzorgd door ons. Alle administratieve afhandelingen en arbeidsmarkt rechtelijke risico’s neemt UBN van u over.
  • Door onze specialisatie binnen de branches logistiek, industrie en administratie beschikken wij als uitzendbureau over veel informatie. Wij delen deze kennis graag met u!

Wilt u ook geheel ontzorgd worden? Wij maken graag kennis.

Jasper

Salesmanager Amsterdam, Rotterdam, Utrecht
06 13 79 88 49

Demi

Salesmanager Almere, Apeldoorn, Groningen
06 57 71 35 41

Referenties

Natuurlijk zijn wij zelf heel enthousiast over UBN. Aangezien wij het uiteindelijk allemaal doen om uw organisatie tevreden te houden, laten wij de mensen aan het woord waar we het uiteindelijk allemaal voor doen. Het resultaat van ons enthousiasme is de samenwerking met veel van onze uitzendkrachten en organisaties zoals bijvoorbeeld Remia en Nedal. Zij zijn één van onze eerste opdrachtgevers! Doordat zij tevreden zijn over onze dienstverlening werken wij tot op de dag van vandaag met hen samen.

Als HR manager kan ik UBN Uitzendbureau ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige partner voor personeelsbeheer. Dankzij UBN hebben wij de afgelopen 33 jaar kunnen vertrouwen op een stabiele en betrouwbare ondersteuning van ons productieproces.

Remia – Marlies de Vroom

Persoonlijk werk ik als General teamleader (verantwoordelijk voor de instroom en planning) al jaren prettig, constructief en efficiënt samen met de verschillende collega’s van UBN. Met een steeds veranderde markt van vraag en aanbod , arbeidsmigratie en/of nieuwe wetgeving is het belangrijk dat er tijdig, betrouwbaar en/of flexibel meebewogen wordt. Hierin wordt gezamenlijk voorzien door transparante en directe communicatie en/of handelen.

Nedal Aluminium – Engel Niggendijker

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.