UBN Inhouse Ameco

Elektromonteur

 • APELDOORN
 • 40
 • €14,27 per uur
Voor onze klant in Apeldoorn zoeken we een ervaren elektromonteur voor de technische installaties in het machinepark. Het machinepark bestaat uit zeer moderne installaties welke gebruikmaken van allerlei verschillende soorten techniek. Denk hierbij aan elektrotechniek, PLC – besturingstechniek, hydrauliek-pneumatiek en WTB / mechanische techniek. Je gaat werken met de kleine groep en later word je ook in diensten ingepland. Dagelijks heb je een overleg over de werkzaamheden die moeten gebeuren. Elke dag wacht er een uitdaging voor een goede mechanicus. Interesse om ons team te versterken? Solliciteer nu!
Bekijk vacature

Expeditie medewerker

 • APELDOORN
 • 36
 • €13,90 per uur
Wij zoeken een expeditie medewerker die een hoog verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Zoek je naar een baan met vaste werktijden? Je gaat werken in een klein team van ongeveer 10 personen. Op de expeditieafdeling zijn de werkzaamheden elke dag anders, dus je hoeft je niet te vervelen. We bieden je aan: De mogelijkheid om een volle week te werken, je hebt de weekenden lekker vrij. Een salarisindicatie vanaf € 2000 bruto per 4 weken bij 36 uur per week, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Reiskostenvergoeding vanaf 10 km. Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om te groeien in je carrière.
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • APELDOORN
 • 36
 • €13,27 per uur
Beheers je diverse snijtechnieken en wil je nog meer ervaring opdoen als productiemedewerker? Heb je geen 9-5 mentaliteit? Dan pas je perfect in de functie productiemedewerker slachterij / uitbenerij. Je kan verwachten: Werktijden in de dagdiensten. Een salaris volgens de vleessector collectieve arbeidsovereenkomst. Een groot en gezellig team van collega’s. Een uitdagende functie in een dynamische en hypermoderne omgeving. Een leerzame omgeving met doorgroeimogelijkheden.
Bekijk vacature

Productiemedewerker vlees

 • APELDOORN
 • 36
 • €13,27 per uur
We zijn voor onze opdrachtgever in Apeldoorn op zoek naar een productiemedewerker vlees die ervaring heeft met rund snijden of inpakken. Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een gezonde, internationaal georiënteerde onderneming en in een groot team. Vind je het fijn om de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn we naar jou op zoek!We bieden aan onze productiemedewerker vlees: Een uitdagende functie in een dynamische en hypermoderne omgeving. Werk in de dagdienst. Salaris volgens de vleessector collectieve arbeidsovereenkomst. Reiskostenvergoeding vanaf 10 km. Heerlijke koffie en dagelijks vers fruit.
Bekijk vacature

Halal slachter

 • APELDOORN
 • 36
 • €16,95 per uur
Ben je gedreven, wil je jezelf graag ontwikkelen en heb je kennis over het Halal slachten? Heb je misschien nog de relevante certificaten zoals ‘Dierwelzijn’ of ‘SVO’, of ben je bereid deze te behalen? Dan is deze functie iets voor jou!Je kan verwachten: Een uitdagende functie in een dynamische en hypermoderne omgeving. Werktijden in de dagdiensten in een groot en gezellig team van collega’s. Een salaris volgens de vleessector collectieve arbeidsovereenkomst + wekelijks uitbetaling. Een leerzame omgeving met doorgroeimogelijkheden. Reiskostenvergoeding vanaf 10 km afstand van het bedrijf.
Bekijk vacature

Team Ameco

Gaby

Manager inhouses

Joanna

Senior Inhouse Consultant

Jarek

Inhouse Consultant

Marta

Inhouse Consultant

Over Ameco

Het familiebedrijf Ameco slacht en verwerkt Hollandse kwaliteitsrunderen in een hypermoderne fabriek in Apeldoorn. Hier wordt het rundvlees ingekocht, geslacht, verwerkt, verpakt en op transport gezet voor retail, horeca of industrie. Om dit mogelijk te maken werken er in het bedrijf bijna honderd uitbeners, uitsnijders en kanters die met vakmanschap ervoor zorgen dat de producten met liefde worden klaargemaakt. Ameco is dus op zoek naar echte aanpakkers! Daarnaast spreekt het voor zich dat je geen zwakke maag moet hebben. Ook is het handig als je al relevante werkervaring hebt. Heb je geen relevante werkervaring maar wil je wel bij Ameco aan de slag? Dat kan! Laat het ons vooral weten, dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden. Via UBN is er namelijk de mogelijkheid tot verschillende opleidingen. Ook kan je bij ons allerlei certificaten behalen waardoor je je kansen op de arbeidsmarkt vergroot. Als je meer wil weten over UBN, kijk dan hier. Bij ons uitzendbureau zijn wij dus continu op zoek naar de juiste collega’s voor dit leuke team bij Ameco. De meeste mensen bouwen via dit bedrijf hun toekomst op en werken hier jarenlang. De insteek vanuit Ameco en vanuit UBN is dus ook om een lange termijn relatie met elkaar aan te gaan. Wil je dus onderdeel uitmaken van het team? Kom met ons kennis maken! Neem contact op met de UBN inhouse vestiging bij Ameco! Wij bieden je goede werkomstandigheden, een marktconform salaris en een prettige werksfeer. Belangrijk om te weten, binnen ons bedrijf werken we volgens een BRC-A-certificering.

Neem contact op met UBN Ameco

Stuur ons vrijblijvend een bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.