UBN Inhouse Nedal Aluminium

Monteur

 • Utrecht
 • 40
 • €3.000,00 per maand
Ervaring als monteur of in de techniek, dan zijn we op zoek naar jou! Als monteur bij Nedal Aluminium in Utrecht start je salaris vanaf € 3000,- bruto per maand, dit is afhankelijk van leeftijd en ervaring.jIn een team dat gezelligheid uitstraalt en waar overleg en teamwork belangrijk zijn, kun je je talenten goed gebruiken. Andere voordelen van werken bij Nedal Aluminium zijn: Een standaard ploegentoeslag van 16% Reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer en 5% ATV Mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen Leuke bedrijfsuitjes voor het hele jaar georganiseerd. Duidelijke huisregels zorgen voor een vertrouwde en prettige sfeer binnen het team.
Bekijk vacature

Tekenaar

 • Utrecht
 • 40
 • €2.770,00 per maand
Als Tekenaar bij Nedal Aluminium in Utrecht verdien je een startloon vanaf € 2770 bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In ons team heerst een prettige sfeer en we hechten waarde aan overleg en samenwerking. Andere voordelen van werken bij Nedal Aluminium zijn: Reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer en 5% ATV; Mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf; Bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen; Leuke bedrijfsuitjes voor het hele jaar georganiseerd; Duidelijke huisregels zorgen voor een vertrouwde en prettige sfeer binnen het team,
Bekijk vacature

Hef- en reachtruck chauffeur

 • Utrecht
 • 40
 • €2.860,00 - €3.380,00 per maand
Bij Nedal Aluminium in Utrecht krijg je als hef- en reachtruck chauffeur een startsalaris van minimaal € 2860,- bruto per maand. Dit is inclusief toeslagen en hangt af van je leeftijd en ervaring. In een team dat gezellig is, waar we veel overleggen en samenwerken, kun je jouw talenten goed inzetten. Als hef- en reachtruck chauffeur werk je fulltime en maak je kans op een vast contract bij Nedal. Andere voordelen van werken bij Nedal Aluminium zijn: Een standaard ploegentoeslag van 16%; Reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer en 5% ATV; Mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf; Duidelijke huisregels zorgen voor een vertrouwde en prettige sfeer binnen het team.
Bekijk vacature

Productiemedewerker

 • Utrecht
 • 40
 • €2.860,00 - €3.380,00 per maand
Als productiemedewerker bij Nedal Aluminium in Utrecht, verdien je minimaal € 2860 bruto per maand als startloon. Dit is inclusief toeslagen en hangt af van je leeftijd en ervaring. Je komt te werken in een gezellig team, waar veel overleg en samenwerking is. Als productiemedewerker werk je fulltime en maak je kans op een vast contract bij Nedal. Andere voordelen van werken bij Nedal Aluminium zijn: Een standaard ploegentoeslag van 16%; Reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer en 5% ATV; Mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf; Bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen; Leuke bedrijfsuitjes zijn voor het hele jaar al georganiseerd. Je mag gratis koffie, thee of water pakken voor je dienst en in de pauze. Voor een kleine vergoeding kun je ook wat versnaperingen kopen, denk aan broodjes. soep, frisdank en nog meer.
Bekijk vacature

Inpakmedewerker

 • Utrecht
 • 40
 • €2.860,00 - €3.380,00 per maand
Als inpakmedewerker bij Nedal Aluminium in Utrecht, verdien je minimaal € 2860 bruto per maand als startloon. Dit is inclusief toeslagen en hangt af van je leeftijd en ervaring. Je komt te werken in een gezellig team, waar veel overleg en samenwerking is. Als inpakmedewerker werk je fulltime en maak je kans op een vast contract bij Nedal. Andere voordelen van werken bij Nedal Aluminium zijn: Een standaard ploegentoeslag van 16%; Reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer en 5% ATV; Mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf; Bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen; Leuke bedrijfsuitjes zijn voor het hele jaar al georganiseerd. Je mag gratis koffie, thee of water pakken voor je dienst en in de pauze. Voor een kleine vergoeding kun je ook wat versnaperingen kopen, denk aan broodjes. soep, frisdank en nog meer.
Bekijk vacature

Team Nedal Aluminium

Gaby

Manager inhouses

Amy

Consultant
+31 657738563

Over Nedal

Nedal aluminium ontwikkelt, produceert en verkoopt aluminium profielen en lichtmasten. Zij leveren producten met een hoge toegevoegde waarde voor veeleisende toepassingen.

Als je bij Nedal aluminium gaat werken, ben je onderdeel van verschillende afdelingen. Zo is er een productie afdeling van aluminium profielen, vlaggenmasten en lichtmasten. De producten die jij maakt worden wereldwijd geleverd. Jij bent dus een hele belangrijke schakel binnen dit mooie bedrijf!

Alle functies bij Nedal zijn essentieel voor het goed laten lopen van het productieproces. Je werkt nauw samen met je collega’s vanwege de veiligheid en kwaliteit, maar natuurlijk ook voor de gezelligheid.

Benieuwd naar alle openstaande vacatures van Nedal? Bekijk die hier. Vandaag solliciteren kan zomaar betekenen dat jij morgen al aan de slag kan! Kijk hier maar eens hoe snel het kan gaan!

Neem contact op met UBN Nedal

Stuur ons vrijblijvend een bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.