Orderpicker vacatures

Vacatures

Orderpicker

 • Aalsmeer
 • 35
 • €2.650,00 - €2.950,00 per maand
Kom werken bij ons in de bakkerij als orderpicker in Aalsmeer! Ruik de verse broodgeur terwijl je meehelpt in het bak- en verzendproces van heerlijke broden voor Albert Heijn. Als je van fysiek werk houdt en graag samen werkt, zijn we op zoek naar jou! Je krijgt een salaris tussen de € 2.650,- en € 2.950,- bruto per maand, met een extra 30% toeslag voor je werkuren bij 35 uur per week.Je loon hangt af van wat je weet en hebt meegemaakt. Je ontvangt om de 4 weken je salaris en dat is nog niet alles wat je van ons kunt verwachten:  Je werkt minimaal 35 uur per week en als je wil kun je ook parttime werken;Je krijgt 25 vakantiedagen en je kunt extra’s vakantiedagen kopen;Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;Versterk ons team als orderpicker en krijg een kans op een baan voor langere tijd, met mogelijkheid tot een vast contract!Kans om door te groeien;Je krijgt gratis brood tijdens je pauzes in de kantine;En omdat ons brood zo lekker is, krijg je korting als je het wilt kopen.
Bekijk vacature

Laadploeg medewerker

 • NIEUWEGEIN
 • 40
 • €14,30 per uur
Dit gaat om een voltijdse functie als laadploeg medewerker voor 40 uur per week. De werktijden als laadploeg medewerker zijn van 18:00 uur tot 03:00 uur. Het salaris is € 14,30,- bruto per uur exclusief toeslag. Hoe chill is dat. Er zijn bij dit bedrijf enorm veel doorgroeimogelijkheden. Die kan je volgen in de vorm van een training of opleiding. Het leuke aan deze opdrachtgever is het feit dat er een samenwerkende en informele werksfeer hangt. Dit zorgt ervoor dat je volkomen jezelf kan zijn samen met je collega’s.
Bekijk vacature

Orderpicker

 • Utrecht
 • 36.25
 • €14,00 - €15,00 per uur
Ben je op zoek naar een bedrijf met vrolijke collega’s, dagdiensten én mooie extra’s zoals een kerstpakket? Wij hebben dé vacature voor jou!Naast mooie extra’s ontvang je een salaris van € 14,- bruto per uur en is er uitzicht op een vast contract. De arbeidsvoorwaarden van een orderpicker zijn als volgt: Een startsalaris € 2.436,- per maand; Een vast rooster van maandag tot en met vrijdag met dagdiensten van 08:15 – 17:00/ 17:30 uur; Mogelijkheid tot het gebruik maken van een bedrijfsfysiotherapeut; Variabele reiskostenvergoeding berekend op de stijgende benzine prijzen; Je ontvangt extra toeslagen wanneer je in de koeling of vriezer helpt. Naast bovenstaande punten is onze klant op zoek naar een samenwerking voor langere termijn. Hierom bieden ze jou een contract met vaste aanstelling aan na een periode van 6 maanden.
Bekijk vacature

Orderpicker

 • NIEUWEGEIN
 • 40
 • €2.380,32 per maand
Ter uitbreiding van het enthousiaste logistieke team is onze opdrachtgever in Nieuwegein op zoek naar nieuwe orderpicker. Je gaat aan de slag in een mooi nieuw pand van DE groothandel van Nederland. In een gezellig team zal je als orderpicker een fijne aanwinst zijn voor in de avond en nachtdiensten. Wat kun je nog meer verwachten? Een salaris van € 13,68 bruto per uur (€2.380,32 bruto per maand); Avond en nacht toeslagen; Veel uitdaging en afwisseling in de werkzaamheden. Daarnaast is het een stabiele werkgever die jou graag een (vast) contract aanbiedt bij goed functioneren.
Bekijk vacature

Orderpicker

 • NIEUWEGEIN
 • 40
 • €13,68 per uur
To expand the enthusiastic logistics team, our client in Nieuwegein is looking for new orderpicker. You will work in a beautiful new building of THE wholesaler of the Netherlands. As an orderpicker you will work in a pleasant team. for the evening and night shifts, you will be a great asset. What else can you expect?  A salary of € 13,68 hourly wage bruto Evening and night bonuses A lot of challenge and variation in the work Also, it is a stable employer who would like to offer you a (permanent) contract with good performance.
Bekijk vacature

Orderpicker

Voor onze orderpicker vacatures zijn wij op zoek naar perfectionisten. We speuren naar uitzendkrachten die in één oogopslag kunnen zien of een bestelling klopt. Hiervoor is het belangrijk dat jij zorgvuldig en precies bent. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Wacht dan niet langer en solliciteer op een van onze orderpicker vacatures. Vandaag gesolliciteerd betekent soms morgen al aan het werk!

Eerst even kennismaken

UBN is geen uitzendbureau waarbij je anoniem solliciteert en vervolgens niets meer hoort. Wij zijn er trots op dat wij al onze uitzendkrachten persoonlijk kennen. Hierdoor zien we kansen waar anderen die laten liggen en helpen wij alle partijen optimaal. Als je voor het eerst wilt solliciteren via UBN nodigen we je altijd eerst uit voor een kennismakingsgesprek. Zo schatten onze consultants precies in welke baan en welk bedrijf het beste bij jou past.

Snel aan de slag

De uitzendbranche is er een van snel schakelen. Als je solliciteert op één van onze orderpicker vacatures is er zomaar een kans dat je morgen al de handen uit de mouwen kunt steken. Wij hebben diverse banen in de aanbieding: van parttime tot fulltime en van tijdelijk tot voor een langere periode. Vandaag gewerkt hebben betekent dat je volgende week al jouw salaris op jouw rekening gestort krijgt. Ideaal voor als je wel een extraatje kunt gebruiken.

Orderpicker vacatures die jij leuk vindt

Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat. Daarom kijken we altijd eerst naar wat jouw beweegredenen zijn om te solliciteren. Daarnaast doen we soms ook een klein testje om te checken of je alle gevraagde competenties onder de knie hebt. Zo zorgen we dat je aan de slag gaat in een team dat bij jou past.

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij een van onze vestigingen.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact op!

Stel je vraag of meld je vacature aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.