UBN Inhouse Sylvaphane

Team Sylvaphane

Solliciteer direct!

Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij nemen meteen contact met je op!

Wanneer je bij Sylvaphane aan de slag gaat kom je terecht in een heel dynamisch familiebedrijf. Er zijn verschillende afdelingen waar je kan komen te werken. Ze hebben veel verschillende machines en dus veel verschillende werkzaamheden. Bij dit bedrijf heb je dus gegarandeerd veel leerplezier de komende jaren!

Als je start als uitzendkracht en je doorloopt jouw uitzendperiode van 1040 uur goed, dan wordt je overgenomen door Sylvaphane mét uitzicht op een vast contract.

Over Sylvaphane

Wij durven te beweren dat iedereen wel eens een product van Sylvaphane in zijn of haar handen heeft gehad. Ook jij hebt vast wel snoep, koek, groente, fruit, brood, kaas of vlees gegeten. En al die producten zitten natuurlijk mooi verpakt. Grote kans dat deze verpakking bij onze klant Sylvaphane vandaan komt!

Sylvaphane is een productiebedrijf in dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het maken en leveren van folies voor het verpakken van levensmiddelen. Zij leveren aan afnemers in heel Europa verpakkingsfolies! Dat proces gaat van korrel tot plasticzak en daar komt natuurlijk veel bij kijken.

Neem contact op met UBN Sylvaphane

Stuur ons vrijblijvend een bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.