UBN Inhouse GLS

Team GLS

Amber

Manager inhouses

Alex

Projectmanager

Cloë

Consultant

Patrick

Inhouse Consultant

Over GLS

GLS, wie kent dit bedrijf niet? Tegenwoordig doet bijna iedereen wel (meer dan) eens zijn of haar aankopen online. Het heeft veel voordelen: je kan surfen tot je een ons weegt en je gaat snel van de ene site naar de andere. Vergelijken, kiezen, betalen en klaar is Kees! Nu is het alleen nog een kwestie van geduld. Steeds meer webwinkels hebben de garantie dat als je vandaag voor een bepaalde tijd bestelt, je jouw pakketje morgen in huis hebt. Natuurlijk gaat daar een heel proces aan vooraf bij de pakketdienst en in dit geval specifiek bij GLS Nederland. Zij bieden meerdere oplossingen en services om de pakketten dagelijks bij duizenden klanten af te leveren.

Wat kun je verwachten wanneer je aan de slag gaat als magazijnmedewerker bij GLS? In dit magazijn komen pakketten voor leveringen van de volgende dag binnen. Jij gaat er dus voor zorgen dat deze pakketten daadwerkelijk de volgende dag de deur uit kunnen. Binnen deze functie ben je áltijd in beweging. Dat komt doordat je allerlei pakketten verwerkt met de hand. Deze pakketten wegen tot 20 kg. Jouw sportschool abonnement is dus niet langer nodig! Natuurlijk wegen niet alle pakketten 20 kg en je werkt altijd samen met andere collega’s. Met eventuele spierpijn valt het dus wel mee. Vandaag solliciteren kan zomaar betekenen dat je morgen of vanavond al kan starten!

Onze vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam hebben openstaande vacatures van GLS. En voor dit onmisbare bedrijf zijn wij dus altijd hard op zoek naar geschikte kandidaten! Ben jij dus op zoek naar een baan in de logistiek? Stop dan met zoeken: wij hebben de perfecte vacature gevonden!

Neem contact op met UBN GLS

Stuur ons vrijblijvend een bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.